Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: a4 1997 kompuuter (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1042)
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 26.09.06 07:10 Tsiteeri
a4 1997 kompuuter

viimased kolm päeva on mul kompuuter suht udune olnud, ülemine rida on korras aga alumine- see kus näitab bensukulu jms. on katkendlik (pool numbrit on ja poolt pole). Enam ei saa aru palju bensu võtab või palju veel sõita saab selle bensuga. Ei tea kas seda parandada oleks võimalik kuidagi- millest see on?? Kas pirnid läbi või hoopis midagi muud.. Olen abi eest tänulik;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-sony-
huviline

Registreerunud 23.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant 2.5TDI, 98.a.

postitati 26.09.06 10:50 Tsiteeri

Elektrilise ekraani puhul on tüüp viga, et pool displayd on tuhm.
Aga vahest aitab ka kui võttad lahti ja puhastad otsad ära.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 26.09.06 11:03 Tsiteeri

Seal sees on kahevärviline ehk mustvalge LCD ekraan, mis kinnitub koos oma juhtprotsessoriga otse spidomeetri emaplaadile ja mingeid juhtmeid seal küll puhastada ei ole- need ajad hakkavad elektroonikas möödanikuks saama ;-(

Võib olla ma eksin ja seal saab tõepoolest midagi puhastamisega järgi aidata. Kuna ka mind huvitab lahendus selle probleemile, siis paluks ikka olla konkreetsem ja täpsemalt oma kogemusi või tähelepanekuid kirjeldada.... muu kipub lihtsalt bullshit olema!

Olen foorumitest lugenud, et katkise LCD'ga spidomeeter on võimalik teatud tasu eest Audi hoolduses terve vastu ringi vahetada. Nemad siis omakorda taastavaid neid kuskil tehases. Kas ka Eestis, ei ole veel uurinud. Tõenäoliselt ulatub hind välismaa analoogia põhjal 3000-5000 eeku kanti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]