tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.06 06:36
|
|
|
oled ka seda tähele pannud, et siis ainult klaasile puhub ?
see ongi by default nii
|
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 17.09.06 08:10
|
|
|
Ja kus juures väga ebameeldiv lisa on see.
Kui ma olen manuaalselt ise paika pannud mis kiirusega mootor peaks puhkuma, siis tema arvab mingi aja pärast ikka et on vaja täiega puhuda.
Muidugi laseb ta ise kiireuse alla, kui tellitav temperatuur on saavutatud.
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.06 12:39
|
|
|
Ajab jah veidi närvi see, mul ka sama teema..
|
|
|
|
piltnik
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ
|
postitati 17.09.06 14:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Toots
Nimelt kui auto käima panen ja mootor on külm olen täheldanud et kliima displeil need puhumise võimsuse pulgad ise kerkivad lakke...lambist.miinus
märgist tõmban need alla tagasi aga vahest läheb mõne ajapärast jälle sammas püsti.
Ta ei tee seda koguaeg. | minul teeb siis ainult nii kui "auto" klahvi vajutan kui aga pöördeid käsitsi näpin lülitab kohe "auto"
reziimi välja ja puhuri põõrdeid siis nii ka jäävad nagu ma panen. Seda ka veel et, kui mootor külm ja väljas jahe siis ei hakka see puhur midagi
uhama (näiteks displeil +22) ootab ise rahulikult millal tasub hakata salongi öhku puhuma, pole ju mötet külma öhku sisse uhada. Alles siis kui
kootori temp töuseb lisab kliima oma tarkusega puhuri pöördeid. Nii on minu masinal.
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.06 15:25
|
|
|
minu masinal ka kliima otsustab mõnikord ise uhama hakata, kuigi AUTO ei ole peal.
see käib närvidele tõesti - kui ma olen paika pannud, et vaikselt puhuks, siis võiks see asi nii jääda ka ju.
|
|
|
kama2
huviline
Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.06 19:31
|
|
|
Ise ta ei tõsta pöörded siis, kui panna mitte ainult kiiruse käsitsi ,vaid ka õhulõõri avada käsitsi, kas alla, ülesse, keskele või kõik koos.
Sellisel juhul kui auto käima paned, siis puhub nii nagu "tellitud"...
|
|
|
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
|
postitati 17.09.06 19:56
|
|
|
Kliima puhumisvõimsus võib ise liikuma hakata ka siis, kui katki on kompuutri mälu, pakiruumi tule jne... kaitse. Sel juhul viskas mul iga käivituse
järgi puhumisvõimsuse pulgad lõpuni.
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.06 05:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kama2
Ise ta ei tõsta pöörded siis, kui panna mitte ainult kiiruse käsitsi ,vaid ka õhulõõri avada käsitsi, kas alla, ülesse, keskele või kõik koos.
Sellisel juhul kui auto käima paned, siis puhub nii nagu "tellitud"... |
kusjuures minul mõnikord hakkab ise kõvemini puhuma ka siis kui puhumise suund (õhulõõr) on käsitsi paika pandud. päris põhja puhumist ta ise kunagi
ei pane, 2-3 pulka tuleb puhumisele juurde või mõnikord võtab 1-2 maha ka.
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 18.09.06 06:22
|
|
|
mul on nii näiteks et kui on auto peal ja hommikul käima panen siis on ainult üks kriips ja vastavalt siis tosooli tempile hakkab ta ennast järjest
kurjrmaks ajama. ja paraku isegi jah kui oled ta manuaalselt pannud n 2 kriipsu peale siis mingi aeg tosooli kuumenedes paneb ennast kriipsu peale
aga kunagi põhja ta kül ei pane.
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 18.09.06 11:06
|
|
|
Minu arust lähevad ventilaatori pöörded üles siis, kui õhk on niiske ja klaasid udused. Ilmselt saab kliimaseadme aju mingite temperatuuriandurite
näitude vahest aru, et õhuniiskus on suur ja üritab esiklaasilt udu ära puhuda.
Edutult, sest ma panen puhumise kohe jälle vaikseks tagasi. Ega selle
külma õhu puhumine ei aita suurt midagi, endal on ainult vastik olla.
Kui paar korda vaikseks tagasi panna, siis rohkem ventilaatori pöörded üles ei tohiks minna.
Ilmselt jõuab kliimaseadme ajule kohale, et juhile ei meeldi see tegevus. 
|
|
|