bfree
huviline
Registreerunud 27.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.4
|
|
bensiin
Autoks siis 98.a. a6 ja sooviks teada millist bensiini kasutada, kas 95 või 98.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
Ametlik miinimum peaks olema 91 , remondikataloogis oli selline number kirjas igaljuhul, kui ma V6 ja R mootoreid segi ei aja.
Ütleks nii, et Eesti 98 on sama hea kui Lääne-Euroopa 95, nii et sõida kummaga tahad.
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
|
Mina jällegi ütleks, et 98 ja 95 sõita on sama kallis. Mulle vähemalt on mitmed autoasjatundjad väitnud, et 98 on küll kallim tankida aga mootor käib
paremini seeeest (võib ka olla "tänu" eesti kütuse "kvaliteedile") ja seetõttu on ökonoomsem. Samas olen kuulnud seda, et mitmed nimekad
kütusemüüjad võtavad 98-t põhja poolt, 95-d ja muud lõuna poolt. Kinnitada seda ei saa jällegi.
edit: seega, soovitaks 98-t.
|
|
|
Nasty
huviline
Registreerunud 18.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Mina jällegi ütleks, et 98 ja 95 sõita on sama kallis. Mulle vähemalt on mitmed autoasjatundjad väitnud, et 98 on küll kallim tankida aga mootor käib
paremini seeeest (võib ka olla "tänu" eesti kütuse "kvaliteedile") ja seetõttu on ökonoomsem. Samas olen kuulnud seda, et mitmed nimekad
kütusemüüjad võtavad 98-t põhja poolt, 95-d ja muud lõuna poolt. Kinnitada seda ei saa jällegi.
edit: seega, soovitaks 98-t. |
Õige jutt 98 küll on näiliselt kallim kuid targemad mehed räägivad et saab kauem sõita ja mootorile mõjub paremini...
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Mina isiklikult vahet ei tee kumb parajasti paagis on ainukese vahega, et kui paagis on puhas 95-Nitro3000 siis on keskmine kulu kompuutri järgi
liitrikese väiksem ( mitte et see eriti päästaks kuna see pole 10%-gi kogukulust)
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
ot rääkige B4-le ,91 aasta üldse vöib panna 98-t ,paagi luugi peal küll 98-t mainitud pole,vöibolla hakkab lõhkuma autot? praegu 95 ultimat kasutan
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Miks mitte sama asja siit lugeda? Isegi sama mootori kohta
käib... Piisas otsingusse "bensiin 95 98" kirjutamisest.
BTW, kütus valitakse MOOTORI, mitte keremudeli järgi.
|
|
|