Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5 S6
|
|
postitati 29.06.06 17:58
|
|
|
kesklukk kadus
selline asi siis, et b4 2.8 kesklukk ei tööta, ei võtmest ei puldist, milles probleem võiks olla, peapump on proovitud, see korras, aga mis edasi???
|
|
|
|
martti130
huviline
Registreerunud 29.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 c4 avant
|
|
postitati 29.06.06 18:07
|
|
|
Kui vaakumpump töötab siis võib olla viga kuskil torustikus, nende liitekohtades jne. Kui kuskilt on hermeetilisus kadunud ei suuda pump uksi, luuki
lukustada.
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.06.06 18:11
|
|
|
hmm
Seal selline asi, et ta ei tee üldse häältki, aga teise auto peal töötas korralikult mo pump. et nagu ei tule üldse seda signaali peale et ta peaks
midagi kinni või lahti tegema, aga kas seal juhiukses ei või miskit viga olla? et nagu seal see juht süsteem ju, või ma ka ei tea.
|
|
|
|
martti130
huviline
Registreerunud 29.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 c4 avant
|
|
postitati 29.06.06 18:14
|
|
|
100-l on igaljuhul see keskluku aju tagumise istme all.
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
postitati 29.06.06 18:16
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Snowhite
Seal selline asi, et ta ei tee üldse häältki, aga teise auto peal töötas korralikult mo pump. et nagu ei tule üldse seda signaali peale et ta peaks
midagi kinni või lahti tegema, aga kas seal juhiukses ei või miskit viga olla? et nagu seal see juht süsteem ju, või ma ka ei tea.
|
Vool tuleb ikka vaakumpumpa ?
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.06.06 18:19
|
|
|
muidu nagu kõik ok jah, aga signaali ei tule peale, et peaks nagu avama vms. pagan mai tia kah, ma ei oska teda enam torkida kah, krt võiks keegi
leiduda, kes oskaks natuke käe külge panna ja mitte ajada lolli juttu nagu A keskuses või mujal.
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.06.06 18:36
|
|
|
Vaata juhiukse selle kummikõri sees ühendused üle. Sealt tuleb juhi ukselukust üks ots, kus avatud ustega on + ja suletud ustega - (vist oli niipidi).
Tihti on signa panekuga seal kahtlased ühendused tehtud. Ma ei mäleta enam värvi, aga võis olla sinine/pruun. Mõõda ja lase sinna voolu, pump peaks
tööle hakkama. Siis saad veale jälile.
|
|
|
|
|
|
Mery
huviline
Registreerunud 05.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 2,3 R5 92a
|
|
postitati 29.06.06 18:39
|
|
|
ul oli ka keskluku jama just ja võti peitus kaitsmekarbis mis oli omadega ikka täitsa läbi
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.06.06 17:14
|
|
|
veale lähemal
kas kellelgi leiduks norm töötavat pumpa, mis töötaks, et saaks proovida, ühe isikuga nokkisime ja jäime lõpuks ikke arvamusele et nüüd on pump
õhtal
sest kuidas ka ei proovi ta häält ei tee.
|
|
|
|