Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: Kas Tallinna sadamasse on võimalik parkida autot?? (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 3830)
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 13.09.06 09:09 Tsiteeri
K: Kas Tallinna sadamasse on võimalik parkida autot??

Nimelt vaja minna Helsingisse päevakeseks ja auto kõigi eelduste kohaselt jääb Tallinnasse maha. Kas on sadamas valvega parklat ja millised on sealsed hinnad - ütleme siis päevane parkimine????

Ette tänades Veiko!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 13.09.06 09:11 Tsiteeri

Tasuline parkla täiesti olemas Nordic JetLine terminaali kõrval ...aga hindade kohta kahjuks ei mäleta täpselt kas oli mingi u.240.- öö-päev.
Võin vabalt eksida.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andero
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 3.0 TDI Quattro

postitati 13.09.06 09:46 Tsiteeri

Viimati kui mu mälu ei peta oli 12h parkimist 60 kr.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 10:05 Tsiteeri

vöid ju päevaks paariks jätta linnahalli juurde statoili parklasse aga ei soovita eriti kauaks ja tegelikult ega valve kaamerad ei näita ka seda hästi. enamjaolt köik tasulised ümberingi jah.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 13.09.06 11:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andero

Ka mina tean sellist hinda.

Statoilis on parkimine selliseks perioodiks keelatud ja naastes võid leida tühja koha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 11:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Tsitaat:
Algselt postitas: andero

Ka mina tean sellist hinda.

Statoilis on parkimine selliseks perioodiks keelatud ja naastes võid leida tühja koha.

kes keelab? kunagi oli probleem ühes firmas kus ma töötasin ja statoil lubas parkida firma autodel nende kohale aga ei saanud sest üks oli vanu romusi sinna hakkand korjama. siis ütles statoil et nad ei saa midagi teha ja oma kuludega ära nad neid ei vea. politsei ei teinud ka midagi falck ka mitte. päevaks pole hullu, lihtsalt ise ei soovita ööseks kuna kaamerad sinna ei ulatu ja pätid seda teavad

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 13.09.06 12:49 Tsiteeri

Lihtsalt V8 pole selline auto mida ilma valveta julgeks jätta, sest ega neid kere detaile pole kusagilt võtta eriti ja kellel väga vaja neid, siis usun et aetakse näpud taha küll.
Väga kurb oleks leida oma auto ilma mõne silmapaistva ja vajamineva detailita.

Võibolla muretsen liiast, kuid ei saa rahuliku südamega olla, kuia auto kusagil vedelemas. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 13.09.06 13:22 Tsiteeri
Parkimine

Kui hinnad just kahe kuuga muutunud pole, saad vist kuuekümne krooniga hakkama. Käisin ka juuli keskel Helsingis nii, et hommikul kuskil kell seitse parkisin ära ja õhtul kuskil üheksa ajal maksin kuuskümmend krooni. Ma pole päris kindel, kuid vist ikka kakskümmend neli tundi maksab kuuskümmend krooni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 13:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
kes keelab? kunagi oli probleem ühes firmas kus ma töötasin ja statoil lubas parkida firma autodel nende kohale aga ei saanud sest üks oli vanu romusi sinna hakkand korjama.

keelab liikluseeskiri, kuna seal on märgid üleval ajalise parkimispiiranguga (äkki oli kuni tund vms)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny
Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
kes keelab? kunagi oli probleem ühes firmas kus ma töötasin ja statoil lubas parkida firma autodel nende kohale aga ei saanud sest üks oli vanu romusi sinna hakkand korjama.

keelab liikluseeskiri, kuna seal on märgid üleval ajalise parkimispiiranguga (äkki oli kuni tund vms)

aa ok see midagi uut siis. pole seda märki tähele pannud.

Rockkk
huviline

Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 03.02.08 16:24 Tsiteeri

Nati teemast mööda, kuid siiski. Plaan külastada Saku suurhalli, kuid autot sinna ette parklasse ei tahaks jätta ( pärast lastakse rotti vms). Küsimus siis järgmine, et kuskohas asub saku suurhallile lähim tasuline valvega parkla?
Oleks väga tänulik.
;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M-Tuning
huviline

Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: wannabe Mugen

postitati 03.02.08 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rockkk
Nati teemast mööda, kuid siiski. Plaan külastada Saku suurhalli, kuid autot sinna ette parklasse ei tahaks jätta ( pärast lastakse rotti vms). Küsimus siis järgmine, et kuskohas asub saku suurhallile lähim tasuline valvega parkla?
Oleks väga tänulik.
;)

Kui ma ei eksi, siis lähim on põhimõtteliselt otse BMW keskuse vastas Õismäe teel:

http://www.hot.ee/skydriver/parking.bmp

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 03.02.08 17:40 Tsiteeri

kui ma nüüd ei eksi siis ega need nn valvega parklad sinu auto eest ju ei vastuta

selles mõttes et autot väravast välja ei lasta aga kui keegi seal parklas kallal tahab käia su autol siis nemad ei vastuta minu meelest

mingi aeg oli kuskil liiklus saates (või oli võsa petsi saates ) mingi jama sellega et kellegi oli auto ära lõhutud seal valvega alas ja siis parkal omanik keeldus sela midagi tasumast
ei mäleta täpselt mis teema oli

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sam
huviline

Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: audi- A6 2,8 142kw

postitati 03.02.08 19:13 Tsiteeri

Nordic Jeti parklas valvatakse, et sa maksmata ära ei sõidaks:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rockkk
huviline

Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 03.02.08 19:35 Tsiteeri

No autol signa olemas, aga kardan kõige rohkem seda, et kruvivad valud alt ära v.lasevad üldse rotti.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
keskyla
huviline

Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.8Q

postitati 03.02.08 19:58 Tsiteeri
sadamas parkimine ?

tunneks ka korra huvi sadama parkimiskorralduse vastu.

Plaan minna nädalapärast rootsi päevasele kruiisile ja mugav oleks autoga sadamasse sõita, et kas keegi teab palju seal see terminali juures parkimine maksab ?

Asjaliku info eest suured tänud !

--
keskyla

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zayetz
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.08 21:02 Tsiteeri

hmm, ma polegi jälgin, palju seal sadamas parkimine maksab:s kuna ma ise käin seal suht tihti nädalas mitu kroda ja parkimise osas ma ei maksa midagi.
Aga eks ta hind ole ikka alla vanalinna parkimis tasy:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 04.02.08 05:46 Tsiteeri

C- terminali kõrval valvega parkla ja ööpäev 60 eeku, Nordic Jetline kõrval.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.5% - SQL: 67.5%]