ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 29.07.06 04:59
|
|
|
ETKA 7.0 (on kellegil sellega kokkupuuteid olnud) ???
Jutt siis VW/AUDI softist mis on laialdaselt kasutusel erinevates autovaruosasid pakkuvates müügiesindustes. Mul endal on arvutis see viimane 6
versioon sellest. Pilk jäi lihtsalt Forssis nende arvuti ekraanile peale. Olin juba ennem kuulnud et tootekoodidid paljudel asjadel on muutunud nii et
vana ETKA järgi ei saa nagu enam päris täpselt võtta asja. Aga see on ka ainult kuuldus olnud. Igatahes keegi võiks mainida mis lisad , mis muutused
on siis sellel 7.0-il peal 6-ega võrreldes ...
XZN M16
|
|
|
|
Box
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.06 07:27
|
|
|
pildid on kvaliteetsemad ja hinnad on teised.
vanal on vanad koodid ja vanu koode enam palju ei ole ehk
Ehk pilt on selgem, hinnad muutunud, ja täpsem on.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 29.07.06 08:28
|
|
|
Tõepoolest. Kujundust on totaalselt muudetud. Ise olen ETKA kasutaja. Hea lihtne on kodus kõigepealt detail üles otsida ning siis teha kas forrsi
kodukalt tootepäring koodi alusel või minna kuskile varuosade müügikohta ning jätta vahele see plaa plaa plaa et "mis aasta, mis mark, palju võimsust
jne" Tihtipeale läheb seal rohkem aega ootamise peale kui müügimees oma tähtsaid raamatudi lappab ja midagi leida suudab. Ja on juhuseid olnud kus
tellitav detail polnud ka sobiv. Nii juhtus minu eelmise auto Opel Vectra kõrvalistuja ukseliistuga. Tellisid saksamaalt ära ja lõpptulemusel oli vale
liist ... kuigi vennad võtsid omast arust täpselt õige asja välja arvutist ... toona ei viitsinud ma tagasi saatmisega jännata ja tegin liistu ise aja
ja närvikuluga eelnevatele sarnaseks. Aga jah ... ntz Automaailm Tallinnas Kadaka teel ... nende käest ilma tootekoodita ei saagi midagi ... neil pole
ühtegi detailset tarkvara ( nagu ka ETKA) mis näitaks neile täpselt millega on tegu ... nagu siis kui tahtsin osta omale seda sama õli temperatuuri
andurit. Soovitasid Revalisse helistada ja sealt küsida. Reval suutis tootekoodi tuvastada kuid samas ütles et neil sellist juppi pole, tuleb tellida.
Läksin siis Forssi ja kohe toodi laost vajalik osa. Üldiselt olen seisukohale jõudnud, et FORSS on üks laiema ning kasutajasõbralikuma valikuga
teenindus/müügikoht üle eesti. Aga jah ... ETKA juurde tagasi pöördudes. Kui kellegil on au olnud seda näppida siis võiks veel veidi kirjeldusi anda
selle kohta mis lisadest juurde on poogitud jne 
XZN M16
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 29.07.06 08:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Olin juba ennem kuulnud et tootekoodidid paljudel asjadel on muutunud nii et vana ETKA järgi ei saa nagu enam päris täpselt võtta asja. Aga see on ka
ainult kuuldus olnud. Igatahes keegi võiks mainida mis lisad , mis muutused on siis sellel 7.0-il peal 6-ega võrreldes ... |
on vist jah, vähemalt enamus hinnad ei klappind mis olin eelnevalt kodulehelt(reval, forss) välja vaadand...
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 05.12.06 20:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Jutt siis VW/AUDI softist mis on laialdaselt kasutusel erinevates autovaruosasid pakkuvates müügiesindustes. Mul endal on arvutis see viimane 6
versioon sellest. Pilk jäi lihtsalt Forssis nende arvuti ekraanile peale. Olin juba ennem kuulnud et tootekoodidid paljudel asjadel on muutunud nii et
vana ETKA järgi ei saa nagu enam päris täpselt võtta asja. Aga see on ka ainult kuuldus olnud. Igatahes keegi võiks mainida mis lisad , mis muutused
on siis sellel 7.0-il peal 6-ega võrreldes ... |
Suurim muutus siis kõikide turgude Audide ja VW olemasolu kataloogis
Toomas
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 06.12.06 17:04
|
|
|
Mis vahe on ETKAl ja ETOSel, kui algandmed pärinevad samalt tootjalt ehk Lex-Com'ilt?
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.06 10:39
|
|
|
Mingit piraatlusele viitavat teemakäsitlust siin näha ei taha. Kõik sellised postitused lähevad kustutamisele!
|
|
|