Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: aut.kast (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1308)
veigen
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi b4 avant 85kw

postitati 03.10.06 10:12 Tsiteeri
aut.kast

kui pikalt,ja kui kiiresti tohib slepis vedada aut.kastida audi b4

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 03.10.06 11:14 Tsiteeri

Ütlevad, et kuni 50...60km/h. Ma usun, et kui max 40'ga vead, siis pole pikem tee probleemiks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 03.10.06 12:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jolller
Ütlevad, et kuni 50...60km/h. Ma usun, et kui max 40'ga vead, siis pole pikem tee probleemiks.

ja seda just selle pärst et siis kui sul on kast n i peal siis ei käi turbiin ringi ja kast ei saa õlitust ja siis võib kokku ära minna. ja ka näiteks ei või suure kiiruse pealt neutral i peale panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.06 12:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
ja ka näiteks ei või suure kiiruse pealt neutral i peale panna.

Mul üks endine kolleeg oma multitronicuga teeb nii kogu aeg(ma ei tea mida ta sellega saavutada püüab, tal enne oli tavaline kast), veel pole kurtnud. Ca 5 kuud on sõitnud selle autoga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.06 13:05 Tsiteeri

Kui mälu ei peta, siis on Audi manualis öeldud, et automaatkastiga tohib pukseerida slepis kuni 50 km kaugusele. Et siis eriti ei soovitata järel vedada N-ga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 03.10.06 14:14 Tsiteeri

aga kas siis väide et "jumala eest ei tohi automaati pukseerida" on vale? Kui pikka maad võib? Ja see et Quattro on ei muuda midagi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Aleksandr
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda

postitati 03.10.06 15:18 Tsiteeri

Omasin kunagi Sierrat , manualis oli lubatud vedada kui õieti mäletan siis kuni 100 km ja kiirusega kuni 90 km/h.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 03.10.06 16:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Tsitaat:
Algselt postitas: syo
ja ka näiteks ei või suure kiiruse pealt neutral i peale panna.

Mul üks endine kolleeg oma multitronicuga teeb nii kogu aeg(ma ei tea mida ta sellega saavutada püüab, tal enne oli tavaline kast), veel pole kurtnud. Ca 5 kuud on sõitnud selle autoga.

Kunagi keegi kasutaja ütles selle kohta nii, et : " Juba manuaalis on kirjas, et N reziimil pukseerimine ei ole kasulik ja lubatud ainult väikestel kiirustelja lühikesed vahemaad, aga teie kutsute seda ise esile ja veel vabatahtlikult, siis pole imestada ka, et miks kast jälle peetis"

Igatahes point on olemas.

Mul olemas Coupe/S2 ja A6 tehaseraamatud, aga kummaski pole kirjas. Järgm nädala alguses lasen oma autol kasti ära remontida ja siis küsin spetsialisti enda käest järele ja muid asju ka, et oma vahtset kasti mitte ära lõhkuda. Eks siis annan teada.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]