Kiilrihma pingutus Audi 100 C4 - (AAD mootor) + Viga leitud :)
Niisiis lugesin siin foorumites mitmeid erinevaid kommentaare selliste asjade kohta kuid asi mind ei aidanud siiski. Nimelt kui veepumpa vahetasin
siis koos sellega panin ka loomulikult uue rihma peale ka veepumba ning roolivõimu ajamile. Mis aga tigedaks teeb on see et see raibe on lõtv.
Pingutanud ma seda pole sest ei saa aru kust seda tegema peaks. Just selline küsimus, mitte et ma loogikat ei jagaks. Uue rihma sain selliselt peale
et keerasin veepumba sinna vahele ja aamen. Aga nüüd olen dilemma ees, et kas panna lühem rihm peale või kui on võimalust, siis pingutada siiski.
Esiteks lasin selle Käpa lõdvaks mis pika poldiga läbi roolivõimu pumpade kinnituse on. Seejärel lasin lõdvaks selle poldi millel see topeltmutter
otsas on. See millega peaks hammaslatti pidi saama pumpa edasi vedada. Ja kõige lõpuks siis veel altpoolt veel ühe poldikese. Katsud käega ... ei
liigu grammigi edasi ega tagasi. Nagu miski hoiaks veel kinni ... proovisin kergelt sõraga painata ... ei midagi ... tagasi nagu ka ei liigu. Sestap
küsikski nõu kas veel on kuskil mingid seda süsteemi kinni hoidvad pingutid või poldid ja seejuhul siis küsimus et mida kuradit seda hammalatti seal
veel vaja on. See mutikas mis seal hammaslati peal jookseb ... sel on muidugi juba hambad nii mõnnalt kulunud et see käib üle. Aga see ei mõjuta asja
... liigutada peaks seda ikka saama. Samuti küsiks veel et kas mu hetkelisest 10x913 mõõdus olevast rihmast veidi lühemat (ntz 10x905 või midagi mis
900mm mõõdu sisse jääb kuid 913 mm-st ülespoole ei lähe. Kuradi peavalu. Hea CONTITECH rihm ka peal ... pealtnäha peaks nagu pingutada saama aga see
raibe ei liigu seal grammigi. Veepumba ratast keerutad rahulikult rihma all ... nii et kui keegi hääd nõu oskab anda oleks abiks
|
XZN M16
|
|