Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4e
postitati 26.10.06 23:34
Rehvirõhu kontrolliga velgedele talvekummid?
tere
vbolla loll küsimus aga kas rehvirõhu kontrolliga velgedele talvekumme alla panna on võimalik ilma et peaks mindeid andureid vms vahetama seal hakkama
velje sees ?
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
postitati 27.10.06 06:54
Kas seal velje sees on mingid andurid? Ma usun et ei ole, süsteem töötab tõenäoliselt ABS/ESP andureid kasutades, võrreldes rataste pöörlemiskiirusi
(kui kumm tühi siis diameeter väheneb ja kiirus suureneb). Kui sul pole just Bondi auto Parandage mind kui ma eksin.
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 27.10.06 06:56
Tsitaat:
Algselt postitas: rakkim
tere
vbolla loll küsimus aga kas rehvirõhu kontrolliga velgedele talvekumme alla panna on võimalik ilma et peaks mindeid andureid vms vahetama seal hakkama
velje sees ?
Velje sees on andurid. Saad panna ka talverehvid peale, peaasi, et andureid ära ei lõhu ja üldjuhul ka neid ära ei lõhu.
Variant 2 - Rehvirõhu kontrolli saab välja lülitada kui kasutad teisi velgi.
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 27.10.06 06:57
Tsitaat:
Algselt postitas: mms
Kas seal velje sees on mingid andurid? Ma usun et ei ole, süsteem töötab tõenäoliselt ABS/ESP andureid kasutades, võrreldes rataste pöörlemiskiirusi
(kui kumm tühi siis diameeter väheneb ja kiirus suureneb). Kui sul pole just Bondi auto Parandage mind kui ma eksin.
Algselt postitas: mms
Pärast taolise "vea" teatamisel auto poolt juhile, tuleks vast ainult viga "kustutada". Vähemalt nii tuli teha X5-l.
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
postitati 27.10.06 07:16
Kui sul oleks need "runflat" rehvid, vot siis oleks teine asi. Need on kallid ja nn spetsiaalrehvid.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 25.8% - SQL: 74.2%]