Lehekülgi: 1 2 |
ai23
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: varastatud
|
postitati 17.09.06 15:10
|
|
|
Varastati Audi80 B4 ja veel 2korda
AUDI 80B4 HÕBEDANE REG.794 TFJ.Lugu järgmine,mul pandi Lasnamäelt pihta audi,eelmise aasta 19okt.olin lausa hullumas, tulin töölt õhta kella 9paikku,
parkisin majaette ja poole tunnipärast vaatasin aknast,tyhikoht! võttis aega 3päeva vargad helistasid putkast,ja nõudsid 20 kilo.sai joostud
mentidevahelt ainult ajaraiskamine,ainult nõudsid et kysige aega juurde jne.aga ei jõudnud enam lõin käega ja sai välja ostetud.Nende moto oli et ma
leiaks kriminaalse isiku kelle kaudu vahendus pihta hakkaks,leitud andsin raha talle, ja 4 tunnipärast öeldi kust auto leian.See oli kuskil Lasnamäel
Liikuri tänaval.Lendasin kohale ja mu suxu oligi seal,täiesti terve.Asi vask!!
Läx mööda 3 kuud so.selle aasta 31jaan.Lasnamäe Citimarketi platsil,läxin 10min.poodi ja kui kottidega tagasi tulin mu suxut polnud,nuux! Olin
zokiseisus,ei teadnud mida teha,ja nii se läx.Aga siis olin vähe targem,ostsin ruttu putkast uue kõnekaardi,kutsusin uurija kohapeal(3h.tuli)andsin
uue numbri mida keegi ei teadnud.Ja vana ku..t! Järgmisel päeval helistati kas tahan tagasi osta 15kilo. Selge pilt kust inf.lekib,krdi kuked ja nende
anonyymsus! Ma ytlesin et nädalaga saab papi kokku et kõllaku siis, aga nyydsest mitte tolkugi autost, Ja eesti politsei enam ei uuri ka seda,vaid
saadeti juba koju teade,et asitõendite puudumisel ei uurita enam, toimik suletud.Kallis EEsti rahvas,kes on näinud või teab midagi sellest
autost,mailige või kõllake mulle,väärt infi eest auto leidmiseni suur vaevatasu karanteeritud.aigar1@hotmail.com tel.58034161 358417879881.Tänud!
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 18.09.06 06:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ai23
teha,ja nii se läx.Aga siis olin vähe targem,ostsin ruttu putkast uue kõnekaardi,kutsusin uurija kohapeal(3h.tuli)andsin uue numbri mida keegi ei
teadnud.Ja vana ku..t! Järgmisel päeval helistati kas tahan tagasi osta 15kilo. Selge pilt kust inf.lekib,krdi kuked ja nende
anonyymsus! |
Tervitus,
auto kohta ei oska kahjuks midagit öelda, aga kindlasti mine selle infoga politsei sisekontrolli. Ja tee KÕVA kisa, soovitav on mainida seal ka
ajakirjanduse võimaliku huvi.
Ma julgen, arvata, et kui sa selle peale just autot tagasi ei saa, siis vähemalt osa süüdlasi peaks päris korralikult mööda pead saama.
...
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 18.09.06 08:45
|
|
|
See tundub olevat jah juba "Pealtnägija" teema. Võibolla peaks selle sisekontrolli osa seekord isegi juba vahele jätma.
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.06 10:57
|
|
|
Ka minu sõbraga juhtus kord nii....politsei vaid ütles, et kui kätte saate ärge omakohut tehke. Kuid meie autot tagasi ei saanud. eesti politsei on minu silmis lihtsalt Laskvorstide kari-mõtetud tegelased.
|
|
|
curse22
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: RED B4
|
postitati 18.09.06 23:01
|
|
|
korruptsioon
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 19.09.06 05:30
|
|
|
Tekkis küsimus, et millised turvaseadmed sellel autol olid? Ja kas pärast esimest korda midagi juurde ei lisanud?
|
|
|
ai23
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.06 06:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: curse22
korruptsioon |
Arvata võib,kuskilt peab ju lisaraha tegema, Eestis palgad ju väikesed!
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 19.09.06 06:51
|
|
|
Aga milline on siis sinu edasine tegevus? Pean silmas just seda uue telefoninumbri (kõnekaardi) võtmist ja järgmisel päeval kaabakatelt sinna numbrile
helistamist. Või jätad asja sinnapaika?
|
|
|
|
ai23
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.06 06:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur4
Tekkis küsimus, et millised turvaseadmed sellel autol olid? Ja kas pärast esimest korda midagi juurde ei lisanud? |
Alguses kui platsipealt ostsin,polnud sel midagi, ise loll ka ju, ega minuga ei sa juhtuda seda,mida teistega, ja kui sai välja ostetud,ega polnud
seda pappi ka ju kohe võtta, ei sõitnud sellega eriti ja majaette ei jätnud, hoidsin tasulises valvega parklas,sai vähe kogutud,pidin just signat ja
immot panema minema järgmisel päeval aga enne sai poest kähku läbi hypatud ja tagasitulles oli väga meeldiv vaatepilt jälllllllleeeeee!!!!
|
|
|
ai23
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.06 07:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tanel358
Aga milline on siis sinu edasine tegevus? Pean silmas just seda uue telefoninumbri (kõnekaardi) võtmist ja järgmisel päeval kaabakatelt sinna numbrile
helistamist. Või jätad asja sinnapaika? |
Helistati Pealtnägijast eile, tahtsid et täna räägiksin sellest saates, ex näis mis edasi saab siis!!!
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.06 07:46
|
|
|
Kindlasti mine räägi!
|
|
|
|
ai23
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.06 12:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Darkdog
Tsitaat: | Algselt postitas: ai23
Alguses kui platsipealt ostsin, |
Mis platsilt sa ostsid? |
Tartust Mobilstar Http://www.mobilstar.ee
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 19.09.06 12:58
|
|
|
Tundub lihtsalt et "sõbrad" proovisid teist korda õnne. Ja kui esimest korda tagasi ostsid, siis ma tõesti aru ei saa miks sa sinna miskit
turvalisust tõstvat jubinat ei pannud. Ka tühjad pudelid ära viies oleks ka saanud 2-3 m juhet ja ühe lüliti. See muidugi tagantjärgi tarkus.
31 jaanuar varastati auto teist korda ja teema tegid alles nüüd?
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 19.09.06 14:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
31 jaanuar varastati auto teist korda ja teema tegid alles nüüd?
|
Postituste ajalugu uurides, et kodanik on audifoorumisse postitamise võimaluse avastanud alles hiljuti Aga, peaasi, et nüüd põnnama ei löö asja suure kella külge panekul.
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.06 15:09
|
|
|
lugu tuleb siis pealtnägijasse? kas juba homme 20. sept?
|
|
|
ai23
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.06 15:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cmp
lugu tuleb siis pealtnägijasse? kas juba homme 20. sept? |
Ei pidanud veel homsesse saatesse tulema,pidid asja veel uurima kokku kõik monteerima, arvan et siis järgmisel nädalal, ei tea isegi aga loo tegime
juba ära...
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.06 15:04
|
|
|
Tänases saates on antud teema sees, sai isegi aidatud selle loo sündimisele kaasa...
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.06 17:19
|
|
|
Väga erinevad jutud ikka
|
|
|
ulith
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4
|
postitati 04.10.06 17:30
|
|
|
ei ole lihtsalt sõnu
ei taha mõeldagi, et enda autoga peaks midagi sellist juhtuma.
loodame, et leiad oma auto ikka üles
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
postitati 04.10.06 17:31
|
|
|
Vaata aga aga meie peategelane oligi pealtnägijas.Nähtavasti olid need vargad maardu benelased kes ka minu tuttava auto kunagi ärandasid.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
raks
huviline
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 2,0TDI 105kW; A4 Cabrio
|
postitati 04.10.06 17:44
|
|
|
Sellisel juhul ei tasu ju mingit koostööd tehagi kui politseist info lekib- samal ajal kui sina informeerid politseid, on vargad juba asjast
teadlikud. Suurem tõenäosus auto tagasi saada enamjaolt on kas ise otsides või tagasi ostes. Pätt politsei või mitte, on ju Helinurm ise öelnud, et
autojälitus keskendub rohkem grupeeringute kinni püüdmisele kui üksikute autode otsimisele.
Kurb aga tõsi. Aga jah, lootus sureb viimasena
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
postitati 04.10.06 17:58
|
|
|
Eriti hea oli kuulata, et kui asjaosaline nüüd vale ütlusi annab või andis siis saame algatada kriminaal menetluse. Kui on vaja mingit konkreetset
juhtumit lahendada siis ei ole neil ressursse.
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.06 18:30
|
|
|
vaatasin ka siis, huvitav lugu igatahes.
aga natuke pettusin, sest teiselt poolelt oli vastas prokurör, mitte politsei. ja politseil on väga hea sellest kinni haarata, kui midagi on kuskil
jäänud fikseerimata või kui oled erinevat juttu ajanud. võrreldes sellega, mis ma siit enne lugesin, siis tundus, et politsei täispauguga pasunasse ei
saanudki.
aga eks paistab kas sellest kasvab veel midagi välja
ja selles suhtes polnud asi võrdne, et üks pool tundus olevat selline lihtne nokkmütsiga noormees ja teiselt poolt oli vastas jurist... ei tea kumb
jutuga peale jääb? ei mõelnud selle all midagi halvasti, muidu oli jutt
igati ok ja inimlikult sümpaatne, aga juristi jutule tuleb alati vastu panna teine jurist. tavainimesel pole mõtet juristiga vaielda.
|
|
|
ai23
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.06 19:12
|
|
|
Täielik katastoof! Esitex saates ei mainitud paljutki mis olex mind paljuski õigustand, et mina ei teinud koostööd jne.täielik vale,vale!!!! nendega
sai tehtud koostööd nädalaid ja asi läx aina rohkem karile!!! ja nyyd veel syydistataxe mind selles,et nii kaugele jõudsin,et policeile vee peale
tõmmata, ex see nende kaitsereflex,paneme kinni-proovi veel!!!! ja
telef.kaardi jama, ma andsin ytlusi,ei tea kui paljudele ja kui palju veel pealtkuulajaid oli seal, ja siis peab sealt midagi õiget välja tulema?
õpetus kõigile siit, politsei sinule võib- sina neile ei või, või lähed kinni!!!!!!!!!
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.06 19:18
|
|
|
ah ära võta nii tõsiselt, ma arvan et sa panid teisele poolele ikkagi päris hea paugu. mõtle nii, et kui teine pool oleks end täitsa lõpuni kaitsta
suutnud, siis sellest poleks üldse lugu sündinudki
aga nagu ma enne ütlesin, siis polnud pooled võrdsed ehk tavainimesel pole mingit võimalust oma jutuga juristile vastu saada. asi pöörataksegi nii, et
tuleks välja nagu ise oleksid süüdi...
ja jutu lõpuks loe uuesti mu esimest lauset, pole hullu midagi
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |