Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kes on HEA liikleja? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1103)
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 17:24 Tsiteeri
Kes on HEA liikleja?

13 septembri Pealinna leht kirjutab, et HEA liikleja
* järgib kohusetundlikult liiklusreegleid
* suhtub kaasliiklejatesse lugupidavalt,
isegi nende eksimuste korral.
* on eeskujuks kaasliiklejatele
oma viisaka käitumisega.
* on valmis liikluses loovutama
oma eesöiguse hädasolija abistamiseks
* arvestab, et lapsesilmade tasandilt
paistab liikluspilt teistsugune
* hindab vördselt köiki liiklejaid

Kui hea liikleja oled TEGELIKULT sina?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 18:55 Tsiteeri

iseenesest mulle meeldib see linnavalitsuse algatus. viisakat liiklemist tuleks rohkem väärtustada, praegu aetakse ainult rikkujaid taga.
tahaks muidugi mõelda, et ma olen hea liikleja :) samas seda hea liikleja kleepekat ma endale ei paneks, kahel põhjusel:
1. liiklus lihtsalt on selline, et aeg-ajalt olen sunnitud mõne rumala liigutuse tegema (rumala all ei mõtle ma ohtlikku) ja kui see kleepekas peal oleks, siis oleks küll mark maas "ise hea liikleja ja tegi nii" jne
2. teine põhjus on see, et ma ei taha üldse kleepekaid oma autole :D

aga enda liiklemisest - püüan teistega arvestada ja teiste väikse eksimuse korral signaali ei lase, keskmist näppu ja rusikat ei näita. ei kihuta hullumeelselt, ei sõelu ridade vahel, näitan suunatuld ja pargin korralikult. laste ja üldse jalakäijatega arvestan keskmisest kindlasti rohkem, aeg-ajalt tõesti ei pane kõiki tähele, juhtub. üle varvaste kindlasti sõitma ei hakka :)

aga halvemast poolest ka - ma ei kannata ülbitsejaid. mul on tunne, et heale ja viisakale liiklejale lihtsalt s#%&¤kse näkku! üks asi, et teine on hädas reavahetusega või kõrvalt teelt väljakeeramisega, muidugi lasen ta siis vahele. teine asi kui ülbik hakkab ummikus julmalt vahele trügima. sõidab mööda vaba rida nii kaugele kui saab ja siis keerab üle pidevjoone raksti ette, umbes, et "oi, see rida lõppes ära". selliste suhtes ma ei kavatsegi viisakas olla! miks ma peakski olema, selliste trügijate pärast peavad viisakad juhid ju kauem ummikus olema ja kui ta vahele lastakse, teeb ta teinekord ka nii.

et mina mõtlen siis nii :)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 19:03 Tsiteeri

to cmp: täiesti nöus sinuga ja ega ma ka muster näidis ole-katsun arvestada nendega kes jännis liikluses (teisest linnast) ummikus passides lasen körvalt teel vahele ja tänan ise kui mind lasti vahele aga jah pisut närvi ajavad need "uups rida löppes ära ja tahaks ka teie ritta"
ennem ikka veendugem et pööre vöi mis iganes lükke oleks ohutu

cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 19:09 Tsiteeri

see tänamise komme on küll meeldiv, igasugu sõbralikud käeviiped ja ohutuledega tänamine. teinekord väike asi kohe teeb tuju heaks.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 13.09.06 19:15 Tsiteeri

Kusjuures peale tänast linnas liiklemist tuli mul küll mõte,et linnavalitsus ja REVAL AUTO peaks koostöö korras hakkama uute AUDIde ostuga jagama ka teadmisi liikluseeskirjast...Millegipärast tundub,et mida kallima AUDI,just AUDI,inimene ostab,seda po**uimalt liikluseeskirja suhtutakse...
See jutt,mis PEALINN kirjutas on küll kena,kuid kuidas seda rakendada?Igal inimesel peab ju olema endal mõistus peas,kedagi sundida ei saa ma kardan:(

Ennast pean ma suhteliselt korralikult liiklejaks,püüan pidada kinni kõigist liikluseeskirjadest,no kiirus on +10 ehk aga see on enamusel nii:P
Kui nüüd päris ausalt öelda,siis mida kauem olen liikluses osalenud autoga,seda rahulikumaks olen jäänud.Kui enne ehk vihastasingi,kui keegi ette keeras või mõne muu sigadusega hakkama sai,siis nüüd tunnen talle ainult kaasa....Idiootidel ju ka meie ühiskonnas kohta vaja,oleme ju EUROOPA LIIDUS:D:D:D

ps!AUDI A8 (400***)omanik,kes sa täna sõitsid kadake teelt ja pöörasid õismäe poole-MINE PALUN AUTOKOOLI või pane rooli inimene,kes tunneb ka liikluseeskirja....ENNE ülekäigurada EI OLE VAJA lisada gaasi,kui väike koolilaps tahab üle tee minna.Ja ei tasu öelda,et sa ei näinud teda,vastassuunas jäid autod ilusti seisma juba....JA see ülemine foorituli on nimelt PUNANE,ehk siis keelav tuli-sellega ei tohiks ristmikut enam ületada...Ja kiirusepiirang ei ole mitte 70 +/- ;)

Kokkuvõttes sõltub meist ikkagi kõik,nii et püüdkem siis ise eeskujuks olla teistele:)

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 19:23 Tsiteeri

to exess: möistan sinu pahameelt aga ühe juhtumi pöhjal surud kogu rahvast kes revalist audi ostavad autokooli vöi?
bmw muidugi teeb seda nime all BMW söidutreening. normaalne ju aga miks peaks sama audil olema.
ah, eks ta üks kirumis teema tuleb kui moderaatorid ennem teemat lukku ei pane.

ma arvan et muuta annab midagi a g a s e e o n p i k k p r o t s e s s. see ei juhtu niipea, et eesti liikluskultuur paraneb.:(

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 13.09.06 19:28 Tsiteeri

Võibolla mulle tõesti ainult tundub,et AUDIde uuemate mudelite omanikud peavad end teistest peajagu üle?!
Ja ma ei sunni ju kedagi,ma lihtsalt pakkusin välja,et linn võiks hakata juba eosest probleemile lahendust otsima:P
Umbes nii,et kõigi kallimate ja võimsate mudelite(mitte ainult AUDI) omanikud nt teevad eksmai ning näitavad,et nad on võimelisel liiklema ka teistega samadel tänavatel:(

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 13.09.06 19:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
bmw muidugi teeb seda nime all BMW söidutreening. normaalne ju aga miks peaks sama audil olema.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=26652#pid189681
See on Audi sõidutreening.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.8% - SQL: 71.2%]