Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Probleem sony xplod makiga (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1661)
compact
huviline

Registreerunud 26.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.06 11:10 Tsiteeri
Probleem sony xplod makiga

Tegemist siis cdx-4000r mudeliga
ja probleem sellin, et raadio ei mängi, sahiseb küll aga ühtegi raadiojaama üles ei leia, ehk niipalju kui minu tark peakene aru saab siis tegemist mingi antennilise jamaga?:P
et nagu mis peaks tegema?
Kellegil on olnud sarnane jama?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 26.06.06 11:20 Tsiteeri

Kui on Audi teema, siis äkki tagaklaasis paiknev võimendiga raadioantenn ei tööta või ei anna signaali korralikult makini.

No sama lugu võib olla misiganes aktiivantenniga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
compact
huviline

Registreerunud 26.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.06 11:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Kui on Audi teema, siis äkki tagaklaasis paiknev võimendiga raadioantenn ei tööta või ei anna signaali korralikult makini.

No sama lugu võib olla misiganes aktiivantenniga.

proovitud mitmete autodega, teine makk mängib ilusti raadiot...

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 26.06.06 17:29 Tsiteeri

Tuttav tunne, mul sama jama oli selle Sonyga. Mul hakkas aga ka ise tööle, kui akku klemm oli paar päeva maas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
compact
huviline

Registreerunud 26.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.06 09:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Tuttav tunne, mul sama jama oli selle Sonyga. Mul hakkas aga ka ise tööle, kui akku klemm oli paar päeva maas.

ja töötab siiamaani??

peaks arvatavasti vist mõne elektrooniku poole pöörduma...

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 27.06.06 09:57 Tsiteeri

See nagu nende pillide tüüpviga.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 28.06.06 01:18 Tsiteeri

Ja hetkel isegi töötab jah ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 28.06.06 07:44 Tsiteeri

Paarkorda, kui mul sony xplode on lolliks läinud (marki peast enam ei mäleta), on aitanud esipaneeli all olev pisike reset nupp... kas ka antud isendil see olemas on, ei oska öelda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
compact
huviline

Registreerunud 26.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.06.06 09:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: galen
Paarkorda, kui mul sony xplode on lolliks läinud (marki peast enam ei mäleta), on aitanud esipaneeli all olev pisike reset nupp... kas ka antud isendil see olemas on, ei oska öelda.

jah, proovisin, ei aidanud...
f*ck, see olend siis pm vastu seina visata

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 10.07.06 03:38 Tsiteeri

Krt ma ise nussisin alles eile auto kallal. Panin uue antenni ja puha ja sama kamm. No ei saa raadiot tööle. Samamoodi see kuikuulus Sony Explode ... aga ehk oskab keegi targem siiski öelda mis jama on:)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.06 12:36 Tsiteeri

See resettimine on aidanud mul siis kui Sony makk üldse pilti ette ei võta. Aga äkki on raadio hoopis AM peal mitte FM? Ise võtaks maki üldse autost välja - aku või adapteri pealt tööle, suvaline meetrine juhtmejupp antenni pessa,mingi krapp ka külge, siis peaks ikka u samahästi jaamu leidma kui tavaline toaraadio.

BTW palju selline raadiona mitte toimiv aga cd korralikult mängiv Cdx-4000 maksab?

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 10.07.06 15:57 Tsiteeri

Asi korras. Vähemalt minu poolt. Müstiline on see, et ostsin Viljandist Auto-Motost 280 eek maksnud antenni mis pidi megahea olema ... mingi võimendikarp oli küljes veel ... eile aretasin selle sisse ... seepärast ma teema üle uuesti võtsingi. Vahetuse mõte oligi selles et Suure-Jaanis ei saanud enam isegi Uuno raadiot kätte vana antenniga. Panin uue sisse ja sama jama. Täna läksin uuesti poodi ja ostsin viimaseks katseks 370 eek maksva Carpoint firma poolt pakutava katuseantenni mille tootekood on 2010009 ... Ladusin asja peale ja ennäe imet. Katsed kandsid vilja ... seekord sattusin küll hea kauba otsa. Enamus põhikanaledi (uuno, sky+, raadio 3, star-fm jne mängivad nüüd puhtalt. Mina ei tea mis sellel eelmisel antennil viga oli aga siikohal võtan igatahes mina oma sõnad tagasi et Sony Explode jama on. Vähemalt selle antenniga võib rahul olla. Allpool siis selline tootepilt :)

http://ultra2005.msn.ee/Audiclub/audiantenn.jpg

Antenn ise on võimendiga mis asub antenni enda sees. Toitejuhtme (juhul kui seda pistikut seal antennii kinnituse lähedusse pole veetud) vead siis ikkagi koos antenniga ette raadio taha ... ning nagu ikka nagu võimendi lülitus läheb siis antennivõimendi toide kah samast antenn remote süsteemist käima :)

paremat infot veel carpoindi autoantennide kohapealt , eeskätt erinevate mudelite kohta leiad siit.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.7% - SQL: 67.3%]