Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Pioneer DEH-P55BT (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 4189)
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 27.10.06 11:56 Tsiteeri
Pioneer DEH-P55BT

Tere! Plaan sellise makiga oma vana beta välja vahetada. On keegi juba soetanud, oskab kommentaare jagada? Disain ja toote omadused (sh Bluetooth) tunduvad OK.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 27.10.06 15:29 Tsiteeri

kle päris normaalne asi on,ise ostsin natuke aega tagasi. nupud ja ekraani saab punaseks ilusti panna ja heli saab timmida. bluetoothi handsfree värk on norm,telefon võib koguaeg taskus olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 27.10.06 16:54 Tsiteeri

tere,
mul omal selline varjant põhimõte sama ma usun..
http://www.mts.ee/catalog/product_info.php?cPath=21_60&products_id=227
Heli on ülihea, isegi originaalkõlaritega on super. Võimsus on väga hea (testitud). Blutooth on ülikõva sõna.. nii kui autosse istud ühendab automaatselt su telefoni ära ilma tel taskust välja võtmata. Kui keegi helistab, siis võtab automaatselt vastu.. kui su tel toetab häälkäsklusi siis saad ka häälega helistada, ütle ainult nimi ja juba kõllab ;) Üleüldiselt soovitan üldse pioneeri :D

edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.10.06 14:25 Tsiteeri

Oskab ta üle Bluetoothi telefoni mälust/kaardilt MP3 ka välja sikutada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 06.11.06 18:08 Tsiteeri

Mis hinnaga neid kasutatult liigub ja kas üldse liigub? Uue hind on tsips soolane minu jaoks :S

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.06 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Oskab ta üle Bluetoothi telefoni mälust/kaardilt MP3 ka välja sikutada?

vot mitte kohe ei oska küsimusele vastata:P

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.06 19:28 Tsiteeri

proovisin sõbra autos asja, toda telefoni funktsiooni. Imo on see BS. Väga haigelt kajab nagu kui teine räägib ja ikka suht kõvasu peab rääkima et teine sind kuuleks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.06 19:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
proovisin sõbra autos asja, toda telefoni funktsiooni. Imo on see BS. Väga haigelt kajab nagu kui teine räägib ja ikka suht kõvasu peab rääkima et teine sind kuuleks

Kaja saab eemaldada maki seadetest. Ja karjuma ei pea kui on õieti paigaldatud-mina räägin nagu ikka oma makiga. Aga seda peab tunnistama, et rääkida saab ainult see kelle nina all on mikker, kõrvalistuja ei saa. Ja see kõik võib oleneda ka telefonist

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.06 10:12 Tsiteeri

Nonii, tellisin ka ikkagi ära :) Selline küsimus, et tal on ikka 2 RCA väljundit ju?
Noortehnik ja akustiak väidavad: • 3 RCA-väljundit
RCA Preout 2 (F + R or S/W) see pärilt tootja kodulehelt
?? mis tal sis on, 2 ikka?

Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.06 10:34 Tsiteeri

RCA koha pealt ei oska midagi kosta, lasin enda oma audiopoes paigaldada. Usaldaksin siiski tootja andmeid. Helistamisega on jah pisut pahasti. Telefon SonyEricsson 750 kahjuks ei ühildu korralikult-tel.raamatut sisse sööta ei saa, seega näeb ainult sisseltulevat numbrit. Mikker on tõesti ainult selle ees istuja jaoks-ju hakkab siis tundlikum mikker välismüra neelama.Ühendada suudab makk telefoni siis, kui telefon on kõigile nähtav või ühendad iga jumala kord manuaalselt,kui autosse istud. Eelpool kirjutajale teadmiseks, et see telefonist lugusid ta kätte ei saa, seda võimaldab nõksa kallim mudel, mis maksab 7,5-8 kilo umbes. Muusika mahamängimine ja raadio on Ok, kuigi tabloojaotus on minu jaoks kummaline, raadio RDS-i jaoks on üks väike osa ainult või on see minu seadistuse viga. :o Võibolla peaks Pioneeri enda kõlarid paigaldama, muutub helipilt paremaks.

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.06 10:52 Tsiteeri

Nojah eks näis, kolmapäev peaks kätte saama. Kui ei meeldi läheb müüki ning võtan midagi muud. Pikk see mikri juhe on ning kuhu paigaldasite?

Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.06 15:05 Tsiteeri

Juhet on mikril parajalt kaasas-poolteist meetrit ikka. Kõige mõistlikum,aga ka kõige vaelvalisem on seda vedadapäikesesirmi külge. Kui vähema vaevaga, siis võib ka kellade ette panna,aga seal võib ventika undamine segama hakata ja kellade eemaldamiseks vaja jälle eest ära kakkuda

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.06 16:02 Tsiteeri

Hmm eks tuleb proovima hakata kuhu ta kõige paremini läheb. Kuda mudu makk on ? Siuke õrnapoolne ?

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 11:48 Tsiteeri

Nonii sai sisse makk aga mõned jamad:
1) Panen BT järgi telefonil ning panen maki telephone peale, ta ei leia teda üles, mingit moodi searchima ka saab panna?

2) Vana mak oli deh-5730mp, sellel subaka v2ljundit polnt. Nüüd sellel on ka 2x paari rca'sid aga yks neid on subaka v2ljund. Keiss selle, et mul orig kõllid ning filtrid vahel ning on 2 paari rcasid. vanale makile need taha lükkasin kohe kõik kõlarid töötasid, hetkel see et panen rca'd taha siis kas tuleb ainult esimestest või tagumistest. mis krt ma seal maki seadetes pean muutma?

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 12:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Nonii sai sisse makk aga mõned jamad:
1) Panen BT järgi telefonil ning panen maki telephone peale, ta ei leia teda üles, mingit moodi searchima ka saab panna?

2) Vana mak oli deh-5730mp, sellel subaka v2ljundit polnt. Nüüd sellel on ka 2x paari rca'sid aga yks neid on subaka v2ljund. Keiss selle, et mul orig kõllid ning filtrid vahel ning on 2 paari rcasid. vanale makile need taha lükkasin kohe kõik kõlarid töötasid, hetkel see et panen rca'd taha siis kas tuleb ainult esimestest või tagumistest. mis krt ma seal maki seadetes pean muutma?

1.) Kas telefonis on blootooth aktiveeritud? Makis paned ka otsima ja siis peaks leidma KUI SU TELEFON IKKA TOETAB BLOOTOOTHI?? Vahepeal küsib ta veel mingit koodi et saaks omavahel ühendada- mul oli vist kood 1111 (kaks päeva tagusin suvalisi nr sinna:D)
2.) Sellel makil jah on vist kaks sisendit ja üks väljundit või oli see vastupidi- ei mäleta täpselt (loe eestikeelset õpetust). Igatahes midagi peab seal tegema et saaks ühendada. Ma näiteks tahtsin panna järgi sinna läpaka. Paraku jäi asi katki, sest kui panin läppari järgi siis ei töötanud kas esimesed kõlarid, tagumised kõlarid või siis supakas. Sain lõpuks nii tööle et mängisid esimesed kõlarid ja supakas. Eniway suht keeruliseks on aetud kõik seal makil :D Kui keegi tark oskab meile nõu anda siis kuulan ise ka huviga. Mul makk olnud juba pea aasta:D Mul siis põhimõtteliselt sama makiga tegu Pioneer DEH-P70BT

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 29.12.06 12:55 Tsiteeri

kasutusjuhend aitab alati! ka netist saab neid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 14:22 Tsiteeri

Nii sain enamus probleeme lahendatud ... Kõlarite jama sai sealt muudetud, et makk välja lülitada ning FUNC nuppu peal hoida, tuleb uus settingute menüü. Telefoniga saab helistada jms aga PHONE BOOKE'i ei saa transfeeritud makki.
http://files.pioneer.eu/files/eur/Car/BluetoothCompatibilityGuide.pdf
see leht väidab, et mu 6230i saab transfeerida tel raamatu makki. hhetkel keegi helistab näitab ainult numbrit :/
Panin kõik kenasti õpetuse järgi, ees oli P Book transfer vist ... ning õpetuses on edasi öeldud, et tehe oma mobiili järgi edasi vms. Ma ei osand midagi edasi teha:/

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 14:30 Tsiteeri

Phonebook Transfer Procedure

Before sending phone book entries from the phone, make sure to activate the Phone Book Transfer feature on the Pioneed DEh-P55BT. With the phone source selected, long press on [func.], then press[func.] again. Push the multi controller to the right (p book transfer) and push the rotary commander up. now you can start sending your phonebook from your phone.

after activatin it, the pioneer unit will show "xxxx was disconnected" this is normal.

Manuaalist lugesin mis kaasas, et kui p book transfer on ees ja seda nuppu yles lükkan viskab ta selle satandby reziimi, mille peale telefon mul ütleb et BT yhendus katkes.

Ideid?

The Nokia 6230i, according to their compatibility list, is just about as compatible as it can be. But transfer of the 'phonebook to the Pioneer unit does not happen like the manual describes. Only after contacting support (no courtesy of a reply, just a link to pre-prepared answers that might help) did I learn that I have to transfer numbers in ONE AT A TIME, in a TEDIOUS PROCESS. Subsequently I discovered they are better transferred in alphabetical order, because the Pioneer won't sort them !

leidsin mingi sellise asja, kuid ise ei saa mõhkugi aru sellest:/

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 14:37 Tsiteeri

ma ise saatsin ükshaaval nimed telefonisse- ei viitsinud jamada sellega! Häälvalimine on ka üks tore asi- soovitan selle ka paika panna ;)

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 15:41 Tsiteeri

Nii sain ka telefoni asja korda. Ühe kaupa saatsin tähtsamad 50 tükki ära, mis moodi see häälvalimine toimib?

edit: Nimelt üks mure on veel. Makk ei lase LOUD'i mull HI peale panna. Kas on Off või siis saan MID panna, mis põhjus võib olla?

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 16:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii sain ka telefoni asja korda. Ühe kaupa saatsin tähtsamad 50 tükki ära, mis moodi see häälvalimine toimib?

edit: Nimelt üks mure on veel. Makk ei lase LOUD'i mull HI peale panna. Kas on Off või siis saan MID panna, mis põhjus võib olla?

kui sul telefonis häälvalimine toimib ja ka need nimed saatsid makki siis hoia all makil band nuppu ja räägi see nimi vaata kas helistab. Krt oli vist ikka band nupp, vist ikka oli. Proovi ja ütle, kui ei saa siis ma lähen korra oma autosse ja vaatan järgi.

Aga miks sa ei saa loud hi panna seda ma küll ei tea- minul seda problat pole. Seal makis ongi nii et kui midagi kuskil on aktiveeritud siis kaotab mingi teine asi oma aktiivsuse. Või äkki pead midagi all hoidma et see tekiks. Ühesõnaga keeruline värk:D

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.06 18:47 Tsiteeri

Siuke küsimus audi97 sulle, äkki oskad vastada. Et ütleme, kui cd käib ning kõne tuleb võtab automaatselt vastu .. kõne ära lõppeb jääb ta telephone reziimi. Selline asi on võimalik, et kui kõne lõppeb hakkab lugu edasi automaatselt mängima?

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.06 19:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Siuke küsimus audi97 sulle, äkki oskad vastada. Et ütleme, kui cd käib ning kõne tuleb võtab automaatselt vastu .. kõne ära lõppeb jääb ta telephone reziimi. Selline asi on võimalik, et kui kõne lõppeb hakkab lugu edasi automaatselt mängima?

kle minu meelest peaks ta automaatselt minema tagasi! Kui ei lähe siis pane roolipult sealt käib lihtsalt ühe klõpuga asi. Ma lähen varsti koju siis vaatan asja üle

leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.06 12:51 Tsiteeri

Hmm krt ei lähe automaatselt. Ma võtan kõne vastu jääb see kuupäev ette liht.

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.06 14:17 Tsiteeri

siis ta jääbki nii ma vaatasin et mul sama asi ma lihtsalt olen nii harjunud juba kõigega

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 48.9% - SQL: 51.1%]