Vembut
huviline
Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.9tdi
|
postitati 30.10.06 17:54
|
|
|
armatuuri valguse muutmine
nimelt tahaks omal armatuuris ära vahetada valgust, hetkel on valgus punane, aga sooviks valgeks saada neid. Kas selline vahetus on võimalik ja ka
keskkonsoolis sooviks ka tulesid valgeks.
Nimelt maksis on tuled valged, ja kui armatuuril oleks sama valgus oleks sisu pimedas väga korralik.
|
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
postitati 30.10.06 17:57
|
|
|
Kui ma omal armatuuris pirne vahetasin siis pirnid ise on valged ja pirnidele on peale tõmmatud punasest kummist lutid, mis valguse punaseks teevad.
Kunagisel Opelirondil olid rohelised kummid ja armatuuri valgus oli rohekas. Seega palja pirni panemisel peaks valgus valge olema, iseasi kui kena
seda vaadata on.
Kui ei ole midagi asjalikku õelda, siis ole palun vait!!!!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 30.10.06 18:24
|
|
|
Valge on kuidagi hale. Osta parem punase valgustusega makk.
|
|
|
Vembut
huviline
Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.9tdi
|
postitati 30.10.06 18:26
|
|
|
eks ma proovin ära selle, võtan need kummilutid maha....aga mulle tundus kuidagi normaalne see valge valgus
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 30.10.06 18:38
|
|
|
Kui mõni element, ntx kelladel ainult numbrid jne oleks valge LED-valgusega, siis oleks ehk isegi kena, kuid seda on väga raske saavutada. Kui ise
valgeid kellasid tegema hakkad, võin ma 99% kindlusega öelda, et Sa ei suuda korralikult hajutatud valgustust teha.
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 30.10.06 21:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Kui mõni element, ntx kelladel ainul numbrid jne oleks valge LED-valgusega, siis oleks ehk isegi kena, kuid seda on väga raske saavutada. Kui ise
valgeid kellasid tegema hakkad, võin ma 99% kindlusega öelda, et Sa ei suuda korralikult hajutatud valgustust teha. |
Valgus peaks siis hästi hajuma, kui lasta see läbi matistatud pleksiklaasi, ma arvan 
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 30.10.06 21:57
|
|
|
B3 kerel ei ole originaalist kummilutte pirnide peal. Pirnid lihtsalt valged. Ma arvan, et tal on kella sihverplaadi taga punakas-oranz kile, mis
valgust värvib. Vb sinna valge kile asemele panna.
Kui otsustad punaseks teha valguse, siis pane 2W pirnid sisse ja punased lutid peale. Ma kõigil oma Audidel nii teinud ja valgus jääb tugev ja
tumepunane ja värvitoon mitte kehvem, kui mõne mehe dioodaretus. Töökindlam ka. Ühele oma autole ehitasin dioodidest kahevärvilise(punane ja sinine)
ning värve sai eraldi lülitist vahetada, aga tal oli pealt valgustatav põhimõte(Golf2) ja b3 juures läheks see ehitamine arvatavasti keeruliseks.
Sinist tooni pole hõõgpirniga mõtet proovidagi, jääb väga mage.
OT: IMO valge valgus on kuidagi odav, nagu Iz jupiter'il või Gaz52'l
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 30.10.06 22:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Kui mõni element, ntx kelladel ainul numbrid jne oleks valge LED-valgusega, siis oleks ehk isegi kena, kuid seda on väga raske saavutada. Kui ise
valgeid kellasid tegema hakkad, võin ma 99% kindlusega öelda, et Sa ei suuda korralikult hajutatud valgustust teha. |
sai kunagi siuke asi valmis nikerdada:
ledidega valgustus
laivis oli asi isegi parem.
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 30.10.06 22:46
|
|
|
see mersu on täiesti kvaliteetselt tehtud....kas mesal pole mitte pealt valgustatavad kellad?
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 02.11.06 13:28
|
|
|
emmmm, ma arvan et valge valgus oleks ülikõva siis, kui ta näeks välja niisugune, nagu vaataks läbi videokaamera ööre˛iimi, muidu ta jah nagu gazzil
või izzil
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.06 17:24
|
|
|
Mingi 93 aasta corillal on ka valge valgus, täitsa norm on. Seal küll mingit imetehnikat pole. Ise aretasin valgusdioodi (punase) kuna ostsin 24 v
pirni, siis aretasin läbipõlenud pirni soklisse.
Samas mis teema nende siniste tuledega on? Ise ostsin eelmine sügis kuvari, tollel oli ka popp ja noortepärane sinine tuluke-see käis nii pinda et
nädal hiljem kruvisin kuvari lahti ja jootsin selle tulukese välja.
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|