Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Bensiinipumba tagasipanek. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1288)
robi55
huviline

Registreerunud 28.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,3 E 92a.

postitati 03.11.06 10:29 Tsiteeri
Bensiinipumba tagasipanek.

Sain tänu nõuannetele pumba paagist kätte, ostsin uue pumba aga tagasi ei oska kuidagi panna. Kunagi keegi soovitas mingisugused plastikkõrvad rauasaega väiksemaks saagida, kuid mina küll aru ei saa, mida ta mõtles. Kui on kellelgi kogemusi, palun aidake. http://www.hot.ee/margomaddison/benapump/IMG_0034.JPG PS. Selline nägi ta välja enne väljavõtmist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad C5

postitati 03.11.06 11:23 Tsiteeri

mul tuli ära piisava jõuga keerates ja tagasi läks samamoodi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 03.11.06 19:15 Tsiteeri

saab ikka tagasi, mina jukerdasin ka tükk aega tagasisaamisega ja lõpuks ta jäi ikka sinna kinni.
pane käsi paaki ja katsu seda kohta kuhu ta peab kinni jääma ja siis vaata neid kõrvasid, küll hakkama saad;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
robi55
huviline

Registreerunud 28.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.06 20:11 Tsiteeri

Tänud kes võtsid vaevaks vastata. Sain pumba tagasi aga kuidas seda ma küll kirjeldada ei oska. Lihtsalt katse eksitus meetodil. Probleem on ainult selles, et bensiininäidik ei tööta. Ma saaks aru, kui peale sellist pusimist ta valetaks aga ta ei näita üldse. Seda probleemi ma vist küll oma peaga ei lahenda?

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 03.11.06 21:02 Tsiteeri

lahendad küll...võtad nüüd käsile selle ujuki seal paagis, see arvatavasti jäi sul vale koha peale, selle pead hästi täpselt tagasi panema, ja usu hakkab näitama:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
robi55
huviline

Registreerunud 28.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.06 19:17 Tsiteeri
Isetegevusega ühelpool.

Mul juba siiber sellest pagasnikus püherdamisest. Esmalt arvasin, et panin ujuki valesti tagasi või jäi ujuk juhtmete (voolikute) vahele kinni. Olen nüüdseks mitu korda ujuki uuesti maha võtnud aga tolku pole midagi. Omaarust pole midagi väga retsinud ka, et miskit p...-sse oleks keeranud. Kas kütusenäidikul eraldi ei võiks mingi kaitse ees olla?

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 08.11.06 19:42 Tsiteeri

Ei ole mingit kaitset, vaata kas näitaja näitab, kui sa käega ujukit liigutad ja kui ei näita, siis on ujuki reostaadiga mingi jama - vaata kas klemm jookseb ikka vastas ilusti.

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 08.11.06 19:53 Tsiteeri

Aga bensupaagist tuleb välja ujuki juhe? Kui tal on seal läheduses mõni pistik - võta lahti, mõõda testriga, kas ujukit liigutades takistus muutub?
Tsitaat:
Algselt postitas: robi55
Mul juba siiber sellest pagasnikus püherdamisest. Esmalt arvasin, et panin ujuki valesti tagasi või jäi ujuk juhtmete (voolikute) vahele kinni. Olen nüüdseks mitu korda ujuki uuesti maha võtnud aga tolku pole midagi. Omaarust pole midagi väga retsinud ka, et miskit p...-sse oleks keeranud. Kas kütusenäidikul eraldi ei võiks mingi kaitse ees olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 10.2% - SQL: 89.8%]