Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: chip audi a4 1997 AUTOHAI`s (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1660)
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 17.11.06 21:26 Tsiteeri
chip audi a4 1997 AUTOHAI`s

kuna kohe on plaanis peale panna lasta chip siis tekkis mul enne mitu küsimust.
Kas ma peaks paigaldama äkki mingid liskellad, et saaks jälgida näiteks turbo tööd vms (või on see mõtetu. Ja kas chip iseenesest võib kujutada ohtu auto mootorile või on see täiesti ohutu? Äkki kellegil on midagi huvitavat/tarka/ infot jagada. Või äkki keegi on juba a4 peale lasknud panna.
Ette tänades juba

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.06 20:37 Tsiteeri

keegi võiks vähemalt mõne julgustava sõna öelda, et kas asjal on mõtet vms

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.06 21:02 Tsiteeri

lihtsalt statistikaks, et seni on 1.8 turbosid tehtud 5 autot, 3 VW ja 2 Audit. 1l A4 ilmnes mingi aja möödudes imelik probleem, auto suri lambist välja ja käima enam ei läinud. Käivitamise blokeeris ära immo, hetkel tegelen põhjuse uurimisega, et miks välja sureb, esialgu tundub põhjus peituvat segusiibris.

Chipiga seost mina hetkel probleemil ei näe. Üldiselt on nii, et kui auto käivitub ja käib probleemideta, siis hiljem tulenevad probleemid ei saa olla otseselt chipiga seotud, st programm ei ole muutuv, probleem kas avaldub kohe või ei avaldu üldse. Muidugi chipiga saavutatav lisajõud, tõstetud ülerõhk ja pöörded, aitavad erinevate probleemide tekkimisele kaasa.

Nagu ka antud A4 juhul, üritan probleemide lahendamisel kaasa aidata. Suht kehva on variant kui hakata ise mingi tekkiva probleemi lahendamiseks lollusi tegema, seega küsida võib julgelt, pikalt ei saada.

edit, hetkel minu käes oleva A4 omanik on lisakellade paigalduse kohalt igati eeskujulik olnud, on segukell, turborõhk ja õlirõhk eraldi juures, kõik igati vajalikud asjad ja orig A4 paraku puuduvad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 22.11.06 08:37 Tsiteeri

Kas originaalile on ka mõtet turbo kellasid panna (segu, turbo rõhk, õli). Või ei ole selleks vajadust otseselt?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.06 10:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Kas originaalile on ka mõtet turbo kellasid panna (segu, turbo rõhk, õli). Või ei ole selleks vajadust otseselt?

Aga miks sa ei voiks panna. Mina oleks ka siis pannud kui poleks chpile moelnud

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.7% - SQL: 81.3%]