Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: lambda tähtsus? (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1110)
kylamats
huviline

Registreerunud 06.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.06 15:02 Tsiteeri
lambda tähtsus?

audiks siis 100 92 2.3 e
kontrollimisel selgus,et lambda ei toimi õieti,olgugi et sai just uus pandud.lambda andur võeti lahti ja reguleeriti kütusesegu pritsepeal sobivaks spetsi poolt.kas sellega võib midagi kaasneda kui lambdat üldse pole käigus...
kat on nagunii tühjaks tehtud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.06 15:09 Tsiteeri

Selle moto pritsepea juurest saab reguleerida ainult tibakene tühikäigu segu, kõik edasine toimub aju juhendamisel ning üks info anduriteks on lambda. Töötab ta ka ilma jah, kuid vähendab jõudu ning suurendab kütusekulu.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.06 16:06 Tsiteeri

ilma lambdata tahab ta kangesti segu rikkaks teha...see aga pole pikkalt sõites hea

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kylamats
huviline

Registreerunud 06.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.06 21:13 Tsiteeri

a kus seda tead ,et tibakene saab ainult seda tühikäigu segu näppida... ise teed neid audisid või?
minutaeda kui keerata maha sealt pritsepea küljest üks pistik koos miski vidinaga ,siis sealt annab ju seda keerata kas kütus rikas või lahja ...
ja kui lambda küljest lahti võtta siis aju paneb selle küttesegu koguaeg default suuruse peale ju? kui siis normaalseks keerata see küttesegu siis peaks olema kõik ok... ennem oli mul veel prob,et küünlad olid koguaeg mustad ,nüüd peale segu näppimist ja pritsepea puhastamist on kõik ok

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.06 06:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kylamats
a kus seda tead ,et tibakene saab ainult seda tühikäigu segu näppida... ise teed neid audisid või?

Ma ei näe põhjust miks on sul vaja kohe tõukama hakata???

Tsitaat:
minutaeda kui keerata maha sealt pritsepea küljest üks pistik koos miski vidinaga ,siis sealt annab ju seda keerata kas kütus rikas või lahja ...

Vat esimeses postis ei kirjutanud sa kuskohast mida täpselt keerati... üldjuhul keeratakse kuuskandiga sealt pealt ainult kuid see peaks muutma asja ainult tibakene.
Tsitaat:
ja kui lambda küljest lahti võtta siis aju paneb selle küttesegu koguaeg default suuruse peale ju? kui siis normaalseks keerata see küttesegu siis peaks olema kõik ok... ennem oli mul veel prob,et küünlad olid koguaeg mustad ,nüüd peale segu näppimist ja pritsepea puhastamist on kõik ok

Vat ega mina neid audisid tõesti ei tooda aga ma suht huupi pakun, et audi mehhaanikud ikka nii idioodid ei olnud, et selle lambda sinna niisama panid... see tähendab seda, et kui lambda ära võtta ei saa tegelt süsteemi täpselt paika.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.0% - SQL: 83.0%]