reio
huviline
Registreerunud 05.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: c5tq
|
postitati 13.11.06 18:06
|
|
|
coupe tagaluuk nigiseb
sellline mure et coupe tagaluuk nigiseb
mis selle nigina p6hjustab ja kuidas likvideerida
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 13.11.06 18:23
|
|
|
Nagiseb ikka Mul oli ka Coupe ja seda probleemi ei olnud, aga
tõenäoliselt võib häält teha see plastplaat, mille all kojamehemootor on. Ja kahtlustaks ka pagasniku tagumise ääre (see äär millest kartulikoti üle
tõstad) peal olevat plastikosa. Sõber tagaistmele, sõitma ja las kuulab ja diagnoosib, kui muidu vaikseks ei saa.
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 13.11.06 18:27
|
|
|
kui luugi lahti teed siis mõlema nurga all avastad sellised plastmassist jullad millel väiek kummi padjake otsas. Reguleeri neid, arvatavasti on nad
ära väsinud ja liiga kokku vajunud. Reguleerimiseks pead sealt kummi padja keskel olevast august kuuskant võtme sisse surama ja poldi lahti keerama,
siis saad selle plastik klotsi kõrgust reguleerida. Ära unusta pärats seda sama polti kinni keeramast, muidu piisab üks kord luugi sulgemisest ja
jälel nagin tagasi.
|
|
|
axm
huviline
Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, A6
|
postitati 14.11.06 19:58
|
|
|
ja kui kõrguse reguleerimine ei aita, siis kas väikesed kummitükikesed sinna plastpindade peale liimida, kuhu need jullad toetuvad, või paar keerdu
teipi ümber sulgemisraua, see mis luugi küljes (ei oska sellele jullale paremat nime panna hetkel)
|
|
|
zaazk
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004
|
postitati 15.11.06 18:40
|
|
|
Tagaluuk ei nigise kindlalt kui need reguleeritavad puksid on õigesti regul. -peavad olema nii, et luuk käiks hästi kerge vaevata kinni, lased suht
madalalt langeda ja peab kohe ilusti kinni lukustama ja lahti vajutades käib selline kerge klõps. Ei tohi ka kumm seal puksi peal liiga kulunud olla.
Asja mõte ongi selles, et selle kummi ja metalli vahel ei tohi olla pinget, sest kui luuk kere väändumisega liigub, siis käib ainult kerge hõõrdumine
metalli ja puksi vahel ning seda nõmedat niginat ei teki. Ise sain vähemalt ainult sellisel viisil niginast lahti, täielik vaikus oli kohe autos,
äärmisel juhul tegi õrna niginat ainult suuremate jõnksude või aukude korral. Peavad olema õigesti regul. ja kumm mitte kulunud. Tasub proovida!
|
|
|
|
Andre
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8L D4 4,2TDI 258kW 2011a.; A8Q D3 4.0TDI 202kW 2005; A4 B7 2.0TDI 102kW 2008 S-Line ja Audi 80 B3 Quattro 2,3 98kW 1990
|
postitati 15.11.06 19:28
|
|
|
suur tänu, sain ka targemaks
|
|
|
siiim
klubiliige
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: TT
|
|
reio
huviline
Registreerunud 05.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.06 11:08
|
|
|
sai neid üks õhtu töö juures veidi reguleeritud , on vaiksem kuid õrn nigin käib läbi.kas tasub veidi veel reguleerida või krigiseb midagi muud ka ?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.06 11:17
|
|
|
Olen proovinud ka neid seal reguleerida... päris lahti ikka ei saa. Eriti huvitav on see, et nagisema hakkab peale seisnud ööd alles ca miskit peale
10-t km sõitu.
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 16.11.06 13:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Olen proovinud ka neid seal reguleerida... päris lahti ikka ei saa. Eriti huvitav on see, et nagisema hakkab peale seisnud ööd alles ca miskit peale
10-t km sõitu. |
Salong hakkab soojenema ja materjalide eri osade erinevate temperatuuride ja paisumiste tulemusena see plastik seal nagisema hakkabki. Veidi aitab see
kui igasugu kokkupuutuvatele osadel musta sametit või vilti (mis iganes) peale kleepida või vahele panna. Vahest aitab ka tüüblite vahetus või nende
tihendamine muu materjaliga.
Seda kõike muidugi juhul kui hingede ja lukkude reguleerimine tulemust ei andnud.
Osaliselt tegin enda omal sama töö ära ja vahe on suur.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.06 14:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black Rabbit ja paisumiste tulemusena see plastik seal nagisema hakkabki. |
Minu masinal on see sealt nimelt eemaldatud et ikkagi nagiseb/nigiseb vms.
ta seal tihendi peal miski valemiga.
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.06 15:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black Rabbit ja paisumiste tulemusena see plastik seal nagisema hakkabki. |
ta seal tihendi peal miski valemiga. |
Aga sa lase makroflexiga siis kinni
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.06 15:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black Rabbit
ta seal tihendi peal miski valemiga. |
Aga sa lase makroflexiga siis kinni |
No luuk peaks ikkagi lahti käima.
Ma selle nagina pärast eriti ei muretse... suht leppinud temaga, nagunii kohe kohe heliinstall valmis saamas ning kes seda naginat siis enam
kuuleb
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
reio
huviline
Registreerunud 05.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.06 18:53
|
|
|
mina sain oma tagaluugi selleks korraks vaikseks
kohe uhke tunne sõita
|
|
|
Tampz
huviline
Registreerunud 19.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.06 08:52
|
|
|
Mulle on saanud kohustuseks regulaarne, nende äärtes olevate (kummipatjade", silikoonõlitamine! No 2....4 päeva kestab aga ilusti tuletab alati
meelde kuna jälle vaja õlitada Silikoonõli koliski autosse, sest mis sa
ikka hädaga teed....
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.06 13:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
viimase nädala olen siis õhtuti pagassis sõites veetnud
ühesõnaga, see nagin hakkas juba vaikselt mõistusele käima, eriti veel niiskete ilmade saabudes. pesin, kuivatasin ja määrisin neid tihendeid seal
igatepidi. mängisin tagaluugi 'jalgadega' ja tulemus null. võibolla muutus nagina tämber natuke. lõpuks siis luugi küljes olevale U kujulisele
kronsale, mis luuki lukus hoiab, paar ringi 'mäku teipi' (tuntud ka vist kui elektriku teip) ja vaikus majas.
|
Ai jah, see läks meelest, et kui sealt U kujulise lukuvastuse juurest on see katteplastik maha tulnud, siis tasub sinna tõesti isoleeri või el. kaabli
übris panna (teibiga pealt kinni ja peab kauem vastu. Luku pindadelt kipub see plastik ajajooksul maha kuluma.
|
|
|
yom
huviline
Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: coupe 2.3 E
|
postitati 13.12.06 08:33
|
|
|
silikonõli , kasutan isegi seda oma nigiseva luugi vastu ,,mu vist tõesti
ei aita, aga jutt jumala õige 2-4-ks päevax on nigin tõesti kadund ,ja siis on ta j2lle tagasi
|
|
|