Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: Mis mõginas see on ??? (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2462)
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

postitati 05.09.06 16:47 Tsiteeri
K: Mis mõginas see on ???

Enamus kindlasti on oma autolt tagatulesi ära keeranud & sealt vahelt sellist imeliku tihendimaterjali leidnud mis on pehme nagu plasteliin, kleepuv & veniv nagu näts mis ei tardu.

Et ma nüüd ei tea kui hästi keegi aru sai aga Mis materjal see ültse on & kas seda ka kusagilt saada on ???

Quattro'ga lumepeal käia on hea :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 05.09.06 16:51 Tsiteeri

Seda pannakse ka kõlari randi ja kasti vahele,ise ostsin hertzid ja nendega oli see sama tihend kaasas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tanel13
huviline

Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Q

postitati 05.09.06 19:02 Tsiteeri

Küsi kõvematest värvi/keemia autopoodidest. Pakun et 3m kindlasti teeb seda linti. Paremad poed müüvad mõõdu järgi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 05.09.06 19:58 Tsiteeri

just alles oli sama probleem ja AAVE`st oleks saanud sellist asja aga 10m rull ja maksis mingi 500.- :)
mina panin silikooniga :) kui tihti ma ikka neid küljest ära võtan :)
aga kui plaanid silikooniga panna siis vali kindlasti selline millel peal kirjas NEUTRAALNE :) sanitaar silikoon ei kõlba kuna see teeb värvile haiget (äädika baasil tehtud ja äädikas ei mõju värvile/plekile hästi)

aga võid ka REVAL`ist küsida ehk on kohapeal olemas teeninduses ja müüvad äkki jupikese :)

a sul vist pikk maa minna REVALISSE :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 06.09.06 06:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
just alles oli sama probleem ja AAVE`st oleks saanud sellist asja aga 10m rull ja maksis mingi 500.- :)
mina panin silikooniga :) kui tihti ma ikka neid küljest ära võtan :)
aga kui plaanid silikooniga panna siis vali kindlasti selline millel peal kirjas NEUTRAALNE :) sanitaar silikoon ei kõlba kuna see teeb värvile haiget (äädika baasil tehtud ja äädikas ei mõju värvile/plekile hästi)

aga võid ka REVAL`ist küsida ehk on kohapeal olemas teeninduses ja müüvad äkki jupikese :)

a sul vist pikk maa minna REVALISSE :)

kusjuures võid ju panna ka kusagilt romulast saadud seda nn kitti sinna vahele. lähed romulasse räägid oma mure ära ja arvan et sümboolne 25.- ja ongi olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.06 07:54 Tsiteeri

Ega ma seda tagumiste tulede vahele otsigi.
Ma olen märganud et seda on pandud autos mujalegi kus on oht et kaks asja omavahel kolinat tegema võivad hakata.
Et ma ostaks kohe rohkem kui väikse jupi seda, kui ma vaid teaks mis materjal see on & kust seda saab.

Tegin täpsustuseks ühe äikse Video & Pildi et paremini aru saaksite mida ma silmas pean.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.06 18:55 Tsiteeri

sellist asja millega asju fikseerida sellist asja müüs wiru auto Rakveres ka oli mingi kere tihend selle nimi vist oli ka rullis ja 1jm maksis 15.- :) aga see oli halli värvi ja selline 2-3mm paksune ja ca 2cm laiune kiti riba :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.06 19:01 Tsiteeri

masinaehituses kasutusel midagi sarnast. suured kerad(miski 200m 10mm lai). töö juures peaks ikka vedelema veel. kui soovi siis u2u(homme lõunani)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.06 08:39 Tsiteeri

Tundub et "Driver" & "eroz" räägivad juba õigest asjast :)

Aga kas sellel tihendil ka mingi nimetus on või kuidas seda peaks autopoodidest küsima ???

Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.06 18:08 Tsiteeri

krt võin eksida aga minu meelest ütles ta selle nimeks kere tihend või ühendus tihend või krt seda enam mäletab mis ta oli :D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]