Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: märgita iluvõre 92a s4 le? (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2183)
Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: 4xQ

postitati 07.10.06 09:16 Tsiteeri
märgita iluvõre 92a s4 le?

tere!

kas keegi on näinud müügis märgita iluvõret c4 le 92a jaoks? kui on näinud, siis palju see maksab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad

postitati 07.10.06 09:25 Tsiteeri

http://www.xenon-eesti.ee/ee/index.htm?id=category&type=2&subcat=78&maker=Audi&model=100&from=1991&to=1997

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.06 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiil
http://www.xenon-eesti.ee/ee/index.htm?id=category&type=2&subcat=78&maker=Audi&model=100&from=1991&to=1997

aitäh, aga kas oled kindel et 100le, pildi description on nagu a6-le või on mõlemad variandid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.10.06 16:05 Tsiteeri

Lihtsalt huvist küsin, et mida paganat Audi rõngastel häda on, et neid peitma peab? Minu arvates üks ilusamaid automargi embleeme üldse, mis olemas on. Minu Audid on neid alati uhkusega kandnud. Ma saan aru, kui volksi- ja oopelimehed märgid maha katkuvad... :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 08.10.06 14:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Lihtsalt huvist küsin, et mida paganat Audi rõngastel häda on, et neid peitma peab? Minu arvates üks ilusamaid automargi embleeme üldse, mis olemas on. Minu Audid on neid alati uhkusega kandnud. Ma saan aru, kui volksi- ja oopelimehed märgid maha katkuvad... :P

nagu öeldakse: Audimehed sõidavad kõik Volkswagenitega, aga nad ei taha seda omale tunnistada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 08.10.06 17:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jolller
Tsitaat:
Algselt postitas: Black

nagu öeldakse: Audimehed sõidavad kõik Volkswagenitega, aga nad ei taha seda omale tunnistada.
Paraku ei kannata sama aasta ja sama klassi VW kvaliteedivõrdlust Audiga välja. Tegemist on siiski kontsernisiseste prioriteetidega, mis iga margi jaoks erinev. Näiteks ei saa VW iial olema sama hea neliveosüsteemiga, kui seda on Audi puhul Quattro ja ka kasutatavad viimistlusmaterialid on Audide puhul paremad/kallimad. Kui üldistada, siis on muidugi Audi samasugune VW, aga teisest küljest Škodat ja Audit ikka võrdlema ei kipuks :P

HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.06 18:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Škodat ja Audit ikka võrdlema ei kipuks :P

Superb'iga oled sõitnud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 08.10.06 18:27 Tsiteeri

Mehed, kas teemaks pole mitte "märgita iluvõre 92a s4 le?" ???? :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 08.10.06 20:12 Tsiteeri

essi märk on kahe mutriga võre küljes :P keera ära

Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.06 05:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
essi märk on kahe mutriga võre küljes :P keera ära

S-i märk kindlasti jääb alles :) see on minu arust kõige tähtsam asi auto küljes :D:D:D

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 09.10.06 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:

Tore link on küll aga miks seal on märgitud Audi100 kui jutu juures ilutsevad pildid b4-ja esiosast :) Ärge muidugi pange mu mõttevälgatust väga tõsiselt tähele sest ega ma ei tea ... ehk ongi B ja C keredetailid suht yhesugused ... eemalt vaadates tundub küll nii aga konkreetselt mõõtnud ise pole :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad

postitati 09.10.06 19:02 Tsiteeri

ma arvan et nendel pole lihtsalt igast kapotist pilti ja panid lihtsalt ettekujutuse saamiseks need pildid. alati võib sealt ju küsida, ma lihtsalt panin lingi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.06 20:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Tsitaat:

Tore link on küll aga miks seal on märgitud Audi100 kui jutu juures ilutsevad pildid b4-ja esiosast :) Ärge muidugi pange mu mõttevälgatust väga tõsiselt tähele sest ega ma ei tea ... ehk ongi B ja C keredetailid suht yhesugused ... eemalt vaadates tundub küll nii aga konkreetselt mõõtnud ise pole :)

kõik on C4 A6'ed

djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 09.10.06 21:17 Tsiteeri

Aru ma ei saa, kust otsast te antud lingil olevatel piltidel B4 nägite? :o :D Kõik ju äratuntavalt C4-d.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 10.10.06 03:48 Tsiteeri

Vabandused. Minu viga ... hea võrdlusmoment tekkis nüüd. Muig sain isegi targemaks ... B4 alumine võreosa on 3 mest osast koosnev ... 100-l muutus ta teistsuguseks aga A6 paistab olevat 3 osast. Kunagi lihtsalt jäi see 1 detail otsevaates b4 ja c4 puhul meelde :P Vabadnused selles osas ... :)

Aga mis märgi kaotusse puutub siis olen samal arvamusel et 4 rõngast on audil au ja uhkuse asjaks. Seega ise küll ära ei kaotaks seda ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reimers
huviline

Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.06 07:56 Tsiteeri

üks variant on veel kui võre rõngad ja raam lasta üle värvida mitte musta vaid sellise carbon look või suitsutatud värviga mitte küll ise aga kellegi maalri poolt ja tulemus on väga BRO! Pole vaja osta koledat tuuningvõre kuskilt 1600eek eest see värvimine on 300eek kanti kuskil

Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 10.10.06 10:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reimers
üks variant on veel kui võre rõngad ja raam lasta üle värvida mitte musta vaid sellise carbon look või suitsutatud värviga mitte küll ise aga kellegi maalri poolt ja tulemus on väga BRO! Pole vaja osta koledat tuuningvõre kuskilt 1600eek eest see värvimine on 300eek kanti kuskil

ja need ilusad 4 rõngast jäävad kah alles :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.06 21:29 Tsiteeri

no nii, sain kamei iluvõre, S4-märgi panin külge, kunagi leian hea värvi ja värvin ka rõngad, au sõna :D:D:D:D nii et teema kinni, thanks kes viitsis vastata ;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.0% - SQL: 63.0%]