Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A8 Navigatsion Plus TV heli mure (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 3859)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 08:56 Tsiteeri
A8 Navigatsion Plus TV heli mure

Helistas mulle tuttav ja palus uurida, et kas keegi oskab öelda milles viga või on kellegil sama asi olnud ning lahenduse leidnud.
Tegu siis 99a A8ga millel see Navigatsion Plus headunit, CD plaate mängib ilusti, raadio heli tuleb ilusti kuid kui lülitada TV peale tuleb ekraanile kõlari märk ristiga ning heli kõlarites puudub? milles point?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 10:49 Tsiteeri

Kunagi kui Kristjani RS4 "näppisime" siis seal oli sama asi ja viga oli heli seadetes. Valida sai, kas pilt on NTSC või PAL formaadis ning lisaks olid veel heli seaded. Täpselt kahjuks ei mäleta, igaljuhul korda me selle saime. Seega kui manuali pole, siis lihtsalt tuleb seadetesse kaevuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.10.06 10:55 Tsiteeri

http://www.nav-plus.com/instructions/

Siit ehk leiab midagi. Endal pole hetkel kahjuks aega süveneda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 11:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
http://www.nav-plus.com/instructions/

Siit ehk leiab midagi. Endal pole hetkel kahjuks aega süveneda.

Seda juba lappasin, kahjuks ei leidnud vastust. Eks soovitan menüüsid näppida lihtsalt ja vaatab kas saab asja korda.

saviants
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 13:26 Tsiteeri

ütlesid et mängib CD-sid, kas Navi plaate või audio CD ?
Navi + reeglina audiot ei mängi, või siiski ?

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 13:27 Tsiteeri

ilmselt mõeldi, et läbi CD-Boxi tuleb hääl : )

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.06 21:52 Tsiteeri

Jah loomulikult BOXist tulevast helist on jutt, selle aastajärgu navi pluss CDisid otse ei mängi, missiis et navi ise on CD navi mitte DVD navi.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 21.10.06 06:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Helistas mulle tuttav ja palus uurida, et kas keegi oskab öelda milles viga või on kellegil sama asi olnud ning lahenduse leidnud.
Tegu siis 99a A8ga millel see Navigatsion Plus headunit, CD plaate mängib ilusti, raadio heli tuleb ilusti kuid kui lülitada TV peale tuleb ekraanile kõlari märk ristiga ning heli kõlarites puudub? milles point?

Mina olen tähele pannud sellist asja, et kui heli kvaliteet on vilets, siis lööb automaatselt selle ristiga valjuka märgi ette - noh näiteks teleka vilets levi vms. See on selleks, et säästa kõrvu igasuguste sahinate ja krõbinate eest (toimib ainult teleka puhul ja võibolla ka läbi TV tüüneri mängitavate pleierite puhul.
See jutt on ainult tähelepanek ning ei pretendeeri absoluutsele tõele!

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
pirx
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 Q

postitati 24.10.06 18:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Jah loomulikult BOXist tulevast helist on jutt, selle aastajärgu navi pluss CDisid otse ei mängi, missiis et navi ise on CD navi mitte DVD navi.

Mul täpselt sama jama.Autoks 99a A8-navi heli on, plaate saab kuulata ja raadio ka töötab-heli on olemas. Aga kui paned TV peale, siis ilmub kõlari märk, millel on rist peal ja häält ei ole.Oleme juba korduvalt nikerdanud aga jagu pole saanud.
Keegi rääkis, et paned mingi prantsuse kanali peale ja siis sealt mingite nupuvajutustega aga.......
kui keegi teab midagi, siis tänan juba ette.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.06 20:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pirx
Tsitaat:

Mul täpselt sama jama.Autoks 99a A8-navi heli on, plaate saab kuulata ja raadio ka töötab-heli on olemas. Aga kui paned TV peale, siis ilmub kõlari märk, millel on rist peal ja häält ei ole.Oleme juba korduvalt nikerdanud aga jagu pole saanud.
Keegi rääkis, et paned mingi prantsuse kanali peale ja siis sealt mingite nupuvajutustega aga.......

Kuna sa oled Pärnust ning masin on ka täpselt kirjeldusele vastav siis mul kuri kahtlus, et sinu auto pärast selle teema tegingi :P Extrem Audiost Raivo uuris minu käest ning mina siit...

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 25.10.06 05:26 Tsiteeri

Pilt on muidu hea kvaliteediga?
Kui pildi kvaliteet on kehva, siis ta võib heli tõepoolest sahina vältimiseks ära võtta, kuid sel juhul peaks seda sahinat mingi 1 sekund ikka kõlaritesse laskma.
Kui pildi kvaliteet on ok, siis kahtlustaksin samuti nagu Maqqu ütles valet sagedust. Võin päeva paiku vaadata, mis modes mul autos on. Samuti kui olen ise Pärnus käinud, siis mul on TV igati hästi toiminud, seega halva signaaliga levisse ma eriti ei panustaks.

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pirx
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.06 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: pirx
Tsitaat:

Kuna sa oled Pärnust ning masin on ka täpselt kirjeldusele vastav siis mul kuri kahtlus, et sinu auto pärast selle teema tegingi :P Extrem Audiost Raivo uuris minu käest ning mina
siit...

Kuule jah, käisin raivo juures, sest tema saab tavaliselt sellistest jamadest jagu aga seekord ei saanud.Igaljuhul suur tänu sulle, et viitsisid uurida.

pirx
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.06 16:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürarrak
Pilt on muidu hea kvaliteediga?
Kui pildi kvaliteet on kehva, siis ta võib heli tõepoolest sahina vältimiseks ära võtta, kuid sel juhul peaks seda sahinat mingi 1 sekund ikka kõlaritesse laskma.
Kui pildi kvaliteet on ok, siis kahtlustaksin samuti nagu Maqqu ütles valet sagedust. Võin päeva paiku vaadata, mis modes mul autos on. Samuti kui olen ise Pärnus käinud, siis mul on TV igati hästi toiminud, seega halva signaaliga levisse ma eriti ei panustaks.

On jah selline lugu, et kui näpid sealt midagi siis lööb korra valju sahina ja siis jääb vait-tuleb see ristiga kõlari märk. Mida ma nüüd siis tegema peaks, et see korda saaks?

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 26.10.06 05:35 Tsiteeri

Tsitaat:

On jah selline lugu, et kui näpid sealt midagi siis lööb korra valju sahina ja siis jääb vait-tuleb see ristiga kõlari märk. Mida ma nüüd siis tegema peaks, et see korda saaks?

Aga pilt on muidu korraliku kvaliteediga?

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pirx
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.06 19:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürarrak
Tsitaat:

Aga pilt on muidu korraliku kvaliteediga?

Kuule jah, täitsa normaalne-kõik kolm eesti kanalit.Sõidu ajal virvendab veits.

iff2
huviline

Registreerunud 30.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: a4 b6 2,5TDI

postitati 22.05.08 20:02 Tsiteeri

Värskendaks teemat- kas keegi on asjale lahenduse leidnud? Mul siis sama probleem- algul oli tv's heli, nüüd enam pole. CD, raadio töötavad ilusti heliga.

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 22.05.08 20:14 Tsiteeri

Äkki olete vahepeal aknaid toonida lasknud.
Ei tea küll kus A8 antennid asuvad.
Minu A6 peale akende tooni enam heli pole.

Tel +3725654585; +358445654585
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 22.05.08 20:21 Tsiteeri

Mul tuleb ainult üks analoogia tavalise TV'ga meelde. Kunagi ühel vanal telekal oli nii, et kui kanaldi olid just uuesti üles otsinud, siis oli kõigil heli paigast. Sahisesid kõik. Pidi mingi heli seade ära muutma, aga kahjuks on täiesti tühi auk mul selle kohapealt, üldse ei mäleta mis nimetusega asi see üleüldse oli.
Igatahes, ma panustaksin seadete peale, näpi läbi kõik mis kannatab.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
iff2
huviline

Registreerunud 30.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.08 20:24 Tsiteeri

Tsitaat:

Äkki olete vahepeal aknaid toonida lasknud.

Ei ole, lihtsalt lambist kadus hääl ära.

iff2
huviline

Registreerunud 30.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 09:06 Tsiteeri

Probleem ikka endine. Pragu on mul Secam East Europe peal, ja heli tuleb õrnalt läbi tugeva sahina. Kui Panna näiteks Pal peale, siis pilt on aga heli pole üldse. Ja audio setinguid ma ei saa üldse muuta sealt kus pildisüsteemi saab valida, lihtsalt ei anna mingeid valikuid. Äkki aitaks firmware update?

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 09:56 Tsiteeri

Proovi uuendust vaata kas aitab

iff2
huviline

Registreerunud 30.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 12:24 Tsiteeri

Kahjuks ei saa update'i teha, kuna navi ei tunnista põletatud plaati. :mad: Minu teada ei ole võimalik tehase algseadeid ka panna. Vähemalt manualis pole küll kirjas. Ja ega TV programmidele ei saa vist fine- tuningut ka teha, ainult ketrab kanaleid läbi. Kellegil on veel ideid?

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 15:13 Tsiteeri

Navid loevad ka isetehtud kvaliteet plaate.
Kõik plaadid mis teinud olen on kohe tööle hakanud.
Kus see softi uuendus on proovin järgi.

iff2
huviline

Registreerunud 30.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 15:21 Tsiteeri

Soft ja õpetus sellelt lehelt: http://www.nav-plus.com/software.html

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 15:29 Tsiteeri

Täna küll ei jõua ilmselt aga mingipäev teen ära selle.
Kirjutas küll, et peaks heli parandama.
Osa asju oli veel mis juurde tulevad.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]