Deprecated: Implicit conversion from float 254643.99999999997 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Veider suits
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Veider suits (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2463)
Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,8 Q '97 C5

postitati 04.11.06 09:04 Tsiteeri
Veider suits

Autol ilmnes nüüd üks uus huvitav sündroom, millele ei oska kohe nime andagi. Nimelt kui mootor soojaks läheb ajab mingi aeg hiljem kerge suitsupahvaka salongi ja ka väljas on näha õrna suitsemist. See toimub nii 3-5 sekundit ja kärsahais kaob üsna kiiresti. Kui kapott lahti kiskuda, pole miskit näha. Asi kordub nii umbes iga 15 minuti tagant. Mootori juures näha pole, et miski oleks ära kärsanud. Kas kellgil on veel sellist fenomeni mootori juures esinenud või leidub mõnda targemat pead, kes oskab miskit asja kohta öelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 04.11.06 09:52 Tsiteeri

Kas suits tuleb paremast rattakoopast?Äkki lisasoendus mis proovib käivituda?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 04.11.06 10:29 Tsiteeri

radiaator aurab ma pakun,märkasin ka ise seda endal pangaautomaadi juures seistes mootor töötas..
aga kui alt tuleb siis pakun et roolivõimu õli tilgub väljalaskekollektori peale..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.06 12:30 Tsiteeri

Nojah, kui radikas auraks, ei tohiks sellega kaasneda kärsahaisu. Selline tunne on, nagu mingi juhe kärssaks vahepeal. Samas kui juhe kärssaks, toimuks see pikemalt kui paar sekundit ning kapoti avamisel peaks tossuallikas näha olema. Tavaliselt lööb selle haisu siis sisse, kui veidi sõitnud olen ja siis hoo maha võtan ja seisma jään, samas piduri või sidurikärsaka moodi see küll ei ole. Mis imevigur see lisasoendus veel on? Ei tea küll, et mul selline huvitav asi peal oleks.

Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.06 12:33 Tsiteeri

Lisaks veel seda, et kas see ei või olla seotud jahutusvedeliku tsirkulatsiooniga. Külmalt autot käivitades jääb hoiatustuli põlema ja ei kustu enne ära kui 90 kraadi saavutatud ning mõni minut veel sõidetud. Kuna hais tuleb salongi mingi aja tagant, siis kas võib see olla seotud suure/väikse ringi ümberlülitusega.

Aimar
huviline

Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4

postitati 04.11.06 12:59 Tsiteeri

äkki on õlikärsakas????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.06 21:24 Tsiteeri

Õli laseb see mootor mul küll läbi. Klapi kambri kaane tihend vist pidi omadega läbi olema. See läheb kohe-kohe vahetusse. Samas kui tegu oleks õlikärsakaga, siis seda peaks ju pidevalt tulema, mitte mingi aja tagant paar sekundit.

marx008
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 B7, 100 C4

postitati 05.11.06 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kalkaan
Õli laseb see mootor mul küll läbi. Klapi kambri kaane tihend vist pidi omadega läbi olema. See läheb kohe-kohe vahetusse. Samas kui tegu oleks õlikärsakaga, siis seda peaks ju pidevalt tulema, mitte mingi aja tagant paar sekundit.
Aga kas roolilatt on kuiv?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 05.11.06 08:50 Tsiteeri

Ma panustaks ka roolivõimu surve voolikule. Omal sama jama oli. Võta motori pealt see plasikkate ära ja las keegi keerab rooli ja vaata kas sealt vooliku liitekohajuurest lekib. Mul jooksis sealt päris korralikult. Õli valasin üllatavalt vähe peale.Päris mitu korda tuldi mulle parklas ligi ja öeldi ,et sul pidur kärssab. See pidi olema V6 tüüpviga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 05.11.06 08:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kalkaan

Siin see viga suure tõenäosusega peitubki - klapikambrikaane tihendi vahelt ajab õli välja, mis omakorda niriseb jupihaaval väljalaske kollektori peale...

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 05.11.06 08:58 Tsiteeri

mul ta just nii ongi, peale hommikust käivitust ja sõituu mingi aja pärast foori ette seisma jäädes tunnen salongis kärsakat,vaatasin järgi kunde poolt tilgub väljalaskekollektorist tulevale leegitorule ja suitseb seal..
kas kellegil oleks sellist toru pakkuda ?
mulle öeldi et ennem oleks soovitav mootor ära pesta et mitte eksida.
Kas see on tumerohelist/pruuni värvi justkui metallist toru mis jookseb nö mootori taga ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 Q, Audi Q7 3.0 171kw

postitati 05.11.06 15:59 Tsiteeri

Oli sama lugu ja selgus et klapikambrikaane tagumisest otsast lekkis tiba õli kollektorile.Peale tihendi vahetust mul seda kärsakat enam pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.06 08:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alar008
Oli sama lugu ja selgus et klapikambrikaane tagumisest otsast lekkis tiba õli kollektorile.Peale tihendi vahetust mul seda kärsakat enam pole.
Endal ajas ka klapikambri kaane vahelt õli, starter lainetas õlist ja muust rääkimata. salongis hais puudus, kapoti alt tuli hirmus kärsakas auto seisma jättes ja väljast tuli kohe lahtise ukse kaudu hais salongi. Tihend tuleb muidugi ära vahetada aga midagi on viga ka sest hais ei tohiks kinniste uste puhul salongi tulla. Võib-olla filter.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 07.11.06 08:35 Tsiteeri

Mul norm. sõites midagi tunda ei olnud - kuid kui sai natuke "lapatsit " antud või "tõmmeldud" siis viskas kärsaka ülesse.... vahest lausa kunde poolsest rattakoopast sinist :o asi oli lihtne... mootori tagumine tuulutustoru oli pehnelt öeldes pragunenud... sai see vahetatud ja asi kompu :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.06 11:55 Tsiteeri

Nüüd vaheti tihendid ära ja sõita on ka palju lõbusam, mingit kärsakat pole enam tundnud. Vana tihend oli nii läbi olnud, et lagunes ära võtmisel päris pudiks ära. Tagant oli õli päris ohtralt välja jooksnud ning kurvi võtmisel tilkus osa kollektori peale ning sealt see kärsakas tuligi.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.7% - SQL: 76.3%]