Vanemal (loe c4) mudelil olen ma näinud "augutäite" musta õhukesestplastist kasti avantil parema külje sees katte taga, mida omanik jube õnnelikult
bose suppariks nimetas. Ma oleks äärepealt kasti õlle omanikuks kihlveoga saanud, aga vennike hakkas ise kah seda katsuma minu naeru peale ja kui
näpuga lükates asi lömmi läks ei tahtnud ta minuga väga enam kihlvedu sõlmida Elcatsist ma sellist ollust seal ei leidnud originaalkoodiga.
Üldjuhul on sellele mustale kastile ka BOSE peale kirjutatud kui asi seal reaalselt olemas.
Mis makk masinas (chorus, symphony, concert)? Põhimõtteliselt vahet pole, kui tagakõlarid mängivad siis maki taga on asi ok ja tuleks juba eraldi
suppariga majandada. Kui tagakõlarid on samuti vait ja ainult esimesed mängivad siis kas taga olev bose võim ei saa voolu või remotet või liin tagant.
Choruse, ehk kõige nõrgema variandiga pole kokku puutunud, mis seal tagumist otsa välja mängib.
Kui ise matsu ei jaga siis soovitan pöörduda mõne helitehniku poole. Suvaliselt kruvikat maki vahele ei soovitaks kah lüüa
|
|