Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: veojõukontroll (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1069)
kaups
huviline

Registreerunud 01.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.06 14:50 Tsiteeri
veojõukontroll

Mure siis selline,et autol vajasid kummid vahetamist ja asjaga oli kiire kuna ise olin tööga hõivatud palusin ühte koleegi,et see käiks minu autoga kummipoksis ära.Autoks siis 98 a.a6.Hea mees aitaski.Aga õhtul ise autoga koju sõites avastasin,et kui kurvis kasvõi natuke kiirendada hakkab vilkuma vejõukontrolli tuli ja seda kuiva asfaldiga ja linna kiirusel.Aga otse kiirendades tuli ei vilgu.Oskab ehk keegi nõu anda millega tegu?Olen igasugu info eest väga tänulik,kuna ise olen hetkel autoga soomes ja siin autot remonti viia eriti ei tahaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
igor525
huviline

Registreerunud 10.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.06 13:59 Tsiteeri

kummi suurused ja kuluvus on umbes sama?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 10.09.06 14:04 Tsiteeri

Mis marki rehvid on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaups
huviline

Registreerunud 01.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.06 19:31 Tsiteeri

jah unustasin lisada seda,et asjaolude sunnil pidin ajutiselt panema taha teise firma kummid ja laiuseda ka erinevad ees 225 ja taga 235.ja sellega kysimus kas vejõukontroll (ASR) arvestab tagumiste rataste liikumist ka,et kas võib asi sellest tingitud olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 10.09.06 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaups
jah unustasin lisada seda,et asjaolude sunnil pidin ajutiselt panema taha teise firma kummid ja laiuseda ka erinevad ees 225 ja taga 235.ja sellega kysimus kas vejõukontroll (ASR) arvestab tagumiste rataste liikumist ka,et kas võib asi sellest tingitud olla?

sellest ongi asi tingitud, asr võrdleb rataste pöörlemise kiirust ja siis läbilibisev pidurdatakse kinni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kaups
huviline

Registreerunud 01.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.06 20:17 Tsiteeri

Aga tänud!Nüüd asi selge.:cool:

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.9% - SQL: 81.1%]