kuuza
huviline
Registreerunud 08.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 avant 2,5tdi,quattro/02a
|
|
postitati 10.11.06 18:10
|
|
|
Mure webastoga
Sai siis ka mõeldud webastole,uurisin,puurisin ja saigi aeg kinni pandud Aaves(ringtee35,Tartu).Viisin auto kohale,paar tundi hiljem helistati ja
kutsuti kohapeale,kohapeal selgus kurb tõsiasi,et sellele isendile(A4avant 2,5tdi,Q,02a) ei annagi kuhugi webastot paigaldada, kuna polevat ruumi nii ma siis veeresin taas kurvalt kodu poole,äkki kellelgi on
olnud kokkupuuteid vastava autoga webasto paigaldamisel.Ette tänades...Kaimar
|
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.11.06 18:39
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: kuuza
Sai siis ka mõeldud webastole,uurisin,puurisin ja saigi aeg kinni pandud Aaves(ringtee35,Tartu).Viisin auto kohale,paar tundi hiljem helistati ja
kutsuti kohapeale,kohapeal selgus kurb tõsiasi,et sellele isendile(A4avant 2,5tdi,Q,02a) ei annagi kuhugi webastot paigaldada, kuna polevat ruumi nii ma siis veeresin taas kurvalt kodu poole,äkki kellelgi on
olnud kokkupuuteid vastava autoga webasto paigaldamisel.Ette tänades...Kaimar |
kahtlane värk.
Aga helista 53422171 (Marko), ta organiseeriks sulle sinna ehk miski Ebersbächeri ahju peale. Uued või kasutatud, garantiiga ja paigaldusega, ka
Tartus.
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
|
postitati 11.11.06 10:28
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: kuuza
olnud kokkupuuteid vastava autoga webasto paigaldamisel.Ette tänades...Kaimar |
Soovitan Autopartnerisse (Aave siis) tagasi minna ja uuesti pealepanemist nõuda, kuna olen oma BMW-ga seal ka mitmepäevane klient juba (tehase Webastoga seoses) ja seal aega parajaks tehes ütlesid poisid mulle, et
pannakse pea kõikidele automarkidele peale, isegi Mini Cooperile sai ahi peale putitatud, küll taha stange alla, kuid siiski peale see sai.
|
|
|
|
pingvin
huviline
Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi100 89a
|
|
postitati 12.11.06 06:46
|
|
|
mina , rumal inime, ei tea mis asi see webasto on ,kas keegi seletaks ära mis seadmed sinna käivad ja mida ta teeb? ette tänades.
|
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
M-Tuning
huviline
Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: wannabe Mugen
|
|
postitati 12.11.06 08:54
|
|
|
Täpsustan natuke.
Webasto on eel- või sõidusoojendusseade, mis vastavalt oma otstarbele soojendab autot (bussi, paati) eelnevalt ja/või ka sõiduajal. Samuti jagunevad
Webastod märgadeks ja kuivadeks - märg ahi soojendab mootorit ja seejärel auto enda soojendusseadmetega ka salongi; kuiv ahi soojendab ainult salongi
(sõitjateruumi, kongi).
Webasto töötab kütusel (diisel, bensiin), samas kui näiteks Defa eelsoojendid vajavad elektrivõrku (juhe seinas). Sellest tulenevalt on mõnedel
juhtudel Defal eelis Webasto ees ja vastupidi. Uutel modernsetel diislitel on tihti juba tehasest Webasto sõidusoojendi peal, kuna mootorite kasutegur
on nii hea, et salongi nad enam ise kütta ei jaksa. Väikeste modifikatsioonidega on sellistel juhtudel enamasti võimalik tehase sõidusoojendist
tekitada ka eelsoojendi.
Webastot saab juhtida sõidukisse paigaldatava taimeriga, mitme erinevat tüüpi kaugjuhtimispuldiga või isegi mobiiltelefoniga.
|
|
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
|
postitati 13.11.06 07:49
|
|
|
Tänud tartsile - loomulikult on Aavest saanud Autoekspert. (Ei tea mida ma mõtlesin, kuid muu jutt jääb samaks).
|
|
|
|
|