Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi a6 avant luugi kojamees jamab (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2621)
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 avant 2,5TDI -94a

postitati 09.06.06 08:49 Tsiteeri
audi a6 avant luugi kojamees jamab

Mure siis selline et a6-e luugi kojamees töötab nii nagu ise tahab. kui vajutan et ta tööle hakkaks siis läheb ainult poole peale,siis seisab siis käib terve tiiru,vahest mitu. Arvan et mingi relee jupsib aga kust seda otsida ja leida.Kas kapoti alt sealt karbist? Auto siis aastast 94. Palju se relee maksta ka võib?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 09.06.06 13:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aigar52
Mure siis selline et a6-e luugi kojamees töötab nii nagu ise tahab. kui vajutan et ta tööle hakkaks siis läheb ainult poole peale,siis seisab siis käib terve tiiru,vahest mitu. Arvan et mingi relee jupsib aga kust seda otsida ja leida.Kas kapoti alt sealt karbist? Auto siis aastast 94. Palju se relee maksta ka võib?

Sama nali enda autolgi.
Kui vett lasta ja õigel ajal kang lahti lasta, siis võib isegi õiges kohas seisma jääda, muidu saab sellega, aga parajalt nalja.

Mõnikord ei tule sellest pühkimisintervallist muidu välja kui tuleb õigel hetkel süüde välja keerata ja teinekord pead tükk aega mängima, enne kui kojamehe algasendisse tagasi saad.
Idee järgi on nii, et üks pikk kangi lüke: pihustab vett ja pühib klaasi.
Kaks korda kangiga ette, siis peaks jääma intervalliga pühkima ning üks kord otsa lõpetab selle.
Revali informastiooni järgi, ei ole viga relees vaid kogu kojameeste mootoris ja et see tuleks ära vahetada.
Kuna see on piisavalt kopsakas summa ja praegune meetod ajab piisavalt asja ära, ning ma väga seda juttu ei usu, siis toimib asi täpselt nii nagu ka varem. Teatud vilumus on tekkinud lihtsalt tagaakna kojamehe käsitsemises :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.06 09:30 Tsiteeri

Aga see jääb arusaamatuks et kas siis tagumisel kojamehel ei olegi releed,või on see mootoriga koos. Intervalliga käsklus peaks ju ikka läbi relee käima.
Peab ikka otsima et kus see relee on ja lammarist mõnda teist releed proovima.

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 11.06.06 10:13 Tsiteeri

Releest ei tea midagi, aga minu arust toimetab ta nii, üks kord lükan kangi ette, hakkab käima. Ja kui tahan et seisma jääks, lükkan veel ühe korra. Vee pritsimiseks peab lihtsalt ette lükatud asendis hoidma. Aga see et ta sul poolde klaasi jääb, võib vabalt mehanismi viga olla. Või on taga luuki minevad juhtmed katki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Skeldo
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Hybrid

postitati 11.06.06 10:22 Tsiteeri

Mul oli ka algul sama jama, et jäi poole klaasi peal seisma või seal kus tahtis. Intervallis olles liikus iga intervalli jooksul näiteks 10 cm edasi või tagasi. Ühel päeval aga lõppes asi sellega, et kojamees üldse enam ei töödanud.

Revalil on selle poole pealt õigus, aitab kojamehe mootori väljavahetamine. Kuna tundub, et see on suht minev asi siis minu lähedal lammutuses kaob näiteks tavaliselt mootor 1 päev pärast auto sissetulekut :p

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aigar52
huviline

Registreerunud 07.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.06 17:23 Tsiteeri

Mina sain endal luugi kojamehe korda. Polnud vaja mingit mootorit vahetada,lihtsalt juhe oli katki. Katki oli sealt murde kohapealt kust luugist keresse juhe läheb..köri seest oli katki. Nii,etkontrollige enne juhtmeid kui revalisse mootorit vahetama lähete.

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 11.08.06 08:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Mina sain endal luugi kojamehe korda. Polnud vaja mingit mootorit vahetada,lihtsalt juhe oli katki. Katki oli sealt murde kohapealt kust luugist keresse juhe läheb..köri seest oli katki. Nii,etkontrollige enne juhtmeid kui revalisse mootorit vahetama lähete.

Minul aga jama et ta teeb mul jubedat häält. tõmbasin mootrori maha leidsin selle küljest rohelise korgi sealt paisitis ka mingi tavoti taoline asi. algul turgutasin teda wd40 ga ja pärast panin aerosoolis olevat tavotti kuni ta korgini täis. kasutegur null ikka selline looma hääl kes on uksevahele jäänud.:D kas tal mingi plastist hammakas millel hambad maas vms..?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.06 19:12 Tsiteeri

Mul on nii, et kui pole kaua kasutanud siis jääb kojamees poolde aknasse. Siis kui vett tõmmata siis käib edasi ja toimib normaalselt. Viga ilmselt kojamehe mootori reduktori el. siinides, millel määre hapuks läinud ja ei anna ühendust.

Küsimus veel c5 avandimeestele, kui vett tõmbate siis peaks ju suht kohe tulema? Krt mul ikka kojamees nühib paar korda kuivalt kui vesi aknale jõuab.

C5-l paak ja pump ees, jääb mulje nagu mingi tagasivoolu takistav klapp ei pea, või siis on toru ebatihe.

Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 14.08.06 06:04 Tsiteeri
tagaklaasi pesur

C4-l on paak paremal koopas taga ja minu oma ka ei tööta peab otsima asendusmootorit hea hinnaga.
Kas C5-l on siis esiaken ja tagaaken ühe potsiku peal ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 14.08.06 14:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Toomas15
C4-l on paak paremal koopas taga ja minu oma ka ei tööta peab otsima asendusmootorit hea hinnaga.
Kas C5-l on siis esiaken ja tagaaken ühe potsiku peal ?

2001 aasta isendil oli küll üks pott.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.08.06 16:59 Tsiteeri

Juhe, luugi ja kere vahel läbi murinud. Samad sümptomid ja kadusid ära ka osad tuled tagaluugilt.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.06 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
2001 aasta isendil oli küll üks pott.

Ja kui ma ei eksi siis on isegi üks pump. Igatahes pealt vaadates kaks lohvi läheb välja ja teist pumpa ei paista kusagil.

Nicko
huviline

Registreerunud 14.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,9TDi

postitati 28.11.06 10:03 Tsiteeri

Soendan vana teema üles

Ma värske Audi omanik ja ka taga kojamees jamab, tegelikult ei tööta üldse. Masinaks A4 Avant (B5)
Algul nagu mingi väikse liigutuse tegi aga nüüd enam ei tee sedagi. Võtsin luugi katte maha ja kontrollisin, vool tuleb juhtmest peale küll. Uut mootorit ei taha kohe ostma minna, ehk saab vana käima. Kas on üldse mootoris viga või kuskil mujal.
Kas keegi oskab hea nõuga abiks olla?

Teiseks, millised on tagakojamege re˛iimid.
1. Vajutan nuppu, pritsib vett ja kojamees töötab niikaua kui nuppu all hoian.
2. vajutan kangi alla ja kojamees käib niikaua kui kang on all.
Kas olen õigesti aru saanud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.06 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Nicko
Soendan vana teema üles

Ma värske Audi omanik ja ka taga kojamees jamab, tegelikult ei tööta üldse. Masinaks A4 Avant (B5)
Algul nagu mingi väikse liigutuse tegi aga nüüd enam ei tee sedagi. Võtsin luugi katte maha ja kontrollisin, vool tuleb juhtmest peale küll. Uut mootorit ei taha kohe ostma minna, ehk saab vana käima. Kas on üldse mootoris viga või kuskil mujal.
Kas keegi oskab hea nõuga abiks olla?

Teiseks, millised on tagakojamege re˛iimid.
1. Vajutan nuppu, pritsib vett ja kojamees töötab niikaua kui nuppu all hoian.
2. vajutan kangi alla ja kojamees käib niikaua kui kang on all.
Kas olen õigesti aru saanud?

Kui mootori lahti katkud ja otse voolu annad? Juhtmed olid terved, nagu sa kirjutasid. Kui mootor siis ei liiguta, poodi uue järgi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Nicko
huviline

Registreerunud 14.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,9TDi

postitati 28.11.06 12:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
Kui mootori lahti katkud ja otse voolu annad

Hea mõte, proovin järgi mis mootor sellepeale teeb.

coupe924
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: 230kw TDI

postitati 28.11.06 12:50 Tsiteeri

:PÜldiselt ei ole remondil mõtet... pane kohe uus külge ja vaata et vastavalt ilmastikule edaspidi õiget vedeliku kasutad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
nojah
huviline

Registreerunud 01.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.06 09:09 Tsiteeri

Kas keegi osab öelda, kui A6-el taga klaasipesu ei toimi, siis kuskohas tal see pump võiks asetseda (kas asub kojamehe mootori sees või on kuskil eraldi). Klaasipesu paak on taga paremas koopas. Kojamees ise töötab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.06 13:57 Tsiteeri

C5 tuleb kõik ühest.

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 01.12.06 14:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: nojah
Kas keegi osab öelda, kui A6-el taga klaasipesu ei toimi, siis kuskohas tal see pump võiks asetseda (kas asub kojamehe mootori sees või on kuskil eraldi). Klaasipesu paak on taga paremas koopas. Kojamees ise töötab.

Pump asubki selle potsiku küles seal koopas. Tiri see topsik sealt välja ja tagumise külje peal vist oli mootor. Reeglina mootori võll puksi sisse kinni roostetanud (oksudeerunud).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 01.12.06 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
Tsitaat:

Minul aga jama et ta teeb mul jubedat häält. tõmbasin mootrori maha leidsin selle küljest rohelise korgi sealt paisitis ka mingi tavoti taoline asi. algul turgutasin teda wd40 ga ja pärast panin aerosoolis olevat tavotti kuni ta korgini täis. kasutegur null ikka selline looma hääl kes on uksevahele jäänud.:D kas tal mingi plastist hammakas millel hambad maas vms..?

Mul töötab aga teeb sama moodi jubedat häält:D

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 06.12.06 05:34 Tsiteeri

Mis hinnaklassis need mootorid on? Endal A4 98a 2.5tdi ja üldse ei tööta, mingi prits on snna külge ise aretatud ka vms, voolik mingi vms.

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 06.12.06 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
Mis hinnaklassis need mootorid on? Endal A4 98a 2.5tdi ja üldse ei tööta, mingi prits on snna külge ise aretatud ka vms, voolik mingi vms.

Revalis ja Forssis mõlemas sama hinnaga 1355.-

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 08.12.06 14:33 Tsiteeri

Homme hakkan uurima, äkki endalgi läbi mõni juhe. Mul see prits vist seal peal ei tööta, miski haige voolik on eelmise omaniku poolt veetud see tähendab põhmst, et ma pean uue tagumise kojaka ostma ka ju:P? Keegi oskab öelda, mis hinnaklassis mootorid lammutuses liiguvad?

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.6% - SQL: 58.4%]