werms
huviline
Registreerunud 28.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: a80
|
postitati 19.10.06 06:35
|
|
|
Kas keegi paneks tuled paika?
Tere! Selline mure, et oma b3-ga maanteid mõõtes on pimedas selline tunne nagu sõidaks ilma tuledeta. Arvan, et viga on selles, et ülevaatuse
juhmardid on tuled lihtsalt kuhugi karu p....e kruttinud. Klaasid on ees uued, pirnid ka ok ja uued. Kas keegi suudaks väikese preemia eest need
õigeks kruttida?
Õige all pean silmas seda, et kaasliiklejatel silma ei näitaks ja ise saaks ka sõita normaalselt.
Asukoht Tallinn
aaaaaaaaaaa....see auto...audi!!!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 06:49
|
|
|
Siinkohal küsimus mis klaasid sinna ette uued ostsid? just üleeile reguleerisin tuttava B4jal tulesid millele ta nädalake tagasi oli ostnud teada
tundtud odava kauba poest uued klaasid. No reguleerisin mina neid tulesid kuidas tahes... pooltuled näitasid nii sit***i et no mitte kui midagi ei
näe, täistuledega midagi nagu natuke veel nägi aga ei midagi head.
Lisaks veel juurde, selleks et ülevaatusel stendi ees tuled puusse keera peab ikka eriline idioot olema :S sellepärast ka see tuleklaaside küsimus
tuli, et olen suht kindel, et viga hoopis neis.
|
|
|
werms
huviline
Registreerunud 28.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 07:13
|
|
|
Ma ei oska Sulle öelda, mis klaaasidega tegemist on. Peale pauku vahetati välja üks tuli ja teisele pandi uus klaas, et "silmad säraksid" Karta on,
et seal remonditöökojas mingit Hella ega Boschi toodangut ei pandud - läks kindlasti mingi krt pilude toodang ette 
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 19.10.06 08:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: werms
Ma ei oska Sulle öelda, mis klaaasidega tegemist on. Peale pauku vahetati välja üks tuli ja teisele pandi uus klaas, et "silmad säraksid" Karta on,
et seal remonditöökojas mingit Hella ega Boschi toodangut ei pandud - läks kindlasti mingi krt pilude toodang ette |
Aru ma ei saa, see sama Hella v. Bosch-i ainult klaas maksab vist ca. 200.- ainult??
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 08:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat: | Algselt postitas: werms
et seal remonditöökojas mingit Hella ega Boschi toodangut ei pandud - läks kindlasti mingi krt pilude toodang ette |
Aru ma ei saa, see sama Hella v. Bosch-i ainult klaas maksab vist ca. 200.- ainult?? |
Hmm... kuskohast sa neid nii odavalt saad? nii reval kui forss annavad mõlemad üle 400.- nii boschi kui hella tuleklaasidele, samas pakub forss
analoog klaasi 175.- eest, vat toosama see saast ongi ma pakun
Ning kel on juba pikk tuli (audi 90 oma) see maksab ainult klaasi eest 800+ krooni.
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 19.10.06 09:29
|
|
|
Nii, vabandan eksliku info eest. Tartus B3 esituleklaas Hella (tellida), Bosch (kohal olemas) 310.- letikas 
|
|
|
werms
huviline
Registreerunud 28.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 09:40
|
|
|
Kas keegi oleks siis nõus proovima, kas saab selle küünla seal ees eredalt näitama?
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 19.10.06 10:07
|
|
|
Ega tulede kõrgemale kruvimine neid erdamalt põlema nüüd küll ei pane.
Korralikud tuleklaasid, reflektorid ja pirnid aitavad. Muide, kas pinget oled mõõtnud pirni juures? Äkki on sul seal 10 volti?
|
|
|
werms
huviline
Registreerunud 28.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 10:16
|
|
|
valgus tundub ok, kuid pinget ei ole mõõtnud kahjuks, kuna puudub tester selleks. Kõhutunne ütleb, et viga on just "õiges reguleerimises"
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 19.10.06 10:22
|
|
|
Kui tuled muidu korras, aga liiga alla reguleeritud, siis peaks auto ees tugev valguslaik olema.
|
|
|
werms
huviline
Registreerunud 28.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 10:31
|
|
|
võib nii olla küll 
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 10:32
|
|
|
Kui tuled liialt madalale on regullitud on näha ka pooltuledega see joon ja nurk kuid nt sellesama sõbra B4jal oli täpselt tunne nagu põleksid
täistuled ja miskit nurka otseselt polegi, selline jube lailivalguv valgus oli ainult auto ees, keera neid tulesid kus tahes.
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 10:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Kui tuled liialt madalale on regullitud on näha ka pooltuledega see joon ja nurk kuid nt sellesama sõbra B4jal oli täpselt tunne nagu põleksid
täistuled ja miskit nurka otseselt polegi, selline jube lailivalguv valgus oli ainult auto ees, keera neid tulesid kus tahes. |
pange pirnid õigetpidi ja sirgelt pessa esmalt
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 19.10.06 10:42
|
|
|
Lisaks veel juurde, selleks et ülevaatusel stendi ees tuled puusse keera peab ikka eriline idioot olema :S sellepärast ka see tuleklaaside küsimus
tuli, et olen suht kindel, et viga hoopis neis. |
Kusjuures ei pea idioot olema, vaid tehnoülevaataja 
Mul kõigil autodel nii olnud, et reguleerin tuled nii, et näeks ise kah, olen lasknud reguleerida ka Maanteeabi "Auto Korda" programmi raames, ja
ülevaatusel keeratakse ikka nii 1cm alla poole (vahetult peale seda, kui maanteeabi oli need näitama pannud , kusjuures nad veel uurisid, et kas sa nii madalale keeratud tuledega sõita ka näed üleüldse)ja jälle "kott
peas"
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 19.10.06 11:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olc
täistuled ja miskit nurka otseselt polegi, selline jube lailivalguv valgus oli ainult auto ees, keera neid tulesid kus tahes. |
pange pirnid õigetpidi ja sirgelt pessa esmalt |
Kas H4 pirne saab valepidi kah pessa panna  ?
Viltu ehk veel kuidagi. Tekib tunne sel juhul, et klaaside paigaldamisel midagi nihu läinud
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 11:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olc
pange pirnid õigetpidi ja sirgelt pessa esmalt |
Sama küsimus mis eelnevalgi... mina küll ei tea et H4 pirni üldse annaks tagurpidi sinna sisse panna
|
|
|