Lehekülgi: 1 2 |
undefinade
huviline
Registreerunud 31.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
Kuidas Eesti mehed ennemuistsel aal Audit toomas käisid
Paljuräägitud Saksamaa avarused..piiritud autoplatsid mis meie BRC-de ja Autoline-de kõrval lausa lennuväljadena kirendavad..tibukollased RUF
Porsche-d ja Alpina Möirgavad Buumerid mööda peegelsiledaid Autobahne 300 km/h lennukalt kummimustrit maha jätmas...kes neid lugusid kuulnud ei
oleks.Keskeltläbi eduka Eesti müük/teenindus valdkonnas töötajana oli alati silmi ees soov soetada endale midagi,mida tänavapildis niisama ei
näe,kuule,käega katsu.Pikad talveõhtud sai lapatud Tehnikamaailma väljaandeid,lehitsetud Mobile.de lehekülgi..Germany..oo Germany..
Sel suvel patsutas mulle aga üls hea tuttav õlale ja ütles " Sõida oma Audi A4 kuivale,haara kaasa Eurod oma hoiupõrsast ja pühime paariks kolmeks
päevaks Eestimaa tolmu kannustelt.Uskumatu,kuid tol hetkel ei vaevunudki ma enam millegile muule mõtlema.Järgmine päev olid meil piletid Berliini ja
õhtul juba istusime lennukis.Las seiklus alata.Taskus aja jooksul ( mõned head kinnisvaratehingud ) kokku kogunenud ligikaudu 20 000 eurot ja pennid
peale lugeda Berliin oo Berliin.Vapustav arhitektuur,ainult janusele
eestlasele suudvesistavad õllemargid ja ei ühtegi Porschet esmapilgul.Eestis tehtud eeltöö aitas meid Berliinis otseteed esimesele
müügiplatsile.Siiski parasjagu kõndimist ja jalataldadele valu,koonrid nagu me oleme ei hakanud me ostma ligi 40 krooni maksvat bussipiletit.Esimesel
platsil kirendas kiri Marke.BMW,Audi,VW Erstzulassung von:2000 ja üles.Ühesõnaga kaootilise saksa keelega nagu me olime võis aru saada et sealt
odavat kraami ei ole oodata.Eesrivis ilusad buumerid,audid ja wolkarid..kuid mitte meile...Hinnad olid nagu nad olid Sammusime edasi bistroosse..sakslaste kiuste jõime paar pudelit Budweiserit ja
seadsime sammud edasi..Järgmisena oli meie sihtmärgiks koht nimega Mitte.Sinna soetasime me bussipiletid ning peale 45 minutit ootamist saimegi bussi
peale ning veel aeg edasi...jõudsime lõpuks Mitte-sse.Sakslased on üllatavalt torisev rahvas.Ei tea kas meie naeratavad turistinäoad või hoopiski
inglise keel andis meile kümnest korrast üheksal vastuseid Nein..nagu ei huvitakski.Lõpuks suutsime taksojuhile kes muide keeras Jaguari rooli selgeks
teha käte ja jalgade ning teatrikooli trikkidega mida me soovime.Õnnelikena astusime me sisse nö paradiisi,kus värava ees pimestavad silmi mustad S
klassi mersud,uhked bmw-d ja porsched..lõpuks nägime ka neid ja tagaplaanil siis natuke tagasihoidlikumad masinad.Kuid kõigele vaatamata oli plats
mõnusalt suur ja avar ning aparatuuri mis kiskus kapoti alla kiikama leidus igale maitsele.Sõber takerdus 740 Bmw juures.Maitsekas masin,Individual
sisu,kena,puhas ja hoitud.Varsti oli ka müügimees platsil ( õnneks valdas ta inglise keelt suhtlustasandil ) ning jättes neid bmw -d uurima jalutasin
ma autoridade vahel edasi.Valjuhäälsed britid püüdsid Mercedes Benx 430 toonitud klaaside taha pilke sisse saata,üllatuseks vestlesid Land Roveri ees
kaks venelast ..jutt käis kängururaudadest jne.Heitsin pilke paremale,vasakule kui leidsingi ennast lõpuks Audide sektsioonist.Juba ennemuistsel ajal
sai neli rõngast ja nelikvedu mulle hingelähedaseks.Kiikasin Quattrode letti..kollaseid ja siniseid,punaseid ja hallikarva.Valik oli suur ja hinnadki
üpriski tolerantsed.Korraks vilksatas peast läbi mõte Audi TT -d silmates.3,2 liitrine nurruv kiisu,18 tolliste velgedega.Igati kobe masin,kuid mitte
minule mõistsin õigel hetkel.Tagaistujatele pole nendes masinates eriti mõeldud,kuid mulle meeldib natukenegi avarust.Lohistasin ennast teosammul
edasi,kiikasin paari Allroad-i,paar kena S2-gi seisis platsiservas kuid hinnad selliste masinate kohta suisa kriipivad...Sportlik Vw R32 köitis minu
pilku,kuid taaskord oli see minu huviorbiidist väljaspool.
Mõni hetk hiljem mõtlesin naasta bemarite sekstisooni,ning ehk otsida endalegi mõni Saksamaa lipulaev kui pilk jäi pidama täitsa platsiservas rehvilao
juures seisval universaal Audil.Ninale oli present peale visatud,paistis ainult massiivsete laiade rattakoobastega tagaots - must ja
kurjakuulutav.Seadsin sammud auto poole.Võimast looma presendi all ei reetnud veel eriti miski.Käisin paar tiiru ümber auto ja libistasin siis peale
natukest pusimist katet eemale,kiikasin sisse ja pilt sai selgeks.Audi RS4..Natukene räsitud esiosaga aga siiski kuratlikult vägev.19 tollised
veljed,must läikiv metallik ja robustselt laiad koopad,Recaro sisu. Miski tõmbas mind selle auto poole.Ei hoolind ma sellestki,et tegu vigastatud
masinaga.Sammusin kontorisse ja tulin tagasi juba ühe autospetsialistiga ning sealse mehaanikuga.Sain teada et tegu on 2 kuud tagasi platsile toodud
RS4,läbisõiduks 122 000 km ja esiosaga kraavis käinud.Kõver esitiib,radikas ja kondiradikas,esispoiler,vasakpoolne tuli ja kapott.Ülejäänud tundus
olevat tipp topp.Lasime auto tõstuki peale.Sealne spetsialist näitas kus mis,lisaks vaatas mu sõber kes jagab asja siit ja sealt..Sillad olid
korras,amordid tip top,roolilatt sirge jne.Tol hetkel ei mõelnudki ma enam miskile muule kuni hetkeni kui vastunaerastav Saksa müügimees küsis,kas
lähme papüüre vormistama Mõni hetk omaette mõtlemist ja uurimist kuidas
auto Eestisse saada.hinnaküsitlus ja kõik muu viisid mu ikkagi arusaamale et antud masin on ostmist väärt.Sama müügiplats pakkus võimalust viia auto
treileril Soome,sealt Eestissetoimetamine oleks aga juba enda teha ( tundus loogiline ja lihtne ) Poolteist tundi paberimajandust,rahvusvaheline
kindlustus ja muud detailid ning platsilt saime me minema nüüd juba auto roolis Ei mitte Audi vaid BMW 740 -ga.Sõber keeras nüüd hõbedase diisli rooli olles 10 300 eurot vaesem 2000 aasta Bmw eest ... Mõistlik
masin,mugav ja asjalik ning teekonnaks sobiv.Tankinud paaki hirmkallist kütust asusid kaks äsja õnnelikuks saanud gurut Eesti poole teele,mõlemad
summavõrra vaesemad. Ühtekokku käisin ma Audi RS 4 eest koos kõikide transpordikulude ja kindlustuse ning muude kuludega välja 21 000 eurot..Mõistlik
või mitte..eks see selgub pärastpoole.
Brandenburgist andsime me Eesti poole aga tuld..Eest ootas veel ju Poola..korrupeerunud policia ja burgerisöögiputkad kus silm uuele masinale peale
pannakse ..Riia ja kodumaa tolmune pind ja auklikud teed kus paras Hummer H1 sõita...aga keskpärased eestlased nagu me oleme ei saa me seda endale
lubada
Peale uskumatult pikana tundunud tagasisõiduperioodi..210 km tunnikiiruseid ja ohtlikke möödasõite,metsapeatuseid ja ühte politseid,kes suutis selgeks
teha et kiirus oli lubatust suurem ja lisaks on auto nr must ning ei paista välja ..saime lõpuks " me oleme kõik ühed suured sõbrad " kokkuleppele
15 euros ja kodus me olimegi.5 päeva hiljem ajasin juba asju Soomes ning veel 2 päeva hiljem seisis must neljarõngaline röövloom mul garaazis. Nüüd
algavad siis renoveerimistööd.Kuid hing on rahul ja süda rõkkab rõõmust. Tööd ja raha läheb veel küllaga kuid auto on ilus..ta on seda väärt..
Vot nii käisid ennemuistsel aal kord 2 eest põlist maanteekulutajat Wundenbauerite maal Ameerika õlut joomas ja endale uusi terasratsusid soetamas

|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
|
jutt on ilus aga paar pilti ei teks paha
|
|
|
altsik
huviline
Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 quattro '98 2,8 142 kw
|
|
muhe jutt
kle mees-sa võiksid lausa kirjanikuks hakata.üllatavalt huvitav jutt ja terviklik text algusest lõpuni :-D
|
|
|
rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
|
oi krt kus nüüd on kirjasulg jooksnud. no kui kellaaega vaadata siis võib juba nii mõnedki õlled sees olla .
Vägisi meenub Saalomon ja Vesipruul 
|
|
|
RacerX
huviline
Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.6
|
|
tõesti võiksid hakata memuaare mingisse raamatusse poetama
edu uue auto ravimisel ja loodan varsti pilte ka näha uuest jõuvankrist
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tavaliselt ma ei vaevu nii pikka teksti foorumis lugema aga selle teksti lugesin küll läbi. Edu ja jõudu Sulle edaspidiseks!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: altsik
kle mees-sa võiksid lausa kirjanikuks hakata.üllatavalt huvitav jutt ja terviklik text algusest lõpuni :-D |
Mina leidsin küll ebakõla 
-->
Tsitaat: | Algselt postitas: undefinade
Taskus aja jooksul ( mõned head kinnisvaratehingud ) kokku kogunenud ligikaudu 20 000 eurot ja pennid peale lugeda ...
...Ühtekokku käisin ma Audi RS 4 eest koos kõikide transpordikulude ja kindlustuse ning muude kuludega välja 21 000 eurot..Mõistlik või mitte..eks see
selgub pärastpoole. |
Ikka tüüpiliselt viimase raha eest + veel natuke juurde laenatuna... Aga oh seda pappi, mis sinna sisse veel minema hakkab... 
Black @ sorib rahakotis. 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
to black: mõni auto on seda väärt, et käia välja rohkem raha, kui algselt planeeritud 
aga muidu lahe kirjatükk
ja ootaks pilte autost ja selle kordategemisest 
|
|
|
rsquattro
huviline
Registreerunud 16.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
Küll ikka on viitsimist olnud, et sellist teksti kokku kirjutada
Edu sulle auto renoveerimisel
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
auto24.ee anonüümseks udujutuks hea küll, siin foorumis tundub kuidagi võõrkehana see jutt.
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
auto24.ee anonüümseks udujutuks hea küll, siin foorumis tundub kuidagi võõrkehana see jutt. |
tüüpiline eesti inimene, kelle puhul läheb hinge, kui teisel midagi paremat on, kui teine midagi paremat teeb või kui teine kellestki osavam on. Ikka
ei sobi, ainult ise ja ise...
Aga auto puhul uuele omanikule palju õnne vägeva raketi soetamise puhul. Nüüd võiks jälle natuke muhedat juttu ka kuulata/lugeda, mitte arutelu teemal
kirjaniku oskuste üle..
ootame siis 
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
Selline kirjatükk paneb endalgi tahest tahtmata mõtte mõlkuma.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
auto24.ee anonüümseks udujutuks hea küll, siin foorumis tundub kuidagi võõrkehana see jutt. |
tüüpiline eesti inimene, kelle puhul läheb hinge, kui teisel midagi paremat on, kui teine midagi paremat teeb või kui teine kellestki osavam on. Ikka
ei sobi, ainult ise ja ise...
Aga auto puhul uuele omanikule palju õnne vägeva raketi soetamise puhul. Nüüd võiks jälle natuke muhedat juttu ka kuulata/lugeda, mitte arutelu teemal
kirjaniku oskuste üle..
ootame siis |
Mul pole mingit respekti ühegi siinse kasutaja vastu, kes profiiligi täita ei viitsi.
Iseenesest olen ma muidugi õnnelik rohkem kui ühe emotikoni pikkuste sõnumite üle, aga nende viimatimainitute vastu aitab ainult staffi kindel käsi.
Aga rohkem ma teemat ei solgi vahest tekib mõni pilt ka.
|
|
|
undefinade
huviline
Registreerunud 31.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
Hei
Tänan kõiki heade soovide eest.Kindlasti lisan esimese võimaluse korral pildid siia.Lihtsalt Saksamaa reisi muljed olid niivõrd kirendavad et oli
tahtmine need teistele edasi anda ja öelda selle väikse jutuga,et tegelikult tasub selline reis ette võtta kui natukenegi soovi ja finantsi.
Raske ta on meil siin Eestimaa palmide all selle krabisevaga,kuid eks töö ja vaev kanna teinekord vilja ka. Olen alati sedameelt,et iga kingsepp jäägu
oma kontsaplekkide juurde.Sama lugu autojuhtidega..ühele meeldib vana vene Mokits..teisele kirev Juudi jõulupuud meenutav Bmw 750...Kui neli ratast
all ja pähe ei tilgu siis on ju hea.
Austan väga inimesi,kes julgevad unistada ja olla edasipüüdlejad oma mõtetes ja tegudes.Autoga on alati nii,et tahaks midagi paremat..ja see jääbki
alati nii...
Ei ole kunagi olnud sedasorti roolikeeraja,kes teistele ülevalt alla vaatab,kui mu kõrval põristab mõni vanema põlvkonna Sierra või Opel Ascona...kui
liigub ja sind hommikuti tööle viib on väga 5 +
Hetkel ootan Leedust autole kapotti ja esimest spoilerit tervikpaketina ning esituld...eks viimane vaba raha läheb sinna alla..et liikuma saada on
vaja veel radikaid..aga nende kohta on ka juba väike jutuots poetatud..ehk saab augusti lõpuks..Vabadel hetkedel teen nö väikseid
iluveaparandusi..
Igatahes edu kõgile neljarõngalistele siin ja veelkord tänud heade soovide eest..
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: undefinade
Tänan kõiki heade soovide eest.Kindlasti lisan esimese võimaluse korral pildid siia.Lihtsalt Saksamaa reisi muljed olid niivõrd kirendavad et oli
tahtmine need teistele edasi anda ja öelda selle väikse jutuga,et tegelikult tasub selline reis ette võtta kui natukenegi soovi ja finantsi.
Raske ta on meil siin Eestimaa palmide all selle krabisevaga,kuid eks töö ja vaev kanna teinekord vilja ka. Olen alati sedameelt,et iga kingsepp jäägu
oma kontsaplekkide juurde.Sama lugu autojuhtidega..ühele meeldib vana vene Mokits..teisele kirev Juudi jõulupuud meenutav Bmw 750...Kui neli ratast
all ja pähe ei tilgu siis on ju hea.
Austan väga inimesi,kes julgevad unistada ja olla edasipüüdlejad oma mõtetes ja tegudes.Autoga on alati nii,et tahaks midagi paremat..ja see jääbki
alati nii...
Ei ole kunagi olnud sedasorti roolikeeraja,kes teistele ülevalt alla vaatab,kui mu kõrval põristab mõni vanema põlvkonna Sierra või Opel Ascona...kui
liigub ja sind hommikuti tööle viib on väga 5 +
Hetkel ootan Leedust autole kapotti ja esimest spoilerit tervikpaketina ning esituld...eks viimane vaba raha läheb sinna alla..et liikuma saada on
vaja veel radikaid..aga nende kohta on ka juba väike jutuots poetatud..ehk saab augusti lõpuks..Vabadel hetkedel teen nö väikseid
iluveaparandusi..
Igatahes edu kõgile neljarõngalistele siin ja veelkord tänud heade soovide eest.. |
Kui tähelepanu viitsid lehekülje paremasse ülanurka suunata, siis loe privaatteateid 
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
Kui saladus ei ole, siis millise platsi peal vedeleb Saksas hulgim S2-sid ???
Ükski avalik Saksa automüügiportaal ei suuda seda platsi leida?
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
undefinade
huviline
Registreerunud 31.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
Ma arvan,et siin foorumis peaks leiduma mõni mees kindlasti kes oskab sulle väga kompetentse inimesena S2 Saksamaa pinnal natukene head infor
anda...
Mina olen märganud seda,et igal korralikul autoplatsil leidub paar S2 vähemalt,kui seal just Wolksvagen Polosid ei müüda.
Aga mis S2 puudutab siis lennukas masin on ta küll aga hinnad on suhteliselt krõbedad...
Sellised,mida meil põlve otsas tuunida tuhmis garaazivalguses - need maksavad ligi 2000 eurot..162 kw...Vähekene viisakamad ja soliidsemad masinad
saavad oma hinna aga 4000 eurost ja raketina üles..169 KW nagu 2.2 turbo S6 1994 a...Ja muidugi need ilusad S Sinised punaste Brembodega ning Porsche
veljekestega,kuhu on installitud väikeseid lisavidinaid alates filtritest ja lõpetades mootori tuningchippidega...need on omaette lehekülge Audi
müüginimekirjades väärt 
Edu..
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
Mnjaa.
Paluks siis mõne sellise mehe kommentaari?
2000€ S2-sid tõstaks treila lihtsalt tuima näoga täis ja tooks siia ära.
Minu arvamus on selline, kulla mees, et autot ostmas käisid Sa küll kuskil Leedus, mitte aga Saksas.
Muidu Sa sellist kuidas nüüd öeldagi...sulas*tta suust välja ei ajaks.
Ilusa legendi oled aga kokku pannud erinevate foorumite juttudest.
Edu..
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
|
Undefinade, su jutt on üleni paras pula, aga no selle lõigu igal platsil vedeleva paari S2-e kohta oleksid tõesti võinud välja mõtlemata jätta.
Vaata korraks näiteks mobile.de lehelt, mitu S2-e on Saksamaal müügis, siis saad ise ka ehk aru.
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Mnjaa.
Paluks siis mõne sellise mehe kommentaari?
2000€ S2-sid tõstaks treila lihtsalt tuima näoga täis ja tooks siia ära.
Minu arvamus on selline, kulla mees, et autot ostmas käisid Sa küll kuskil Leedus, mitte aga Saksas.
Muidu Sa sellist kuidas nüüd öeldagi...sulas*tta suust välja ei ajaks.
Ilusa legendi oled aga kokku pannud erinevate foorumite juttudest.
Edu.. | Täpselt minu sõnad ja jagan igati kiireka arvamust. Tahaks seda RS-i näha juba. Praeguse seisuga ARK-s minuteada 2 tk arvel
Eestis.
auto nr 27
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Muig.
RS4-jad ( B5 keremudel ) Eestis:
1 Auto Viljandis ( must )
3 Autot Tallinnas/Harjumaal ( neist üks täisavariiline ), 2 hõbedast ja üks tume.
1 Auto Pärnus, punane.
Nindng nüüd siin teemas nimetatu...
Ehksiis: reaalselt arvel Eestis 5 Autot.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
ellar
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 200 TQ 20V
|
|
sai täna nähtud pärnus olevat rs4 nii, et tõesti pärnu linna on tekkinud selline elukas mis muidugi oli punases rüüs mega mega ilus 
|
|
|
Alp
huviline
Registreerunud 28.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Yukon Denali & 200TQ & LR Discovery II Td5 & Can Am Renegade & Sea Doo RXP supercharged & Aprilia SVX 550
|
|
Käin iga nädal Saksamaal ja seda nii al. 93st aastast.Pole mina veel selliseid pudrumägesid kohtand kus on hunnikus S2`id ja seda 2k euri eest.Selle
osa oleks võinud parem kirjutamata jätta 
|
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
Muig.
3 Autot Tallinnas/Harjumaal ( neist üks täisavariiline ), 2 hõbedast ja üks tume.
1 Auto Pärnus, punane.
Ehksiis: reaalselt arvel Eestis 5 Autot. | Mina olen Sinu oma ja seda SKY-d vaid näinud. Aga ilmselt olen lihtsalt ajast maha
jäänud Neid Viljandi ja Pärnu omasid ei teadnud. Seda avariilist tean ka.
auto nr 27
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kollerimees
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
Muig.
1 Auto Pärnus, punane.
Ehksiis: reaalselt arvel Eestis 5 Autot. | Mina olen Sinu oma ja seda SKY-d vaid näinud. Aga ilmselt olen lihtsalt ajast maha
jäänud Neid Viljandi ja Pärnu omasid ei teadnud. Seda avariilist tean ka.
|
Reede õhtul Pärnus oma kriimsilmaga nägin punast avant RS4ja Ja MTM Märk oli ka taga luugil vot.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |