jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5 TDI
|
postitati 09.09.06 12:16
|
|
|
Olemas: Laenake: torx T 30 võtit airbagi maha võtmiseks
Proovin siis endale autopiloodi (püsikiiruse hoidja) kangi monteerida. Ehk on kellelgi Tallinna kesklinna kandis seda torx T30 võtit laenata sel
nädalavahetusel. Kui asi õnnestub, püüan mingi juhise kah meisterdada valmis, kui kang installerritud saab.
jessekas ät gmail.com
mob 56 670 801
või foorumisse
|
|
|
tanel13
huviline
Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Q
|
postitati 09.09.06 15:38
|
|
|
Mul olemas, nagu tead. Kui tuled kunagi siis teeme. Kui enne ära teed siis näitad. Mul endal kah jupsib vahest. 
|
|
|
jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.09.06 16:55
|
|
|
Eks näis, kui see nädalavahetus siin Tallinnas ei saa, siis järgmine nädalavahetus Sinu juures teeme ära!
Tsitaat: | Algselt postitas: tanel13
Mul olemas, nagu tead. Kui tuled kunagi siis teeme. Kui enne ära teed siis näitad. Mul endal kah jupsib vahest. |
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 09.09.06 18:28
|
|
|
Ma tegin ära. Vaja läks veel peale piisava pikkusega T30 võtme veel M12 nuutvõtit rooli mahasaamiseks, seda siis 2000 mudeliaasta A4'l.
|
|
|
jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.06 09:43
|
|
|
Kuna see tegemine on edasi lükkunud, siis võtit ikka vaja. On kellegi seda laenata mõneks päevaks tallinna kesklinnas?
PS! Samas küsimus, et olen kuulnud et nö neid pinne aju pistikus cruisi juhtmete jaoks ei pruugi olla, kas võin need juhtmed lihtsalt siis sinna
juurde torgata. Või saab neid pinne kusagilt poest juurde osta?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.06 11:11
|
|
|
Myyakse ainult Audi keskuses, romulatest on suht raske leida, kuna nad müüvad juhtmed kohe maha või viskavad minema. Need mis alles on, vedelevad
väljas vihma käes, ja ei kõlba.
Audi keskuses on üldiselt kõik olemas, poole meetrised kollased juhtmejupid, mille kummaski otsas on samasugune klemm. Neid erinevat tüüpi klemme on
väga palju, kuid peenemad läbimõõdud maksavad kõik ca 30 kr üks kahe pistikuga juhe.
Vaata selle pistiku plastmasskorpuselt kood, ja selle järgi küsid keskusest sobivad pinnid. Ära ainult isaseid ja emaseid segi aja !!!
Midagi saan võib olla nendest pinnidest anda, 2000 aasta autole jäid need juba liiga jämedaks.
|
|
|
jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.06 12:56
|
|
|
Tänud, helistan sulle siis kui teisiti ei saa! Võtit tahaks niikuinii laenata Audi keksuse all pidasid silmas Reval Autot eksole!?
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Myyakse ainult Audi keskuses, romulatest on suht raske leida, kuna nad müüvad juhtmed kohe maha või viskavad minema. Need mis alles on, vedelevad
väljas vihma käes, ja ei kõlba.
Audi keskuses on üldiselt kõik olemas, poole meetrised kollased juhtmejupid, mille kummaski otsas on samasugune klemm. Neid erinevat tüüpi klemme on
väga palju, kuid peenemad läbimõõdud maksavad kõik ca 30 kr üks kahe pistikuga juhe.
Vaata selle pistiku plastmasskorpuselt kood, ja selle järgi küsid keskusest sobivad pinnid. Ära ainult isaseid ja emaseid segi aja !!!
Midagi saan võib olla nendest pinnidest anda, 2000 aasta autole jäid need juba liiga jämedaks. |
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.06 13:03
|
|
|
Reval Auto jah, põhimõtteliselt samad asjad peaks olemas olema ka VW ja Skoda Tallinna keskustes, s.t. varuosade keskladudes.
|
|
|
smi
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 -95 92kw
|
postitati 18.09.06 11:53
|
|
|
Muidu üks torx võti maksab ju mõnikümmend krooni. 
|
|
|
jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.06 19:42
|
|
|
Asi tehtud, alati pole aega poodipidi käia. Aga suured tänud kasutajale: rocket, kes on konsultandina väga hea AudiClub'i liige ega jäta teist
AudiClubilist hätta. Loodan et saan C4 2.5 TDI'le kah mingi juhendi koostatud.
|
|
|