Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mis päeval sõita Kaunasesse autot ostma? (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 4354)
Sergey
huviline

Registreerunud 03.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.06 09:21 Tsiteeri
Mis päeval sõita Kaunasesse autot ostma?

tere_ütlege millal kõige parem sõitma Kaunas et seal auto
osta? Uks sõber ütleb et neljapäev hommikul_teine laupäev. Võib olla mingeid teised päevad.

Edit by Black: "Tahan teada" pole üldse hea pealkiri, järgmine kord mõtle midagi informatiivsemat...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 11.07.06 09:26 Tsiteeri

No see on kyll juba biorütmide ja horoskoobi teema.
Audi on ikka sama hea nii neljapäeval kui laupäeval ...

Aga eks turg on ikka aktiivsem nädalavahetusel. Autopoed jälle rohkem lahti nädala sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 11.07.06 13:31 Tsiteeri

MIna soovitan ära mine ültse sinna ostma sest 90 % pauguga.Tõime ka ühe audi millel oli katus ära vahetatud kuigi algul seda küll ei kahtlustanud.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 11.07.06 13:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Po18
MIna soovitan ära mine ültse sinna ostma sest 90 % pauguga.Tõime ka ühe audi millel oli katus ära vahetatud kuigi algul seda küll ei kahtlustanud.

Ja Eestis müügilolevad on kõik avariivabad :D ...

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 11.07.06 13:34 Tsiteeri

Ei mitte seda ei tahtund öelda vaid seda et nu eestis ikka ei keevitata 4-st autost ühte kokku aga seal sellised on ise käinud ja näinud.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 11.07.06 15:23 Tsiteeri

kaks sõpra just sealt autod toonud(2 nädalat tagasi) ja nemad said küll hea hinnaga vägagi head autod. Nad ostsid muidugi otse treilapealt(olid just saabunud ja aeti maha)! Eks see ole vedamise asi rohkem. :cool: l! Samas kui mõtled minna üksi või inimestega kes esimest korda Leedust autot toovad siis soovitan sul Eestisse jääda ja parem siit otsida,(sõpradel kes endale autod tõid oli seal tuttava ees kes Leedus elab ja tegeleb ise auto äriga ning aitas ülevaadata ja otsida.) Isegi kogenud automehed sealt ostes petta saanud!! Tasub ettevaatlik olla. Aga edu otsingutel ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.06 15:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei mitte seda ei tahtund öelda vaid seda et nu eestis ikka ei keevitata 4-st autost ühte kokku aga seal sellised on ise käinud ja näinud.

Ma küll nii kindel ei oleks...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 11.07.06 17:15 Tsiteeri

olen käind ja olen näind, seal on liikuvad päevad. nimelt, 1päev myyvad kaunases, teinepäeva marjampoles. aga mina sealt ei leidnud endale meeldivat ja yldse normaalset autot, seal on suurem osa vedamise kysimus, lihtsam on sul siis nädalaks sinna minna, autos ööbida ja siis otsida, iga päev käia ja uurida kohalike käest, mina sain yhe taksojuhiga jutule ja too rääkis kus mida, ja seal kaunase turult saab ka infi, kuigi ebamäärast, sest nad ei tea ise kaa kuna tuleb midagi juurde.
muidu kaunase turul käi koguaeg äri. enamus on nii telefoni nummer on aknal ja helista ning küsi! muide, need hinnad mis akendel, need on teised mida sina talle maksad, st kauplema peab.

ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 11.07.06 17:32 Tsiteeri

See on marjampole´s esmaspäeva hommikul umbes mõni tund enne kella 12.00am. yhe veadukti pealt tehtud. kusjuures see on väike osa sellest mis seal oli, kõik ei mahtunud pildi pealegi , aga seal umbes 4 korda suurem plats, ja autosid!!!! kui hästi otsida saab sealt auto, aga mõtekas on minna vaatama veits kalleimaid autosid kui igapäevapildis näha saab , st nagu näiteks VW g3 tdi mina sealt ei saanud. ei olnud väärset isendit, ja kui on tõesti väga kõrgele latt seatud siis sealt ei saagi midagi.
PILT:Marjampole

kaunases, Taigos´e tänaval, seal ongi see kuulus kaunase autoturg. metsikud vennad on kyll seal. need rekkad mille peal seal autod on , on vist pikak aega seisnud sest rekka ise on asfaldisse kasvanud :D, varuosasid saab seal turult palju :D!!!!!
PILT:Kaunase autoturg

Igatahes maha ei tee kedagi, ise käisin seal nii et ykspäev st hommik lisalt sõitsime kahekesi ära ja täiesti tundmatusse, isa mul teaqdis lisalt kus on kaunas :)!!!!
Soovin ainult kõike head ja edu otsingutel!!!

Sergey
huviline

Registreerunud 03.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.06 19:26 Tsiteeri

Kõigel aitäh

epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.07.06 05:38 Tsiteeri

Tsitaat:

Avariivabasid autosid saab poest (ja siis ka mitte alati)
Kui see katus on hästi keevitatud / liimitud, ei ole see auto halvem ju ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hanz
huviline

Registreerunud 23.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant Quattro

postitati 12.07.06 12:41 Tsiteeri

olen isegi korra kaunases ja korra mariampoles käinud autoturul. aga mina ei leidnud sealt küll ostmisväärset autot.vähegi kobedamad olid samas hinnas kui eestis ja mis olid odavamad, need ikka erilised sõnnikulaotajad. rohkem ei kavatse ma leedu turule minna, see on ikka eriline prügimägi seal. kaunase turg on ka nädalavahetusel lahti, mariampole ainult nädala sees. aga edu neile kes sealt midagi osta plaanivad, ehk joppab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.07.06 15:57 Tsiteeri

ei soovita, olen ka käinud kaunase turul 2x :) ostnud pole midagi (guess why)
parem osta siit või läänest
aga nagu eelnevalt öeldud on: ehk joppab :P kunagi ei või teada mille otsa satud

monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 12.07.06 19:35 Tsiteeri

no asi sealt leedust edasi saksa sõita on siis?

lightsalt ignorandi mõttevälgatus.

ega üle piiri tuues ju asi odavamaks ei lähe ja kuskohast nad neid toovad?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Menthor
klubiliige

Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audid

postitati 13.07.06 10:12 Tsiteeri

Soovitaks ka pigem Saksamaale minna. Pole see Saksamaa nii väga kaugel ja tõenäoliselt saad sealt korralikuma masina ning heal juhul ka soodsamalt. 2x käinud leedus ja rohkem ei lähe, sest sellist romulat annab otsida nagu Leedu autoturg.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.07.06 10:24 Tsiteeri

aga miks mitte holland? tean et sealt saab jälle korralikuma kui saksast. aga eks see ole muidugi maitse asi ja ka millised eelnevad kogemused on.:)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.7% - SQL: 62.3%]