Pealkiri: antennivõimendi? ja kärupistik imelikud ?
(Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1686)
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
postitati 01.07.06 18:47
antennivõimendi? ja kärupistik imelikud ?
Kuna vahelduseks proovisin külge oma eemaldatavat kärukonksu ning sealjuures kiikasin kärupistiku luugi alla ja näen minu jaoks täiesti tundmatut
kärupistikut ? Mis teha Eestis sellist pistikut küll ühegi käru küljes pole? Kuna ma tagaotsa juures juba olin ja meenus, et antennijuhtme moodi
juhtmerull koos pistikuga on CD- boxi juures ilusti kokku keritud ja pistikut kuhugi torgata pole mõtlesin, et vaatan mis sealt antenni juurest siis
alla tuleb. Leidsin karbikese mis paistab pildilt. 450MHz ots oligi see see lahtine juhe vasakul pool. Raadio antenniots läheb paremale tiiva sisse.
Kas 94 aasta lõpus pandi veel Audisse NMT valmidust ? Kas seda antenni saaks CB antennina kasutada ? See roosa juhe peaks ka vist midagi toitma aga
silmaga nähtavalt seda kuhugi torgata ei olnud.
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
postitati 01.07.06 19:23
Selle kärukonksu pistikuga on sul selline teema,et see mis on sinul on mõeldud haagissuvila jaoks.Sellele müüakse üleminekuid.
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
postitati 02.07.06 08:34
Tsitaat:
Algselt postitas: ristot
Selle kärukonksu pistikuga on sul selline teema,et see mis on sinul on mõeldud haagissuvila jaoks.Sellele müüakse üleminekuid.
Olen oma elus sõitnud väga palju haagissuvilatega aga kõigil neil on olnud samad pistikud nagu mul kodus oleval vene aegsel kärul, nii et millest sa
räägid???
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Teerull
huviline
Registreerunud 19.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Cross Polo; Trafic
postitati 02.07.06 08:41
Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Olen oma elus sõitnud väga palju haagissuvilatega aga kõigil neil on olnud samad pistikud nagu mul kodus oleval vene aegsel kärul, nii et millest sa
räägid???
Siis on nendel haagistel juba standard pistikud paigaldatud, mida sa vedanud oled. Tegemist on küll haagissuvila pistikuga, seal igasugu
tagaurpidikäigu tuled jne jne
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
postitati 02.07.06 10:47
Ja seda üleminekut saad osta igast pensukast, hind algab 90 eegist. Ise just soetasin ka selle üle mineku. Autopartneris maksis sama junn 390 eeki.
Nii et muretsemiseks pole põhjust.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]