Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: elektriaknad a4 (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1133)
darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 26.10.06 11:38 Tsiteeri
elektriaknad a4

kavas panna siis 2x elektriaknad a4 95.-a. olemas on mootorid/tõstukid, vaja oleks aga mingit visuaalselt pilti kudas kola sinna istub, sest niipalju kui ma aru sain, läheb mootor pm vändasüsteemi asemele ja asi tahe. Äkki on kellegil pilti lahtilammutatud a4 uksest(ükskõik kummast) mis aitaks mul teada kas olen üldse õigel teel!

tänud

"See ikka ilmselt seda tähendab, rooli ja istme vaheline seib ei vea alati välja!"-kasutaja rixa

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55191
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 28.10.06 08:30 Tsiteeri

Mul on 2 korda el aknad. nüüd aga juhi poolne enam ei funksi. Pean selle korra lahti võtma ja vaatama mis värk sellega on. Kui meeles seisab siis teen mõne pildi ja panen kuhugi ülesse. annan siis teada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 28.10.06 11:14 Tsiteeri

tänud :)

"See ikka ilmselt seda tähendab, rooli ja istme vaheline seib ei vea alati välja!"-kasutaja rixa

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55191
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 29.10.06 09:37 Tsiteeri

Hakkasin akent sulgema kui äkki kostus paar raksatust ja juhi poolne esiukse klaas kukkus ukse sisse :D
Võtsin siis lahti katki oli läinus miski plastmassist
vidinake mis ühendab klaasi alaserva kinnituvaid metallklambreid siinide sees jooksvate trossidega. Loodan et, sellist vidinat saab tellida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M4r6us
huviline

Registreerunud 02.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4/b5 95`a sedaan

postitati 02.11.11 11:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: darkSlide
kavas panna siis 2x elektriaknad a4 95.-a. olemas on mootorid/tõstukid, vaja oleks aga mingit visuaalselt pilti kudas kola sinna istub, sest niipalju kui ma aru sain, läheb mootor pm vändasüsteemi asemele ja asi tahe. Äkki on kellegil pilti lahtilammutatud a4 uksest(ükskõik kummast) mis aitaks mul teada kas olen üldse õigel teel!

tänud

Minul on samuti plaan panna oma 95a a4 esimesed el. aknad.
Olemas on ukseraamid koos mootoritega ning juhtmetega, mis uste seest välja tulevad ja uued polstrid koos lülititega.
Äkki keegi viitsib valgustada, et mida mul veel vaja oleks? Kas muidu on valmidus el. ekende jaoks olemas?
Kas darkSlide said oma akendega valmis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]