Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: halvad kogemused kehvade töökodadega!!!!! (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 6327)
rainw
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8

postitati 23.11.06 15:54 Tsiteeri
halvad kogemused kehvade töökodadega!!!!!

Tere Audi omanikud !

Mul selline halb kogemus Auto Varuosade Kaubamajaga (AVK),kus minu audil teostati roolilati remont.
Ja arvan et ka teie peaksite sellest osa saama,et vältida tulevikus probleeme.

Tegemist siis Audi A6 1999a 1.8 turbo quattro 110 kw.

Sügisel roolivõim hakkas sõiduajal undama ja viskas kõik õli vasakpoolsest latiotsast välja.Viisin siis auto remonti Vana-Narva mnt.7 Auto Varuosade Kaubamajja,lootes et seda latti annab renoveerida.Sealt siis väideti et seda latti pole võimalik renoveerida kuna kaitselõdvik oli katki ja lati varras roostes.Nad pakkusid mulle kohe tehaserenoveeritud latti mis maksis 6737 eeki,latile andsid nad garantii kas 10000 km või 6 kuud.Ei hakanud enam kusagilt mujalt uurima sest pakkumine tundus soodne.Lasin siis töö ära teha maksin kokku 8742 eeki.Juba teisel päeval tundsin mingit imeliku kolksu roolilatis ja läksin sinna tagasi,sealt mulle väideti et mul esisillas ülemine esimene õõts läbi,ok vahetasin siis selle ära kolks ikka ära ei kadunud ja ei hakanud siis tagasi enam minema et äkki tõesti mingi varras veel läbi. saabusid esimesed külmad, hommikul autoga sõitma minnes hakkas rool keeramise ajal mingeid nõkse tegema nigu oleks kinni jäänud.Läksin siis remonti tagasi seal öeldi ,et kõik korras ärge muretsege ja rohkem rool nigu trikke ei teinu ka.Maikuus siis vahetasin ära kogu selle Audi esisilla varraste süsteemi.Kolks ikka sees,mis üle jäi läksin siis jälle tagasi.Ega sealt targemaks saanud öeldi et neil kõik ajad täis tulge paari nädala pärast .Siis hakkasin vaatama ,et ma juba üle 10000 km sõitnud ja garantii läbi.Lõin käega ei viitsind enam minna .Ja nüüd kui olid siin esimesed miinus kraadid jäi mul rool vasakule poole keerates täiesti kinni,hea et see sõiduajal ei juhtunud ,keerasin siis jõuga rooli lahti ja sõitsin uuesti remonti ja mis seal ikka ei võetud mind ka seekord jutule.Olen selle roolilatiga sõitnud ainult 20000 km Pöördusin siis teise spetsialisti poole, kes mulle kohe ütles et mul siin vale roolilatt all,kuna rooliotsad olid ainult 1.5 cm keermes ja Tehaserenoveeritud latt see küll pole. vaid kellegi enda kokku klopsitud pask.Uurimise käigus selgus tõesti ,et see on hoopis Audi A4 roolilatt,mis oli neil ka tookord olemas riiulis ja maksis 3700 eeki,mille mina pidin ostma 6737 krooniga.Ega nendel roolilattidel peale selle erinevusi polegi kui ainult see,et Audi A4 latt on Audi A6 latist 4 cm lühem.Ostsin siis lehest kasutadud roolilati nüüd kõik korras.Võtsin mina siis ette teekonna selle vana latiga jälle Auto Varuosade Kaubamajja et küsida mis värk on.Sealt vastati mulle nii:mida te siit üldse tahate endal garantii läbi ja väitsid, et see pole nende poolt paigaldatud roolilatt.Tekkis tahtmine nendele jobudele selle sama roolilatiiga pikki päid peksta.

Kui soovite oma närve rikkuda ja elu põnevamaks muuta siis võite sinna minna, aga kui raha on ja tahate kvaliteeti siis selle firma poole ärge pöörduge.Olen kuulnud ,et paljudel on selle firmaga probleeme ja profesionaalsest teenindusest ja teenindamisest on seal asi väga kaugel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a

postitati 23.11.06 16:10 Tsiteeri

Ise saatsin ükskord AVK-sse meili, et rool on kuidagi raskemaks muutunud kui alguses oli - ise kahtlustan roolivõimupumpa, kas on võimalik kontrolli tulla millalgi. Vastuseks sain, et:

Tere
see viga on auto vanadusest kui teil on liigsed umbes 7500eek siis saab asja
korda+
AVK

selle raha eest võib osta mittu uut pumpa ma kardan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 23.11.06 21:38 Tsiteeri

Kui juba asjaks läks siis Pärnu Carstopist tasub ka kaarega mööda käia. Minu viimase aasta kogemused 1: Peale umbas 100 km läbimist lasi õõtshoob jalga kuna kereküljes olev polt oli lahti jäänd 2: Neli või rohkem korda tuli silda keerata enne kui paika sai siis veel vaadati süüdistavalt otsa et minug üks jama ainult. 3: Quattrol sõi kummid kuu ajaga alt ära peale silla regulli. Muidu on tublid poisid sillaregul käib kull kähku 10 min ja valmis . Tundub et see on õige jutt et Eestlane on nii loll küll et astub ühe reha otsa nii kaua kuni vars katki läheb. Vähemalt mina.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 23.11.06 21:42 Tsiteeri

See on otsene pettus ja minu arvates Pealtnägija teema, et teavitada inimesi üleüldiselt neist pettuse viisidest, mis pole kahjuks mitte sugugi haruldased ei Eestis ega ka kaugemal:mad:

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.06 22:08 Tsiteeri

Eestis tegutseb muideks ka täitsa pädev tarbijakaitseamet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 23.11.06 22:22 Tsiteeri

saasta tehakse niikaua kuni kliendid lasevad teha.
Ise olen ka natuke syydi, kuulasin mehaanikute juttu ja uskusin, lootsin, et ehk saab korda.
A nyyd olen targem, enam Carstop'iga tegemist kunagi ei tee. Peale 2 sillaregulli oli kokkujooks 13,5 kraadi :o ... mida veel?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.06 22:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Ise olen ka natuke syydi, kuulasin mehaanikute juttu ja uskusin, lootsin, et ehk saab korda.

Kelle juttu sul veel siis kuulata on? küla jaani oma?
Probleem selles ongi, et väga paljudes kohtades aetakse miskit jama sulle lihtsalt kokku ja nüüd võta kinni kellel õigus on.
Omal samuti sillastendiga probleemid Pärnu Carstopis, vennad nimelt panevad silda nn. paika täiesti teadlikult katkise masinaga :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 23.11.06 22:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Eestis tegutseb muideks ka täitsa pädev tarbijakaitseamet.

Paraku on väga palju juhtumeid, kus tarbijakaitseametist pole abi, sest pettuse skeem on selline, mis välistab vahelejäämise. Sellepärast tulebki niisugused pettused julmalt avalikkuse ette tirida - oma kogemustest võin öelda, et kui olen sarnastes asjades suu lahti teinud, kuulen äkitselt samas kohas pettuse ohvriks langenud inimestest iga suuna pealt, lihtsalt enamus vaikib ja häbeneb, petjate äri aga õitseb, siis vahetatakse nime ja jätkatakse vanal viisil.

Üks näide kah: pihustiots, mis ka enne kehvalt töötas, jäi kinni, läksin teenindusse ostma uut pihustiotsa. Seal pakuti välja, et osta terve pihusti, anna vana meile, maksan vaid pihustiotsa (+montaazh, survete reguleerimine jne) hinna. Küsiti, mis survega mul teised on ja seepeale otsiti kastist vastav pihustiots. Kirjutati ilusti garantii kah tshekile. Garantii eeldab siis seda, et nemad ise peavad asja lahti võtma. Minul jäi aga kuri kahtlus, kuna ka uus ots ei töötanud, ja võtsin ise lahti. Kõigepealt oli surve oluliselt madalam teistest pihustitest (mul oli turbokas, surve oli nagu vabalthingaval). Kui sain otsa pihusti seest kätte, oli see hoopis teist marki autole mõeldud, vana ja VÄGA kulunud (sõitnud igal juhul rohkem kui mul enne terve auto). Olin tulivihane, aga tabasin ära oma võimetuse olukord legaalsel viisil lahendada:
1. oleks ma läinud tagasi sinna teenindusse ja lasknud teha neil selle töö, oleksin maksnud jälle montaazhi, uued jahutusseibid, voolikud, survete reguleerimine, asemele oleks pandud tõenäoliselt järjekordne vana pihusti ja ma poleks mitte mingil viisil võinud pettusest teada saada.
2. ise võtsin pihusti lahti ja garantii enam ei kehti, kuna ma oleks ju võinud sinna ise mingi vana jura uue otsa asemele sisse toppida. Pihusti oli nagunii plommimata (seda vist eriti ei tehtagi) nii et alati saab süüdistada, et keegi teine on seal otsa sees ära vahetanud.

Rohkem lahendusi polegi. On võimalik kas hambad ristis ära kannatada ja võtta seda kui õppetundi, või siis pettustest elavale firmale tuli otsa panna, sest vastavalt firma seatud tingimustele (ma ei tohi ise vaadata, mis nad sinna asemele vahetasid) pole mul mingit alust ka tarbijakaitsesse pöördumiseks. Kuna tegemist diislitöökojaga Tallinnast väiksemas linnas, pole neil ka eriti konkurente ning vastavad kogemused olemas pea kõigil (!!!) seal linnas diisliga sõitvatel inimestel:mad:. Firma nime jätan hetkel avalikustamata, kuna nagunii on nad praeguseks jälle oma nime muutnud (tõsi, äri käib edasi samas kohas ja samade meestega) ja see kogemus pärineb Soomest, nii et siit vaevalt keegi samas firmas samasse orki lendab.

Lahendusena näen ainult seda, et asjast räägitakse avalikult telekas ja kutsutakse üles ka teisi petta saanuid rääkima, järgmises saates oleks pettasaanuid esinemas siis juba rohkem ja nii suurele hulgale inimestele ei saa ka firma enam kõrge kaarega kraesse kusta ja süüdistada hämamises

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.06 06:39 Tsiteeri

Lisaks veel niipalju, et Rakvere Upperist soovitaks eemale hoiduda kuna sealsed töötajad võtavad asja ükskõikselt. Tooks näite, et peale õlivahetust sealt ära sõites hakkasid kellad segast panema ja poole kildi pärast viskas õlikannukese armatuuri. Kui neile õuepeale tagasi sõitsin vaadati kurja pilguga nagu mina oleks midagi p*tsi keeranud ja sealne meister or whatever sõnas üleolevalt:"kus ma võin kindel olla, et minu lukksepp selle vea tegi" Viga oli andurite/kelladega seoses, mis olid valesti ära ühendatud, läks 2h enne kui auto lõpuks kätte sain, rämedalt plekki küsiti ka sellise asja eest. Sai seal siis veel käidud alguse poole ja enamvähem koguaeg oli autol mingi uus jama küljes kui sealt ära sai tulla. Selle teenindusega sain niiöelda endale rehakepi pilbasteks otsaette pekstud - rohkem sinna oma jalga ei tõsta. :mad:

rainw
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8

postitati 24.11.06 08:50 Tsiteeri

Carstop-iga mul endal ka üks kogemus ,kui läksin sinna esisilla kiirkontrolli teadsin et mul kaks alumist õõtsa läbi.Kontroll maksis 40 ja tema meelest kõik õõtsad korras.Kujutate ette ma pidin seda vanemat sorti töömeest õpetama kuidas sarniire kontrollida ja selle eest maksin 40 eeki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.06 10:01 Tsiteeri

Minul halvad kogemused:
1) Jazzi pesula auto kiirteenindusega (Paldiski mnt)
seal tehakse selliseid väiksemaid asju kindla hinna eest, aga töötajateks on välimuse järgi vene koolipoisid. vahetasin seal autol küünlaid ja uute küünaldega töötas masin kehvemini kui enne...
2) Kolander (Telliskivi tn) - käisin seal ühe elektroonika probleemiga 5 korda (!) ja ei saanud üldse abi. Tähtaegadest kinni ei peetud.

Aga head kogemused ka :)
1) Reval - kallis aga alati on aidanud (kui enne on mujal töö kehvasti tehtud, siis seal on korda tehtud). Ametlik järjekord on pikk, aga kui muret kurta, siis on mind kaks korda ka ootetööne samal päeval ette võetud
2) Laki Autodiagnostika - viimane kord käisin seal, kõik tehti ok ja sain samal päeval asjad korda, ilmselt lähen edaspidigi sinna

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 24.11.06 14:33 Tsiteeri

Carstopi (või selles ketis oleva teeninduspunkti) kohta on juba varem ka üks teema olnud:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14516

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ando
huviline

Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: 3 x Touareq; Chevy M1008 6,2d.

postitati 25.11.06 00:38 Tsiteeri

Rakvere carstop-i kohta pole mitte üks halb sõna öelda. Ja silla reguleerimine oli igati tasemel. Võrdluseks teiste Rakvere teenindustega, kus pidin näitama "mehaanikutele" kust kohast quattrol tagasilda reguleerida, teadsid carstopi mehed ka seda lambist nagu muuseas. Ja rooli sättisid mehed ka otseks;).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Snooker
huviline

Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: B8 facelift

postitati 25.11.06 11:00 Tsiteeri

Tartu Ringtee Carstopiga pole küll mingeid probleeme olnud, vahe ainult selles, et kohapeal müüdavad varuosad on kõik oma 15-20% kallimad kui mujal. Aga selle mõnesaja EEk-i eest saada 20 000 garantiid mis ilma kobinata ära vahetatakse. Kokkuvõttes olneb vist ikkagi konkreetsest teenindusest ja seal töötavate mehaanikute profiilist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.06 15:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ando
Rakvere carstop-i kohta pole mitte üks halb sõna öelda. Ja silla reguleerimine oli igati tasemel. Võrdluseks teiste Rakvere teenindustega, kus pidin näitama "mehaanikutele" kust kohast quattrol tagasilda reguleerida, teadsid carstopi mehed ka seda lambist nagu muuseas. Ja rooli sättisid mehed ka otseks;).

Sama siin, et Rakvere Carstopiga siiamaani ainult head kogemused ;)

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 07.12.06 09:55 Tsiteeri

Näib, et ka siin foorumirahva seast on mõni kuulsaks saanud oma pehmelt öeldes mitte just eriti korraliku tööga.

Kuna on ilmnenud, et oma kogemus pole üksik erandjuhtum, siis hakkab tunduma, et teisedki võiks paar korda kaaluda enne kui ühe A8 ja motikaga liikuva asjamehe kätte oma auto elektripoole installatsioonitöödeks usaldavad.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 07.12.06 10:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Kuna on ilmnenud, et oma kogemus pole üksik erandjuhtum, siis hakkab tunduma, et teisedki võiks paar korda kaaluda enne kui ühe A8 ja motikaga liikuva asjamehe kätte oma auto usaldavad.

Mismoodi sellest nüüd aru saada? Nagu vihjad ja samas ei mingit infot, et kes miks ja kuidas... Kui on konkreetne kogemus, mis on juhtunud enam kui korra, siis võiks tiba rohkem rahvast valgustada.
Ma küll ei viitsi hakata profiile lappama, et kellel nüüd see A8 ja motikas on ning miks ma peaks sellest salapärasest eemale hoidma.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 07.12.06 10:30 Tsiteeri

Kuna teema ise veidi "valgustkartev" just valdkonna poolest, siis mingi kirjelduse sellest leiab siit.

Kes antud teemasse ligi ei pääse või soovib lisadetaile, võib küsida privas.

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 07.12.06 10:47 Tsiteeri

Tuule Auto OÜ
Pirita tee 26b 10127 Tallinn

Kogemus eelmisest aastast. Sai tuttava avariiline Honda Civic(esiotsa kõks) remonti saadetud. Seda juuli kuus, lubati et maks 3 nädalat. Sai ka ettemaks tehtud(natuke veider, aga ok, väike firma või mis iganes), kuna auto oli vaja kiirelt korda saada. Kolm nädalat täis, ei mingit teadet. No sai siis helistatud ja uuritud, sain vabanduseks, et mingeid juppe pole tulnud. Ok, olen arusaaja inimene ja lubati, et nädalaga peaks kõik ok olema. Nädala pärast jälle vaikus. No ja siis hakkas tõsisem pull pihta, küll ei võeta telefoni, lubatakse tagasi helistada(mida ei tehta) või tuuakse uus vabandusi.

Lõpuks oktoobri algul sai suure vihaga kohale trambitud. Auto oli garaazhis, paksu tolmukihi all. Asi oli küll laiali lammutatud, aga mitte midagit rohkemat polnud tehtud. Sai siis korraga nii mingi väiksem ülemus ja keegi suurem ülemus(nimesid tõesti enam ei mäleta) korraga ette võetud ja väga kurja häält tehtud. Seepeale tunnistas see väiksem ülemus, kellega olin seni koguaeg ka suhelnud, et "jah, olen sulle kogu selle aja näkku valetanud". (Sain ta tõesti neid sõnu välja ütlema ;) ).

Seepeale sai neile piisavalt selgitatud, et kui see auto järgmise nädalaga korras ei ole, siis muutub see auto neil töökoja suurimaks probleemiks üldse.

Lõpuks ca oktoobri keskel oligi auto valmis.

Töö, mis tehti iseenesest korralik ja auto omanik jäi rahule.
Aga see, et lubatud kolmest nädalast sai ca 3 kuud ja see süüdimatu valetamine hakkas juba vägivaldseid mõtteid tekitama. :mad:

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
RacerX
huviline

Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.6

postitati 07.12.06 14:13 Tsiteeri

Käisin Karla autos et vahetada õli ja et teha kontrolli miks auto käima ei lähe(eelsüüde ei tule taha) õli vahetasid ära( aga keerasid karteri korgi üle, et õli tilkus rõõmsalt välja sealt) ja siis otsisid 1,5 tundi viga, mis on autol tüüpveana kirjas. nimelt auto oli opel omega 2,5td ja opeli esindus soovitas soojalt seda kohta, aga poisid ei teadnud midagi sellest. Kuna kohapeal polnud varuosa olemas siis tõin auto ära, kuna seda igapäev vaja. pärast õlilekke avastamist ja selle likvideerimist viisin auto balmorali seal öeldi juba ennem viga ära kui võtmed üle andsin ja töö läks poole vähem maksma kui karla autos öeldi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QBA
huviline

Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 quattro tdi ja A6 C7 allroad Bitdi

postitati 07.12.06 14:35 Tsiteeri

Saaremaal diislimeestega oli ka paar aastat tagasi jube kogemus viidi siis minu naise praegune auto (audi 80 19TD)(oli tollal minu äia oma) saaremaa ainukesse diisliremonti, kuna jõud oli kadunud ja suitses palju. Kohapeal mehed ütlesid kohe et jaa jah see see vana viga, et pihustiotsad läbi. Nendel pole, too ise. Viiski siis äi uued pihustiotsad, mille külgekeeramisest aga midagi ei muutunud ega ei saanudki muutuda kuna ei saanud proovida sest vennad juba pumba laiali lammutand. Ootas siis äi paar nädalat ja ei kuule autost midagi. Läks siis kohale ja vaatas et auto välja aetud ja see mees kelle käes pump remondis on see on puhkusel, läks siis äi närvi ja nõudis oma pumpa tagasi mille ta siis üks õhtu sai läbi mingi vahendaja ehk siis hoopis mingi muu mehe käest kellel paluti kohale minna koos pumbaga. Pump toodi kilekotis juppideks võetuna. Äi läks veel rohkem närvi ja käis järgmine päev kõiki sõimamas aga mis sest abi oli sest nad siis väitsid et nii vanu autosid nad üldse ei remondi(1992) Äi pani ise pumba kokku ja avastas turbo juurest mingi lahtise vooliku, mille ta uuesti ühendas ja masin oma jõu tagasi sai. Kuid alates sellest masin jõnksutab kui mingi pöörde peale pikemalt pidama jääb.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 07.12.06 18:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
Näib, et ka siin foorumirahva seast on mõni kuulsaks saanud oma pehmelt öeldes mitte just eriti korraliku tööga.

Kuna on ilmnenud, et oma kogemus pole üksik erandjuhtum, siis hakkab tunduma, et teisedki võiks paar korda kaaluda enne kui ühe A8 ja motikaga liikuva asjamehe kätte oma auto elektripoole installatsioonitöödeks usaldavad.

Imelik, et inimesed tulevad oma komplekse välja elama foorumisse. Kui on ilmnenud mingi probleem tuleks pöörduda töö tegija poole ning anda tal võimalus viga parandada või muul moel kokku leppida. Antud juhul otsustas kodanik seda teha interneti teel kõikide teiste poole pöördudes. Siit ka palve kui kellelgi on probleeme minu tehtud asjadega, siis paluks pöörduda minu poole aga mitte eide kombel halada.
Aga tore, et on inimesi kellel kõik asjad hästi välja tulevad kui nad juhtumisi peale arvutis kommimise ka midagi oma kätega teevad.
Seega võtan Audi klubist oma teenuse pakkumise maha!

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.06 07:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M

Imelik, et inimesed tulevad oma komplekse välja elama foorumisse. Kui on ilmnenud mingi probleem tuleks pöörduda töö tegija poole ning anda tal võimalus viga parandada või muul moel kokku leppida. Antud juhul otsustas kodanik seda teha interneti teel kõikide teiste poole pöördudes. Siit ka palve kui kellelgi on probleeme minu tehtud asjadega, siis paluks pöörduda minu poole aga mitte eide kombel halada.
Aga tore, et on inimesi kellel kõik asjad hästi välja tulevad kui nad juhtumisi peale arvutis kommimise ka midagi oma kätega teevad.
Seega võtan Audi klubist oma teenuse pakkumise maha!

Hetkel leian, et pakutava teenuse kvaliteedi avalikkuse ette toomine oli pigem õige kui vale tegu, sinu poole pöördudes oleksite jah arvatavasti miskis asjas kokku leppinud kuid minu inimest oleks pidanud veel sama asjaga sinu juurde tagasi tulema??? leian ka ise, et nii seda tööd küll ei tehta nagu tema auto teema all näha on:mad:
Asi on eriti südamelähedane sellepärast, et ise olen pidanud mitmed korrad kellegi teise sarnast jama korrastama!

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 08.12.06 11:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Hetkel leian, et pakutava teenuse kvaliteedi avalikkuse ette toomine oli pigem õige kui vale tegu, sinu poole pöördudes oleksite jah arvatavasti miskis asjas kokku leppinud kuid minu inimest oleks pidanud veel sama asjaga sinu juurde tagasi tulema??? leian ka ise, et nii seda tööd küll ei tehta nagu tema auto teema all näha on:mad:
Asi on eriti südamelähedane sellepärast, et ise olen pidanud mitmed korrad kellegi teise sarnast jama korrastama!

Jah, ranz Sul on õigus olen ka ise pidanud teiste asju ringi tegema ja mitte vähe ning see ei ole lõbus. Enda asju olen ümber pidanud tegema kaduvväike osa selle pika aja jooksul, millega olen asjaga tegelenud. Selliseid vigu edaspidi tulla ei saa, sest ma ei paigalda lihtsalt seda marki alarme (see oli kliendi erisoov ning maaletooja unustas selle kõnealuse pistiku komplekti lisada).
Kuna paigalduse jaoks oli mul kindel ajahulk ning kliendi hilinemine röövis sellest ajast veel kolmandiku + veel auto remonditööd (tagaluugi juhtmestiku remont), et üldse oleks võimalik alarm normaalselt tööle saada. See oli üks halbade asjade kokkulangemine ja tulemus oligi selline nagu ta oli.
Aga tagasisidet ootan sellegipoolest, sest kuidas töötegija muidu teab kuidas asjad toimivad.
Ja jõudu nendele, kes kunagi ei eksi.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
RacerX
huviline

Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.6

postitati 08.12.06 12:19 Tsiteeri

nagu vanasõna ütleb tegijal juhtub mõndagi, aga mis veel toredam oleks kui tegija ka selle vea ära parandaks mitte nägu mõnes auto töökojas kus saadetakse pikalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.0% - SQL: 65.0%]