Deprecated: Implicit conversion from float 255597.00000000003 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Mida arvate SAVA talverehvidest?
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Mida arvate SAVA talverehvidest? (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 10708)
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a

postitati 22.10.06 10:56 Tsiteeri
Mida arvate SAVA talverehvidest?

Rehvieksperdis pakutakse SAVA rehve.

Eriti huvitaksid teie kogemused SAVA Eskimo Ice rehviga.

http://rehviekspert2.cma.ee/img/rehvid/Eskimo_Ice.gif

Suht soodne hind 195/65R15 Eskimo Ice 1050.-/tk Rakvere esinduses.
On ikka parem kraam kui hiinakad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 22.10.06 11:33 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=21426#pid155006

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 22.10.06 12:47 Tsiteeri

Eelmisel nädalal õnnestus Tartus ringi sõites ühe päeva jooksul näha nelja avariid. Kõik tagant otsasõidud. Kahel juhul oli kokku saanud koguni kolm autot korraga.
Kuna fotokas oli käepärast, siis klõpsisin mööda sõites pilte teha ja hiljem vaatasin lihtsalt huvist, et mis rehvid teistele tagant otsas sõitnud autodel all olid.
Kahel olid Sava, kahel Nankangi ja ühel Wanli rehvid. Ühtesid ei tuvastanud.

Odavad rehvid on tegijad. ;)

Seda juba esimeste jahedate ja vihmaste ilmadega, mis veel talvest rääkida.

Kere peale tuleks anda neile, kes paar tuhat krooni rehvide pealt kokku hoiavad ja hiljem endale ja teistele kümneid tuhandeid kroone kahju tekitavad, vigastustest rääkimata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 13:15 Tsiteeri

pikivahe hoidmises pole küll rehvid süüdi.

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 22.10.06 13:41 Tsiteeri

See on tõsi, et pikivahe mittehoidmine on selliste avariide peapõhjus, aga hea rehv võib nii mõnigi kord päästa sellises olukorras.

Kindel on see, et rehvil ja rehvil on vahe. Kuiva asfaldiga ei pruugi suurt midagi aru saada, aga külma vihmaga võib pidurdusmaa erinevus ikka väga suur olla.

TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 13:56 Tsiteeri

SAVA ise on Sloveenia rehvitootja, omanikfirmaks Goodyear Dunlop Tires Europa. Ja seda ka, et need Eskimo Ice naastrehvid on valmistatud Saksamaal mitte Sloveenias.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 15:11 Tsiteeri

No ma arvan et sitad rehvid küll pikivahe eest ei kaitse, kui ikka inimene sul mingi 3-4 meetrit perses sõidab ja kui ma täiega blokki panen siis ma arvan et ei aita seal enam ükski rehv:D

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 17:34 Tsiteeri

Teema pole selleks tehtud, et teisi sõitma õpetama hakata.
Mina olen samuti V200 jutuga päri, näiteks odavatel talverehvidel ei puhastu muster lumest ja kohati auto ujub vastikult lumesupis (need olid mu enda kogemused MASTERIGA, õnneks said need ruttu välja vahetatud). Kindlasti ei kehti see kõikide odavate rehvide kohta, aga soetage korralikud talverehvid - see on teie endi huvides eelkõige. Ei salli samuti tegelasi, kes sõidavad talvel odavalt saadud poolsiledate pasteldega teised vigaseks, ei aita siis ka hiigelsuur pikivahe.

TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 18:44 Tsiteeri

Konkreetsetest kogemustest SAVA Eskimo Ice rehviga pole veel keegi siiamaani siin teemas rääkinud, vaid enamvähem laidetakse kohe maha odavama hinna tõttu. Siiski ootaks natuke objektiivsemat arvamust.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 18:51 Tsiteeri

Võiksid seda teemat lugeda, mille lingi ma ennist siia panin, palju infot seal just pole, aga midagi ikka.
Lisaks leidsin veel ühe teema SAVA rehvidest:
http://auto24.delfi.ee/foorum/foorum.php?tid=66678&last_page=1

TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Võiksid seda teemat lugeda, mille lingi ma ennist siia panin, palju infot seal just pole, aga midagi ikka.
Lisaks leidsin veel ühe teema SAVA rehvidest:
http://auto24.delfi.ee/foorum/foorum.php?tid=66678&last_page=1

Põhimõtteliselt olen lugenud neid mõlemaid, ega vist ennem rohkem teada saagi kui ise ära olen ostnud.

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 23.10.06 04:09 Tsiteeri

Tuttaval olid all samad rehvid , pidamise kohta ei oskand midagi öelda aga pidid kõva häält tegema

iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 23.10.06 16:22 Tsiteeri

töökaaslasel olid ka eelmine talv samad rehvid all.
pidamine oli küll vägahea aga kahel kummil läksd küljepealt
traadid katki ja hakkasid hullu moodi punnitama!

ise sõitsin eelmine aasta goodyear ultra grip 400. minuarust
see oli vägahea rehv nii lumel kui jääl

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 23.10.06 16:26 Tsiteeri

Tee proovi jah ja sõida üks talv Savasid aga ühte ma ütlen et kevadel oleks ka tore su liikurit vel süitmas nähe (ära siis nende rehvidega hulluks mine).Mina soovitan enne pirellit.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 23.10.06 16:39 Tsiteeri

misasja iga rehviga annab sõita krt ju.... ma olen üldjuhul masteri prottidega sõitnud ja pole ühtegi autot ära lõhkund. tänavu ostan ilmselt kah masteri protid... tegelt pakuti klebereid ka suht soodsalt, eks vaatab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 17:53 Tsiteeri

arvamusi on ikka seinast seina :D

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: insche
misasja iga rehviga annab sõita krt ju.... ma olen üldjuhul masteri prottidega sõitnud ja pole ühtegi autot ära lõhkund. tänavu ostan ilmselt kah masteri protid... tegelt pakuti klebereid ka suht soodsalt, eks vaatab.

Osta selleks talveks ntx. Michelin, Gislaved, Pirelli, Continental rehvid ja veendud, et MASTER on bs. Kannatab sõita muidugi, aga rehvil ja rehvil on suur vahe.

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 23.10.06 18:05 Tsiteeri

Vanasti sõideti ziguliga ka aga miks te kõik nüüd audiga sõita tahate??

Talverehvi pealt ei maksa kokku hoida. Ei taha midagi promoda aga suht odavad hinnad on siin.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 23.10.06 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Osta selleks talveks ntx. Michelin, Gislaved, Pirelli, Continental rehvid ja veendud, et MASTER on bs. Kannatab sõita muidugi, aga rehvil ja rehvil on vahe.

Masteri Nordic 2/4 on vaieldamatult parima hinna / pidamise suhtega, selle üle ei ole vaja vaielad, piisav tõestus sellele on enim kasutatav jäärajarehv juba mitmeid aastaid!
Üks pisike aga protirehvide ostu juures siiski on, kõik 4 rehvi peavad olema sama firma karkassile tehtud!

.... ise olen sõitnud 3 talve 15" nordic 2 naastuga ja väga rahul, nüüd ostsin 16" nordic4 talverehvid ... ja süümepiinasid ei tunne:D

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 19:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Osta selleks talveks ntx. Michelin, Gislaved, Pirelli, Continental rehvid ja veendud, et MASTER on bs. Kannatab sõita muidugi, aga rehvil ja rehvil on suur vahe.
Mõned aastad tagasi sai kah kasutatuid rehve otsitud ja sõidetud marix proti kummidega, arvasin et on väga hea, aga eelmine talv sai audile alla pandud GOOD YEAR UG 500 ja tõesti olin nendega väga rahul , isegi naine ütles et hulka rahulikum on sõita, kahju et nad nissanile alla ei mahtund , sõidaks see talv ka nendega . Täna sai nissanile alla pandud Michelin X-Ice North , eks peale talve ütlen kuidas need kummid on.(kahju et enam quattrot pole:()
Ja Michelini naast rehv Michelin X-Ice North maksab aint 200 rohkem kui sava rehv ,siis ma ei mõtleks kah kumba alla panna talveks

TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 19:41 Tsiteeri

sava ju 1050.-/tk(poest öeldi) .. michelin aga 1791.-/tk(lehelt vaatasin) või on siis mingi soodukas mida rehvieksperdi kodukas ei kuva.

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 19:47 Tsiteeri

Võtsin ja sõitsin läbi kõik tartu suuremad rehvi müüjad ja uskuge mind kõik kummi hinnad on räägitavad

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TanelJ
sava ju 1050.-/tk(poest öeldi) .. michelin aga 1791.-/tk(lehelt vaatasin) või on siis mingi soodukas mida rehvieksperdi kodukas ei kuva.

mis krdi mõõtu rehve sa kasutad :o

üle 6k 15" 4 rehvi eest on juba selle aasta mudeli kõva tootjafirma rehv (nokian hkpl5)

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 19:58 Tsiteeri

hkpl5 kõige sootsam pakkumine oli Tartus 8000 jooks

Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 20:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TanelJOn ikka parem kraam kui hiinakad?

On küll parem. Kui päris kvaliteetrehvi ei kannata osta siis see on päris hea kompromiss. Lihtsalt tuleb sõites ka meeles pidada et tegu oli ikkagi ju kompromissiga - seda siis nii mugavuse kui pidamise poolest...

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 39.7% - SQL: 60.3%]