Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Radikas puru! (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1405)
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 19.08.06 18:19 Tsiteeri
Radikas puru!

Autoks siis a.90 2.3 100kw.Täna siis juhtus järgmine asi, et arvatavasti suure surve tõttu lõi radika ülemise osa plastmasskorpusele mõra sisse! Imelik asi selles ,et radikas alles paar kuud vana ja juba puru. Sain kuidagi koju ära ja vaatasin õlivarrast ja seal olid ka mingid mullid arvatavasti jahutusvedelik! Aga võtsin paisupaagikorgi maha ja panin käima, aga purskaevu sinna ei tekkinud! Auto suitseb küll, aga kindlasti ei ole see must suits! Ja auto võtab õli ka mingi 1l 1000km peale. Kas on tegemist plokikaanetihend on pees või võib veel midagi rängemat olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 12:30 Tsiteeri

Aga imelik värk selles, et jahutusvedelikku üldse ei kao!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 20.08.06 12:33 Tsiteeri

Aga sul õli ei ole jahutusvedelikku läinud?

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 13:13 Tsiteeri

Ei saa nigu aru, et jahutusvedelikus oleks õli paistab puhas!

immortal
huviline

Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525tdsa,Chrysler 300M

postitati 20.08.06 15:23 Tsiteeri

vala paisupaak ääreni täis ja pane käima,kui mullitama hakkab siis tihend läbi

tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 16:13 Tsiteeri

Tegin siis katse ära, erilist ei olnud kuni sinnamaani midagi kui temp jõudis mingi 92 kraadini siis hakkas küll nagu mingi liikumne toimuma.Päris mullitama ei hakkand ,aga alt üles ajas küll. Ei oska täpselt seletada, aga loodan et saate aru!;)

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 16:16 Tsiteeri

No 92 kraadi juures peaks jahutus minema suurele ringile aga mis seal võiks olla nihu?!:o

Pisike punane putukas
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 17:58 Tsiteeri

Suurele ringile läks ta küll!

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 18:06 Tsiteeri

No aga kui mõra sees on,siis peakski ju mullitama?Või vahetasid radika jälle terve vastu ära?

Pisike punane putukas
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 18:39 Tsiteeri

Ei radikat ei ole veel välja jõudnud vahetada!Mul lihtsalt ei jõua kohale, et kuidas see surve nii suur sees sai olla, et radikale mõra sisse lõi radikas siiski 2-kuud vana. Järelikult mingi kala sees ma vahepeal mõtlesin, et äkki paisupaagi kork umbes ei lase aurudel välja.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 18:42 Tsiteeri

Korgi võiksid ka jah tõesti üle kontrollida.....
Ei tahaks just uskuda,et radikas praak oli,kuigi mine sa tea

Pisike punane putukas
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 20.08.06 18:52 Tsiteeri

Hmm kaldun arvama et tegemist oli praak radikaga mis lihtsalt järgi andis. Paidsupaagi korgis peaks olema siiski avad mis üleliigse surve välja lasevad. Niipalju kui mina olen autosid näppinud on neil kõigil selline asi peal olnud. MB 311 CDI-l oli isegi voolik küljes allapoole suunaga. Seega mina arvan et radikas oli lihtsalt nõrk. Vii see tagasi ... ehk saab kuidagi garantiid kaubelda. Kas paigaldasid ise või lasid paigaldada? Tihendiga on sedasi, et kui ühtepidi jahutusvedelikku mootorisse laseb, siis on õlivarras jah välja tõmmates sellise valge vahuga koos ... teistpidist asja pole ise oma silmaga näinud veel ... ei valetan ... talvel nägin tglt ... jahutusvedelik muutus selliseks imelikuks ... kollakaks pealt ja hakkas vahutama ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 20.08.06 20:03 Tsiteeri

mina nägin sellist asja ühel opel astral - paisupaak oli imelikult tume ning lähemal uurimisel selgus, et mootoriõli sees.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 22.08.06 03:24 Tsiteeri

Muig ... juu siis olin sinna juba väga palju õli jõudnud et juba värvi ka ära muutis :D

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
immortal
huviline

Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525tdsa,Chrysler 300M

postitati 22.08.06 04:49 Tsiteeri

kunagi kui mul opel oli siis vahetasin päeva jooksul 3 korda lõdvikuid sest surve oli nii suur.ja see oligi tingitud sellest et plokikaane tihend oli pees.kui lahti võtsin siis selgus et tihendil oliüks või kaks auku puudu.:)

Graabel
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.06 07:26 Tsiteeri

Mul oli ka radikatega mure. Kõigepealt lõi lisaradika lõhki, panin uue. Peale seda lõi suure radika lõhki panin jälle uue ning peale seda lõi salongiradika katki. Siis keegi teadis mainida, et paisupaagi kork võib vigane olla. Panin selle uue, maksis mingi 200 eeku ja kõik korras.
Olex ma seda varem teadnud olex radikate pealt oma 6000 kr kokku hoidnud :P
Mina soovitan vahetada paisupaagi kork UUE mitte kasutatud korgi vastu... igatahes odavam kui uus radikas. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 22.08.06 07:47 Tsiteeri

Osta uus radikas ning paisupaagikork, asi lahendatud.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.6% - SQL: 86.4%]