Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: kust otsida uusi talve rehve? (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1552)
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 10:16 Tsiteeri
K: kust otsida uusi talve rehve?

kus siis oleks parem valik, möistlikud hinnad ja kliendisöbralik suhtumine?

usun et see teema enne talve on vajalik paljudele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 10:25 Tsiteeri

Teema varsti väga aktuaalne jah. samas mul hoopis küsimus rehvi mõõtude kohta. Praegu suvine all on R15 205/65. oli vist ikka 65, päris kindel pole. mis mõõtu talverehv (lamell) peaks olema? Sama või kitsam? vanal autol (golf) olid mul kitsamad aga kõrgemad jällegi. mida audile(A4 avant) talveks valida?

monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 13.09.06 11:19 Tsiteeri

ma leidsn siit samast foorumist modirexi nimelise firma kontakti ja ostsin sealt tutikad NF3-ed hinnaga 4500 eeku jooks. Praegu vedelevad keldris ja silma järgi vaadates sõidan nendega kaks talve ilusti veel. Üksikud naelad olen suutnud siiski välja sõita sealt. Minuarust neid letihinnaga mujal miski 6k jooks müüakse.

Ei hakka debateerima nael-vs lamell teemal. Ehki sellise sita suusailma juures nagu meil, pani ikka küll mõtlema kas tasub seda klõbinat pea pool aastat kuulata. Samas viimane kilomeetrer koduni on umbjää metsavahel, seal olid igati abiks.

Üldiselt võtsin kuulda sõbra soovitust kes ütles et kui nälg majas pole, siis talvepapude pealt ei kannata kokku hoida. Pärast ei jõua ennast ära kiruda selle "kokkuhoitud" mõne tuhande pärast, kui kellegile tagant sisse künnad. Julgen seda mõtteviisi ka teistele soovitada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 11:44 Tsiteeri

kahest kohast siis hinnapakkumine vöetud, kui huvi vöin ka siin kajastada mis hinnad on.

to rocket: jah kui pakkumised käes siis kirjutan siia. lubati siis mitmes hinnaklassis saata aga arvestage et lasin pakkumised teha 16" velgedele

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 13.09.06 12:21 Tsiteeri

Kuna oli ka just NordFrost 15 tollise naelkummi ostmise vastu huvi, siis tahaks ka infot saada. Palun pane siis parimad pakkumused siia kirja!!
Äkki teeks ühise väikehulgitellimuse....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 13.09.06 15:55 Tsiteeri

to Mario81

Mul samuti terve jooks oma autole vaja-eelistaksin naela -aga hea pakkumise korral käib lamell kah.........ka 16 tolli

meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 13.09.06 16:57 Tsiteeri

nu endalgi kuluks jooks naelkumme ära:cool: et siis info väga tervitatav

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 14.09.06 04:35 Tsiteeri

Mina olen oma kõikidele rehvi muredele Agomeris madara tänaval lahenduse saanud. Selleks talveks endal õnneks naastud olemas eeldusel, et keegi pole neid keldrist ära varastanud, pole olnud vajadust pea aasta seal all käia :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 14.09.06 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Kuna oli ka just NordFrost 15 tollise naelkummi ostmise vastu huvi, siis tahaks ka infot saada. Palun pane siis parimad pakkumused siia kirja!!
Äkki teeks ühise väikehulgitellimuse....

küsi sealt modirexist. mul 195/65/15 . täpselt ei mäleta, aga Gislaved NordFrostid (3) , mul olid mingi 4-4,5 eelmine sügis. Kusagilt odavamalt saad siis muidugi, minuarust oli see mõistlik hind. Viska veebist mail vennale ta siis pakub midagi ... üldist hinnakirja tal pole, käib vist kusagilt ise ja toob neid või midagi sarnast, natuke põlveotsas äri on tal, aga samas tähendab see et tal pole ka suuri kulusid ja seeläbi hiiglama juurdehindlust.

See pole reklaam, aga mina sain sealt enda arvates mõistliku hinnaga korralikud kvaliteetsed rehvid.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.06 08:12 Tsiteeri

modirex tegi siis sellise hinna mulle 205/55 R16 möödule:
Sava eskimo ice 1475.-/tk
ning talverehvide tippklass, mil hind ja kvaliteedi suhe koos
Nokian HKPL2 2150.-/tk

teisest kohast pole millegipärast veel tulnud aga kui siis panen ka selle üles.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 20.09.06 08:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olc
Teema varsti väga aktuaalne jah. samas mul hoopis küsimus rehvi mõõtude kohta. Praegu suvine all on R15 205/65. oli vist ikka 65, päris kindel pole. mis mõõtu talverehv (lamell) peaks olema? Sama või kitsam? vanal autol (golf) olid mul kitsamad aga kõrgemad jällegi. mida audile(A4 avant) talveks valida?

Arvan,et peaks sobima väga kenasti R15 185/65;)

Pisike punane putukas
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 20.09.06 08:55 Tsiteeri

Mu A4-l oli 1 talv all 185/65/15 (eelmisest omanikust), kuid vahetasin ikka tehasepoolt antud mõõdule 195/65/15 ümber, kuna A4 isegi sutsu madalam kui tarvis. (Tehas annab mõõduks ka veel 205/60/15 - kuid minu arvates jääb see talveks tiba laiaks).

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]