mihael
huviline
Registreerunud 10.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.06 17:10
|
|
|
laes oleva katte vahetus?
tervisi,
juhtus siis lõpuks nii et autos lagunes ära laes riie, ehk tuli tagant täiesti lahti, et siis aeg on oma tööga hästi hakkama saanud.
oskab ehk keegi öelda kus oleks mõistlikum lasta uus kate panna? 
|
|
|
prix666
huviline
Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 26.11.06 17:58
|
|
|
Paigaldame Tartus, kui huvi 56 24 26 29
Hind sõltub sellest et, kas ise võtad lae alla või meie. Sõltuvalt 1000/2000.-
|
|
|
alar Q
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.06 22:03
|
|
|
osta uus polster ja vaheta ära. kõige lihtsam ja odavam moodus.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 27.11.06 05:18
|
|
|
Vaheta ise julgelt ära. Vana tõmba küljest...katuseluugi ümbert, kui sul see on, on ehk raskem, seal need klambrid võivad kõveraks minna, aga painutad
kenasti sirgeks tagasi. Uue polstri panekul pane kõigepealt eest kinni ning luugi ümbert - et otse saaks, sest tagaosa pead kleepima. Mina panin
kahepoolse teibi ribasid tihedalt. Ilma luugita variandi puhul jälgi, et polster viltu ei jää, kui liimid. Ääred paika!
|
|
|
mihael
huviline
Registreerunud 10.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.06 16:11
|
|
|
tänud..olen mõelnud küll jah ise ka panna, kuid jah katuseluuk teeb asja natuke keerulisemaks. aga kui ise panna siis mis liimi ja materjale peaks
kasutama, on selle katte ja lae vahele veel mingi materjali vaja panna nagu originaalis? või noh nii jääb lihtsalt nö ilma pehmenduseta vist siis.
to prix666: on teil muidu mingi materjali valik ka või pean ise muretsema?
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 27.11.06 17:08
|
|
|
Katuseluuk teeb asja pigem lihtsamaks - paigaldamisel. Ära võtta on tiba keerulisem.
Originaalis on polster katuse külge liimitud. Mina panin kahepoolse teibiga, arvasin ise ka, et ega ta kaua ei pea, aga seni, kuni auto veel minu käes
oli(ligi aasta), ta lahti ei tulnud.
|
|
|
prix666
huviline
Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 27.11.06 21:27
|
|
|
meil on originaal materjal.
|
|
|
alar Q
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.06 16:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mihaelon selle katte ja lae vahele veel mingi materjali vaja panna nagu originaalis? või noh nii
jääb lihtsalt nö ilma pehmenduseta vist siis. |
kui leiad kellegi käest kasutatud laepolstri (papp on taga, õhuke poroloni kiht vahel ja riie peal). vahetamises ei ole ka midagi keerulist, max pool
tundi ja asi unustatud. kui vaja, siis võimalik ka väike abi tallinna kandis.
|
|
|
|
arturASE
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion
|
postitati 29.11.06 13:44
|
|
|
Tee muidugi ise. Ma just lõpeatsin lae panemise ja olen tulemusega 100% rahul. Käisin kanga poes ja valisin endale musta plüüs riide. Kindlasti on
soovituslik võtta lagi alla, sest ma küll algul mõtlesin, et olen supermees ja panen lage alla võtmata, aga nii ei saa. Kui lagi maas siis hea
liimida, sest siis ei tule liim ka läbi riide kui seda pressida. Liimimiseks kasutasin mina S9 kontaktliimi ja tomis väga hästi. Ta on kiire
kuivamisega ja saab teha jupp jupi haaval, riiet liimides. Ja auto salongi lakke liimisin valmis tehtud lae ka mõningate kahepoolsete teibi ribadega
ja panin liimhermetsi FIXALL elastic (erinevad pinnad metall, plekk, alumin....kangad jne) Tee ära!!!
Edu sulle!
|
|
|
mihael
huviline
Registreerunud 10.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.06 15:46
|
|
|
suured tänud info eest, eks ma siis pean ise üritama kõige pealt ja kui välja ei tule siis juba suuremat abi paluma peab nüüd ainult välja mõtlema kus seda toimingut teostada,kuna väljas ei ole
just kõige ilusam ilm ja garaaži taolist hoonet pole ka nagu taskust võtta.
suuremt muret tekitab siiski just katuseluugi osa et see pärast korralikult tagasi kinnitatud saaks.
veel üks küsimus et teab keegi kust saaks muidu sarnast või originaalriiet, äärmiselt vahva oleks kui päikesesirmid oleks ikkagi samat värvi nagu
lagi.
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
postitati 18.01.08 09:32
|
|
|
mul on sama probleem aga kahjuks pole endal aega sellega tegeleda
Küsimus siis selline, et kas keegi Tallinnas ka laepolstri vahetusega tegeleb?
|
|
|