Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K:kanistris bensiini hoidmine (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2503)
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 28.10.06 19:42
K:kanistris bensiini hoidmine

et külmad tulemas,kas suurt mõtet hoida.garaazhis ka omajagu külma voib olla ja kondensaat voib tekkida kanistrisse. kui hullult nüüd see autole mõjub? kellegil voibolla mingi halb kogemus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 28.10.06 19:56

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
et külmad tulemas,kas suurt mõtet hoida.garaazhis ka omajagu külma voib olla ja kondensaat voib tekkida kanistrisse. kui hullult nüüd see autole mõjub? kellegil voibolla mingi halb kogemus?

Ei ole mõtet muidugi, aga ei tohiks midagi juhtuda kah kanistris hoides. Kui bens. on väga kaua kanistris seisnud, siis võivad probleemid tekkida, näiteks 2-3 aastat seisnud bensiiniga mosset tööle polnud võimalik saada :D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.10.06 20:43

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Tsitaat:

Ei ole mõtet muidugi, aga ei tohiks midagi juhtuda kah kanistris hoides. Kui bens. on väga kaua kanistris seisnud, siis võivad probleemid tekkida, näiteks 2-3 aastat seisnud bensiiniga mosset tööle polnud võimalik saada :D

Panin oma käega käima 1994. aastal mosse 412, mis oli seisnud ~7 aastat külamehel külmas garaazhis, ehk siis sees oli ~87.a. sisse kallatud kütus. Käis nagu antsu viiul :cool: nii et ära aja jama mees. Aga jah mingi väikse ajaga ei teki küll täis kanistrisse mingit märkimisväärset kondentsi. Pane kanistrist kütust kallates augu ette kasvõi paar kihti tavalist meditsiinilist marlit ja misiganes saast ja vesi jääb sinna ilusti kinni.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.06 20:48

Vat ei aja jama. Bens. sai pandud auto omaniku sõnul 3 aastat tagasi kanistrisse, aga käima auto sellega ei läinud. Viga sai otsitud kõikjalt, kuni lõpuks sai ka bensiin statoil 95 euro vastu välja vahetatud, ei usknud ka mina et selles viga, aga kui kõik oli üle käidud ja midagi enam justkui teha ei osanud, sai see välja vahetatud ja tööle ta läks :) Käis samuti nagu antsu viiul :P

Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 28.10.06 21:00

Mul ka tuttava auto 3 aastat parklas seisis(bensiini oli törts paagis). Hakkasime siis üks päev käivitama seda ja läks ilusti käima selle sama bensiiniga ja käis ilusti. Seda enam oli teda seal paagi imevähe kui seisma jäi. Niiet lolli jutt ei juhtu selle bensiiniga midagi. Ja täis kanistris ei tohiks 4 või 5 ega 6 aastaga juhtuda midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.06 21:05

Täpsustan siis niipalju et nn. bensiinikanister oli 10 liitrine ja umbes pool sellest oli täis, ehk siis umbes 5 l.
Kui loll jutt, siis loll jutt, ei hakka siin mingit vaidlust tekitama. Ei usu, siis ei usu, igaüks usub mida tahab. Mina igaljuhul tean, et selline asi on võimalik, sest kogesin seda ise. Aga seda pean tunnistama, et vihale ajab küll kui panen siia reaalselt olnud juhtumi kirja, aga siis tembeldatakse see lolliks jutuks mingite teadjate meeste poolt, kes on enda jutus 100% kindlad ja oma arvamust juba ei muuda.

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.06 21:09

Vot võin ka tuua sellise näite mootorite-maailmast et omasin kunagi ammu 175 cm3 vene "mootorratast kovrovets". Pill oli seisnud 2a ja kui käivitada üritasin siis ei paukugi,kuigi oli olemas säde ja kõik eluks vajalik... Viga sai otsitud mitu päeva ja selle jooksul mootorgi paar korda pulkadeks võetud. Probleem lahenes sellega et paaki 2L värsket bena juurde ja töötas. Kuigi bensiinil võib olla bensiini lõhn ei pruugi ta olla enam bensiin

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 29.10.06 07:06

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Tsitaat:

sitt mosse oli siis :D
ma ise panin mosse käima mis oli 9 aastat seisnud, aastast 1997a. selle sama benaga mis tal baagis veel oli sai mosse käima, ainuke jama et massjuhtmel ei olnud head ühendust ja uus aku ning käis (Y)
ei tee see seismine midagi nii halba, kuigi natuke võib lahtuda küll jah...

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 29.10.06 07:19

ot,see marli värk tundub küll vale,ma ei usu et vesi marlisse nii kinni jääb,mustus küll.
mul jah kõige kauem seisab 2 nädalat see kanister garaazhis ,lihtsalt esimene talv nüüd katsetan kanistriga,ennem pole pannud talvel garaazhi kanistrit bensuga

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 29.10.06 13:07

kui kanister ääreni täis panna ei teki sinna mingit kondentsi, ehk siis pole kuhu tekkida.

Samas bensiin lahtub ajaga vms ja kaotab ajapikku oma olemuse...läheb käima/ei lähe...juhuse asi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 29.10.06 16:25

krdi koomiku kari ikka küll

võrdlete7-9a vanust bensiini sellega mida praegu tanklates müüakse?:D:D:D

mul seisis ski-doo mootor kelgul bensiin 98 sees 4 kuud ja peale seda aega ma enam käima ei saanud oma motokelku, järgmine näide mul seisis kawasaki mootorratas ca 1kuu nii et ma temaga vahepeal ei sõitnud ja jee sain ma ta küll käima, mõlema puhul tuli paagis olev bensiin välja vahetada ja peale mõningast käivitamist käivitusid sõiduriistad nagu iseenesest :) (ma muidugi ei proovinud bensiini peale kallata, vaid vahetasin kõik välja)

kunagi eelmine suvi sai ostetud üks muravei motoroller mingi vanapapi käest kellel see roller oli ka ca 10 aastat seisnud ja vot sellesama bensiiniga mis tal tooaeg sisse jäi sellega saime me selle aparaadi eelmine suvi käima :)

niiet ärge võrrelge näppu m*nniga :D:D:D

mootor kelgu kohta veel niipalju et pea aegu peale igat sõitu mis ma temaga teen talvel tuleb mul sinna uued küünlad peale osta sest vanadega ta enam käima ei lähe

ja nüüd kes targutama tulevad et sõidan mingi pasa bensuga siis tahaks ma näha seda inimest kes julgeb käe rinnale panna ja öelda et vot näe SEE (sealt tanklast) bensiin on hea

ma ei hakka neid tanklakette ette lugema kelle bensiini ma juba proovinud olen :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.10.06 16:44

Tegelikult muutus see teema jah tiba naljakaks, aga väike mõttetera siia juurde. Ma tunnen venda, kes kunagi kandis pagassis nii "igaks juhuks" mingit 10L kalonkat kütust kaasas, juhuks kui saab otsa siis on hea sisse kallata, et bensiinijaama sõita. Vend kärsatas läbi (minu teada, tegelikult kurat teab) kaks bensiinipumpa, enne kui rahakoti peal tundma hakkas, et nii vist ikka ei tasu :D Aga see, et natuke varem lihtsalt bensiinijaamast läbi sõita ja paaki mitte tilgatumaks lasta, vat see oli üleliigne kulutus :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 29.10.06 16:52

Aga mina hoian oma bensiini enamasti Neste tanklas. Aegajalt ka UnoX's. Hea lihtne minna ja võtta kui vajadus tekib. Ning seni pole kunagi pidanud muretsema, et vana või käima ei lähe.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.2% - SQL: 62.8%]