Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi pihustid (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2148)
Paladin
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Datsun 240Z

postitati 29.10.03 17:04 Tsiteeri
Audi pihustid

Tere ja jõudu siis ka minupoolt.

Küsimus oleks järgmine. Kui suure tootlikusega on S2 pihustid (Bosch Motronic) ja kas Audi 200 20V on samad pihustid.

I didn't steal it. It's just the way I drive
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 29.10.03 23:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Paladin

Küsimus oleks järgmine. Kui suure tootlikusega on S2 pihustid (Bosch Motronic) ja kas Audi 200 20V on samad pihustid.

3b mootoril samad pihustid nii S2, kui 20V. S2-l ka AAN mootor, sel pihustid erinevad. 3b pihustid tootlikumad (eriti hea effekti pidi andma ròhu tòstmine 3-lt 3.8-le). Tapset flow-rate-i kahjuks ei tea.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Paladin
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.03 16:19 Tsiteeri

Kas keegi oleks nii hea ja postitaks S2 või 200 pihustite pealt koodi. Siis saaks ma uurida ka tootlikust

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.03 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:

305ml olid kui ma ei eksi, +-2ml kui eksin...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.03 16:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja quattromees
3b mootoril samad pihustid nii S2, kui 20V. S2-l ka AAN mootor, sel pihustid erinevad. 3b pihustid tootlikumad (eriti hea effekti pidi andma ròhu tòstmine 3-lt 3.8-le). Tapset flow-rate-i kahjuks ei tea.

pidi andma? tead sa ka palju benasüsteemis rõhk on originaalis?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
päkapikk
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4Q & Mx5

postitati 01.11.03 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas keegi oleks nii hea ja postitaks S2 või 200 pihustite pealt koodi. Siis saaks ma uurida ka tootlikust

3B'l: 034 906 031

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 02.11.03 05:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja tarts
Tsitaat:

???
Asi pole selles, palju ròhku benasysteemis, vaid palju pihustiteni jòuab! Ròhuregulaator hoiab pritsesurve 3bar-i yle sisselaskekollektori ròhu. Stock pump andis kas 5 vòi 6.

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.03 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Esialgne postitaja tarts
Tsitaat:

???
Asi pole selles, palju ròhku benasysteemis, vaid palju pihustiteni jòuab! Ròhuregulaator hoiab pritsesurve 3bar-i yle sisselaskekollektori ròhu. Stock pump andis kas 5 vòi 6.

väljendusin meibi veidi arusaamatult, kuid jah mu küsimuse mõte oli, kas sa räägid, mis sa loed, või räägid mis sa tead? ok, mis ma ikka kiusan, nähtavasti sa ise pole mingit manomeetrit kuhugi vahele keerand, ega reaalsusega kokku puutund.

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.03 04:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja tarts
Tsitaat:
Tsitaat:
Esialgne postitaja tarts
Tsitaat:

???

väljendusin meibi veidi arusaamatult, kuid jah mu küsimuse mõte oli, kas sa räägid, mis sa loed, või räägid mis sa tead? ok, mis ma ikka kiusan, nähtavasti sa ise pole mingit manomeetrit kuhugi vahele keerand, ega reaalsusega kokku puutund.

Maeisaahastiaru mis sa seletad? Sa nahtavasti keerasid manomeetri sinna auku kus kyynal kaib - sealt pritse survet mòòta ei saa!:P
Vòi asi hoopis selles, et kahtled, kas ma ka kunagi autot reaalselt remontinud olen???
Ok. 3b pritsesurvet mòòta poole olnud pòhjust - usaldan teh. andmeid. On olnud pòhjust mòòta NF-i pritse survet.
Reaalsusega kokkupuude - oma (ka sòprade) autosid olen alati ise remontinud. Just lòpetasin yhe varvimise. See suht reaalne kokkupuude?
(kisub labuks)

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.03 07:53 Tsiteeri

ok, ma ka ei viitsi tõesti, "sinna auku kus küünal käib"... irw, sealt august mõõdetakse kompressiooni

minul on selleks aga eraldi manomeeter, mis näitab just täpselt seda, missuguse rõhuga pihustiteni kütus läheb... kuhu see paigaldatud on, mõtle ise välja, just värvisid ühte autot ju, peaksid nagu tedma küll :P

ps! no hard feelings:)

Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.03 16:20 Tsiteeri

Seda Tartsi manomeetrit on isegi minu auto peal proovitud...

Kui mu mälu mind ei peta siis oli täisgaasiga benarõhk umbes 5 bar-i.

Paladin
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.03 17:06 Tsiteeri

Bensiini rõhk mind ei huvitanud. Rõhukell näitab mul kõik mis vaja. Huvitab pigem kust saab 3B'l: 034 906 031 pihusteid. Kood näitab mingi 380 cc/min nendele. Kas kellelgi vedeleb ja on üle neid müügiks. Nad peaksid ju Golfile peale minema?

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.03 04:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Silwer
Seda Tartsi manomeetrit on isegi minu auto peal proovitud...

Kui mu mälu mind ei peta siis oli täisgaasiga benarõhk umbes 5 bar-i.

Paladin saabki juba pahaseks lòpetame teema risustamise:D!
Jah, ròhk tòusebki, ma eelpool mainisin ju ka, et 3 yle kolle ròhu. Aga s4-l vist ongi ròhk kòrgem kui 20V-l - 3.8 kui ma ei eksi. Arvutad boosti juurde, ja ongi ca 5?

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.03 07:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Bensiini rõhk mind ei huvitanud. Rõhukell näitab mul kõik mis vaja. Huvitab pigem kust saab 3B'l: 034 906 031 pihusteid. Kood näitab mingi 380 cc/min nendele. Kas kellelgi vedeleb ja on üle neid müügiks. Nad peaksid ju Golfile peale minema?

ei ole võimalik, et 3b on 380cc/min, 305cc/min on õige ja RS2 pihustid on nt 346cc.
palju sa nende eest nõus maksma oled muidu? hea pakkumise korral võin sulle enda omad ära müüa. Ja sul on ilmselt vaja nelja?

edit: uurisin, uuest peast maksavad nad 1200kr/tk näiteks.

Paladin
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.03 15:38 Tsiteeri

Vaja kuute. Ja tee pakkumine

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.03 07:24 Tsiteeri

3000kr/5tk, 1 pead siis uuena juurde ostma.

Paladin
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.03 20:13 Tsiteeri

mõtlen selle üle

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 13.04.05 19:35 Tsiteeri

Pihustite andmeid

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.9% - SQL: 80.1%]