Võin selle kohta suht täpselt rääkida sest ka mul läks see samune asi kaduma. Tegelikult on pesur 2 erinevast asjast koosnev. Pesur ise ning sinna
külge kinnituv plastkate ... Läksin FORSSI tellima seda ... küsisin et kas terve pesur koos kattega tuleb tellides nagu originaalselt ette on nähtud,
sest mulle tundus tiba kahtlane ETKAS nähtud pilt millel nägin vaid seda pritsungi osa - küsisin et kas siis kate on eraldi kaasas - vastati, et
võib-olla, ega meiegi ei tea ... no jäin siis lootma et tuleb ikka asi ühes tükis aga võta näpust - nädal läks ja kohale tuli paljas pesur ilma mingi
katteta ... pesur ise maksis juba mingi veidi alla 200 eek ... egas midagi ... hakkasime siis otsima et mille all see kate ETKA jooniste all asub asub
ja lõpuks Forss jäi vastuse võlgu ... tema seda ilma tootekoodita üles ei leia ... vaatasin teise katte pealt koodi ja siis selgus et see plastkate
kuulub pamperi detaili hulka hoopis ning seda oleks tulnud selle tootelehe alt otsida mis mulle muidugi väga kummaline tundus aga mis teha ...
autotootjatel omad süsteemid ja seadused mille järgi nad tooteid pakuvad ... Selle eest sai ka mingi veidi alla 200 eek makstud ja ka see tuli nädal
aega. Asi oli tõepoolest krunditud halliks ... hiljem tuli see veel lasta kere tooni üle värvida. Ma ei mäleta neid hindasid täpselt sestap panin
umbkaudu aga näo kiskus kõveraks küll kui seda summat nägin. Peale seda panin mõlemad pesurid Super Attackiga kinni. Töötavad ja kadunud ei ole ...
samas kui on kartus et hiljem ei saa esituld kätte sest et pesuri toru läbib seda liistu mis tule all on ... siis pole mõtet karta. Pesuri süsteemi
saab niipalju eemale tõmmata et pole probleemi ... aga maitse asi ... minupärast olgu ta seal attackiga kinni kui et ta ilma on ... pesuris endas on
kõva surve ja kui need nagad mis teda kinni hoiavad on torus ära väsinud siis võib pesureid kasutades tõesti see jubin survega minema lennata ... vat
sedasi ... aga jah 2 osa on pesuril ... mitte 1. See veel et ... ma kirjutasin C4 keretüübiga AUDI100 -st aga ma ei usu et hinnavahemik detailide
puhul väga palju muutunud on ... seega pakkusin ehk huupi aga minul oli see jama sedasi ... eks tehke sellest omad järeldused 
XZN M16
|
|