Telepoiss
huviline
Registreerunud 04.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2,8 V6
|
|
postitati 14.06.06 10:00
|
|
|
Näidikuteblokis (armatuuris) põleva Airbagi tule kustutamine
Asi nimelt selles, et tegu avarii teinud 2000 A4-ga, millel airbagid puuduvad - soov aga näidikuteblokis põlevast tulukesest lahti saada.
Asja teeb keeruliseks, et see blokk ei kasuta pirne vaid LED-e, mis mikroskeemi külge joodetud. Mõni on avaldanud arvamust, et selle tegemine on
võimatu - olen ennegi "võimatuks" tunnistatud asjadele nutikatelt foorumi buddydelt abi saanud - äkki ka seekord Parim soovitus, mille olen saanud on: mine TV parandusse.
Kõige parem oleks, kui selle airbagi tulukese toite saaks tuua mõne teise tule alt (nt aku v abs), et süüte sisselülitades korra süttiks ja siis
kustuks.
PS! Plaan pole seda isendit nö alatult müügikorda teha, vaid ise sõita ja nautida, praegu see punatäheke armatuuris tõsiselt häirib 
Yes - Audi is the best! Ei taha olla vulgaarne, aga ...... the rest 
|
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
postitati 14.06.06 21:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Telepoiss
Asi nimelt selles, et tegu avarii teinud 2000 A4-ga, millel airbagid puuduvad - soov aga näidikuteblokis põlevast tulukesest lahti saada.
Asja teeb keeruliseks, et see blokk ei kasuta pirne vaid LED-e, mis mikroskeemi külge joodetud. Mõni on avaldanud arvamust, et selle tegemine on
võimatu - olen ennegi "võimatuks" tunnistatud asjadele nutikatelt foorumi buddydelt abi saanud - äkki ka seekord Parim soovitus, mille olen saanud on: mine TV parandusse.
Kõige parem oleks, kui selle airbagi tulukese toite saaks tuua mõne teise tule alt (nt aku v abs), et süüte sisselülitades korra süttiks ja siis
kustuks.
PS! Plaan pole seda isendit nö alatult müügikorda teha, vaid ise sõita ja nautida, praegu see punatäheke armatuuris tõsiselt häirib |
aga oled käinud seda nn nullimas ka kusagil? mis veakoodi ta näitab kui ta polema hakkab?
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 15.06.06 05:13
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: syo
| Tsitaat: | Algselt postitas: Telepoiss
kustuks.
PS! Plaan pole seda isendit nö alatult müügikorda teha, vaid ise sõita ja nautida, praegu see punatäheke armatuuris tõsiselt häirib |
aga oled käinud seda nn nullimas ka kusagil? mis veakoodi ta näitab kui ta polema hakkab? |
Nullimisest pole kasu kui Airbage sees pole. Airbagi asemele tuleb panna takisti, mis "valetab" ajule, et kõik on korras ning siis viga arvutiga
kustutada.
|
|
|
|
|
|
airwolf
huviline
Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a
|
|
postitati 15.06.06 11:18
|
|
|
ise tegin ford focusega et tinutasin led pirni lahti ja asi vask.
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.06.06 14:06
|
|
|
jah ledi kaotasid aga viga jäi...kompule tuleks selgeks teha, et airbagiga asi ok, takisti peaks aitama paremini
|
|
|
|
Telepoiss
huviline
Registreerunud 04.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.06.06 12:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: riio
jah ledi kaotasid aga viga jäi...kompule tuleks selgeks teha, et airbagiga asi ok, takisti peaks aitama paremini |
Tänud asjaosalistele vastamast!
Diagnostikas käisin, viga näitab ju selle pärast, et airbage ei ole (koodi vist annabki sellise, et andurid rakendunud ja ka airbagi oma aju vajaks
välja vahetamist).
Olen riioga päri - takisti on mõistlikum lahendus.... kuid kas see aitab, kui ka nn airbagi "aju" on välja vaja vahetada - see siis selle pärast, et
avariilised autod turule ei satuks....
On kellelgi mulle soovitada, kes sellega hakkama saaks või siis kogemustest pajataks, kuidas sellega kõige paremini hakkama saada - jalgratast ei
tahaks leiutama hakata.
Yes - Audi is the best! Ei taha olla vulgaarne, aga ...... the rest 
|
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 16.06.06 12:39
|
|
|
Kuule, see läheb juba voodoo'ks. Sa ei taha panna uusi airbage, aga oled valmis raha välja käima, et vahetada ära airbagi aju. Milleks siis seda aju
vaja on, kui airbage pole.
Kui sulle see põlev pirn ei meeldi, siis varja või kustuta ta airbagi aju lahtiühendamise teel ära. Saavutad sama lõpptulemuse lihtsamini ja
kiiremini.
Ja kui romulast ei leia terveid airbage, siis sama loogika kohaselt ei peaks sealt leidma ju ka terveid airbagi ajusid, või kuidas.
|
|
|
|
Dixi
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
|
postitati 16.06.06 12:48
|
|
|
lahtiühendamine ei kustuta tuld ära.
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 16.06.06 12:53
|
|
|
No siis LED-i lahtiühendamise või LED-i takistiga asendamise abil .
Eks aastakäigud ja süsteemid on erinevad.
|
|
|
|
Dixi
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
|
postitati 16.06.06 13:23
|
|
|
olenemata aastast ei kustuta bloki pistiku äravõtmine airbagi tuld ära.
|
|
|
|
Telepoiss
huviline
Registreerunud 04.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
|