Deprecated: Implicit conversion from float 523468.00000000006 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181 Eesti Audi Klubi foorum - välismaalt teine kere
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
postitati 24.08.06 06:31
välismaalt teine kere
Ühesõnaga olen saanud hea pakkumise Rootsist ühele mootori ja käigukastirikkega 200 20v avandile. Kere pidavat olema väga hea ja ilma roosteta.
Mõtlesin siis, et treilaga auto siia ja enda autolt tehnika ümber tõsta (mu enda auto on põhimõtteliselt läbi mädanenud ) Huvitab, mis järjekorras ma pean ametkondades käima? Kas rootsis arvelt maha
võetud autot saab siin arvele võtta üldse? Kas "varuosadeks" mineva auton puhul pean seda kuidagi tõestama, et a ikkagi läheb varuosadeks? Hiljem,
kui olen sellele kerele enda auto tehnika peale sättinud, siis mismoodi see arvele võtmine siin käib?
Ports segaseid otsi minu jaoks.
Ehk keegi on asjaga tegelenud ja oskab kommenteerida?
cobra
huviline
Registreerunud 16.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0 TFSI
postitati 30.07.07 15:04
enam-vähem sama teema, et ostsin teise sarnase audi endale, kere tugevam, kas võin lihtsalt oma asjad antud kerele ümber lükata? antud uuel masinal ei
ole enam dokumente, samas kui vahetada see esimene tala ära, kus peal on win kood, siis oleks asi korras? saaks nii?
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
postitati 30.07.07 15:08
autol peaks olema 3 kohapeal vin kood seal ees tala peal siis seal selle mootori taguse seina küljes ja kusagil oli vist veel aga need vin koodid
vahetatakse ära kui remondi meeste juurde minna
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
postitati 30.07.07 15:21
Suht lähedane, et varastan auto vahetan tala ära ja ongi minu.
Tegelt asi ikka päris nii ei käi.
Kui tood rootsist varuosadeks siis arvele võtta reeglina ei saa, mitte, et seda poleks tehtud.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 25.1% - SQL: 74.9%]