Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Esitule pesur (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1505)
marti4
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80

postitati 09.11.06 13:17 Tsiteeri
Esitule pesur

A6-l läks esitule klaasipesur kaduma. Selline, mis pampri seest välja kargab. Olen märganud ka teisi ilma selle jubinata Audisid. Kas see on mingi tüüpviga, et ära kaob? Kust saaks uue?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 09.11.06 15:12 Tsiteeri

C5 sai pesuri kate kunagi Revalist tellitud, maksis mingi sümboolse raha, kas 120.- või nii. Tuleb ta halli värvi (krunt) nii et värvimise kulu pane ise juurde

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 13.11.06 18:04 Tsiteeri

Võin selle kohta suht täpselt rääkida sest ka mul läks see samune asi kaduma. Tegelikult on pesur 2 erinevast asjast koosnev. Pesur ise ning sinna külge kinnituv plastkate ... Läksin FORSSI tellima seda ... küsisin et kas terve pesur koos kattega tuleb tellides nagu originaalselt ette on nähtud, sest mulle tundus tiba kahtlane ETKAS nähtud pilt millel nägin vaid seda pritsungi osa - küsisin et kas siis kate on eraldi kaasas - vastati, et võib-olla, ega meiegi ei tea ... no jäin siis lootma et tuleb ikka asi ühes tükis aga võta näpust - nädal läks ja kohale tuli paljas pesur ilma mingi katteta ... pesur ise maksis juba mingi veidi alla 200 eek ... egas midagi ... hakkasime siis otsima et mille all see kate ETKA jooniste all asub asub ja lõpuks Forss jäi vastuse võlgu ... tema seda ilma tootekoodita üles ei leia ... vaatasin teise katte pealt koodi ja siis selgus et see plastkate kuulub pamperi detaili hulka hoopis ning seda oleks tulnud selle tootelehe alt otsida mis mulle muidugi väga kummaline tundus aga mis teha ... autotootjatel omad süsteemid ja seadused mille järgi nad tooteid pakuvad ... Selle eest sai ka mingi veidi alla 200 eek makstud ja ka see tuli nädal aega. Asi oli tõepoolest krunditud halliks ... hiljem tuli see veel lasta kere tooni üle värvida. Ma ei mäleta neid hindasid täpselt sestap panin umbkaudu aga näo kiskus kõveraks küll kui seda summat nägin. Peale seda panin mõlemad pesurid Super Attackiga kinni. Töötavad ja kadunud ei ole ... samas kui on kartus et hiljem ei saa esituld kätte sest et pesuri toru läbib seda liistu mis tule all on ... siis pole mõtet karta. Pesuri süsteemi saab niipalju eemale tõmmata et pole probleemi ... aga maitse asi ... minupärast olgu ta seal attackiga kinni kui et ta ilma on ... pesuris endas on kõva surve ja kui need nagad mis teda kinni hoiavad on torus ära väsinud siis võib pesureid kasutades tõesti see jubin survega minema lennata ... vat sedasi ... aga jah 2 osa on pesuril ... mitte 1. See veel et ... ma kirjutasin C4 keretüübiga AUDI100 -st aga ma ei usu et hinnavahemik detailide puhul väga palju muutunud on ... seega pakkusin ehk huupi aga minul oli see jama sedasi ... eks tehke sellest omad järeldused :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]