Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: šarniir (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1754)
sibul
huviline

Registreerunud 20.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 1987

postitati 02.09.06 05:03 Tsiteeri
šarniir

lugupeetud audi rahvas olen kuulnud, et kuskil eestis taastatakse šarniire kas teab keegi asjast lähemalt. suured tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 02.09.06 05:55 Tsiteeri

Mõttetu on taastada sigari õõtsa!!!
Mine osta poest, ei maksa teine hingehinda, odavaim ca 800 eeku, ning kestab aastaid.
Mõttetu on üldse taastada šarniirühendusi, täitsa idiootsus!

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.06 06:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Mine osta poest, ei maksa teine hingehinda, odavaim ca 800 eeku, ning kestab aastaid.

100% asjaga päri, samas võiks ju filtreid kah pesta/puhastada...:P

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 02.09.06 06:48 Tsiteeri

Tsitaat:

Korralikult taastatud kestab oluliselt kauem, kui see kõige odavam poolakas.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
airwolf
huviline

Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a

postitati 02.09.06 11:29 Tsiteeri

siin võiks vastu vaielda, kui osta B varuosa siis need ei kesta üle poole aasta. Vähemalt audi 80 90 aastal. Lasin peale seda taastada ja siis kõik oki. Muidugi see on minu arvamus.:)

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.06 18:53 Tsiteeri

Minu kogemus sillatükkide taastamisega on väga positiivne. Sigaril said mõlemad õõtsad taastatud, kestsid terve minu kasutusaja 7a. (~110 tkm) ja järgmisel omanikul kestavad veel siiani. Sai isegi proovi mõttes üks rooliots taastatud ja teine A varuosana ostetud - mõlemad teenivad siiani. Kõik oleneb muidugi taastajast, Tartus on üks väga korralik tegija.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 02.09.06 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Tsitaat:

100% asjaga päri, samas võiks ju filtreid kah pesta/puhastada...:P

pesta õli filtri korpust kuid element on noil ikka vaja vaheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeta
ja tartu sarniiri taastaja teeb tõesti head tööd
Valiku vabadus.
uus ?, lammar ?, taastamine ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 02.09.06 21:39 Tsiteeri

Mina taastaks. Ja kas te olete ka seda märgant et uued B varuosad tulevad ilma määrdeta rooliotsad, sarniirid ka kinnised laagrid on kuivad. Vanamehel jooksis uus keneka laager mingi 300 kildiga kinni nii et pani pesa ka hakkama sai siis poodi minna ja mingi kolm laagrit laiali lõhutud kõik olid kuivad. Või oleks pidand keneka ka kohe uue ostma? ;)

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 03.09.06 05:43 Tsiteeri

B-osa šarniirid saab ka kestma panna, kui ostujärgselt kohe paigaldada määrdenippel ja aegajalt määret siina lüüa.

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 03.09.06 16:39 Tsiteeri

miks osta iga kord uut rauda aru ma ei saa...

mina olen taastanud ja taastan ka nüüd... isegi kui ta aata vastu peab siis iga aasta 200.- välja käia ei ole ju mitte midagi aga siiski peab ta kauem

Rainka
huviline

Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 03.09.06 18:11 Tsiteeri

Ise olen ka enda sigarile lasknud taastada aga peale seda kui šarniir murdus tänu kehvale tööle siis enam ei taha!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.09.06 07:56 Tsiteeri

Arvamused on jh erinevad, eks varuosamüüjad soovitavad muidugi uut tükki.:D
Korralikult taastatud õõts pole kindlasti kehvem uuest b osast, võrdlus filtritega on natuke kohatu, keegi ei vaheta ju õhufiltrit koos filtrikorpusega, ikka vahetatakse ju ainult kuluv osa, st filtrielement.
Ja mismoodi šarniir tänu kehvale tööle murduda saab? Enne peab asi ikka korralikult loksuma või siis peab viga olema metalli defektis, kummmagi variandi puhul pole aga põhjus taastamises.

Ja kui nüüd kellelgi peaks vanu sigari õõtsasid taastamiseks tarvis minema siis minult saab.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Rainka
huviline

Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.06 13:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Arvamused on jh erinevad, eks varuosamüüjad soovitavad muidugi uut tükki.:D
Korralikult taastatud õõts pole kindlasti kehvem uuest b osast, võrdlus filtritega on natuke kohatu, keegi ei vaheta ju õhufiltrit koos filtrikorpusega, ikka vahetatakse ju ainult kuluv osa, st filtrielement.
Ja mismoodi šarniir tänu kehvale tööle murduda saab? Enne peab asi ikka korralikult loksuma või siis peab viga olema metalli defektis, kummmagi variandi puhul pole aga põhjus taastamises.

Ja kui nüüd kellelgi peaks vanu sigari õõtsasid taastamiseks tarvis minema siis minult saab.:D

Minu audil murdus ta sealt otsast kus väike kaar on ja polt kinni hoiab!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
InTz
huviline

Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V

postitati 04.09.06 13:46 Tsiteeri

Võin enda mõne aasta tagust sigarimehe kogemust samuti jagada.
See 800.- B-osa kestis tallinna tänavatel täpselt pool aastat. Hiljem sai Pärnus 200.- eest sarniir taastatud ning kestis seal all järgnevad paar aastat probleemideta, kuni auto sai maha müüdud.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 04.09.06 16:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rainka
Ise olen ka enda sigarile lasknud taastada aga peale seda kui šarniir murdus tänu kehvale tööle siis enam ei taha!

Pane selle sarniiri pilt siia üles.
mina olen suutnud sigaril kolm originaal sarniiri omal ajal kõveraks sõita (sõidu kiirus ja oskus ) ületas auto taluvus piiri. tegu ei olnud avariidega.
Sest tehas on projekteerinud sigari sarniiri kõverduma ekstreem olukorras ja ta ei murdu.
Sealt alates kasutasin sigaril V8 sarniire. sest need on tugevamad.
samas müüa pakkuda 4 tk. V8 sarniiri (19mm)
ja 5 tk. sigar 200 omi (18 mm)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rainka
huviline

Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.06 18:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: forsin
Tsitaat:
Algselt postitas: Rainka

Pane selle sarniiri pilt siia üles.
mina olen suutnud sigaril kolm originaal sarniiri omal ajal kõveraks sõita (sõidu kiirus ja oskus ) ületas auto taluvus piiri. tegu ei olnud avariidega.
Sest tehas on projekteerinud sigari sarniiri kõverduma ekstreem olukorras ja ta ei murdu.
Sealt alates kasutasin sigaril V8 sarniire. sest need on tugevamad.
samas müüa pakkuda 4 tk. V8 sarniiri (19mm)
ja 5 tk. sigar 200 omi (18 mm)

Pilte mul enam selles pole!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.6% - SQL: 80.4%]