Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kütuse näidik (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1562)
Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.06 09:18 Tsiteeri
Kütuse näidik

Eile, päeva keskel hakkas seier imelikult liikuma 35L peale (aga paagis oli umbes 20L ja seda ka näitas normaalselt). Siis viskas 70L ette ja jälle 20-25L peale. Õhtuks aga oli seier täielikult paremal pool 70L taga (Palju Audi b3-l see näidik seierit paigutada jõuab). Süüdet välja keerates kukkub seier nulli nagu vaja. Süüdet andes tõuseb seier kuni 20-25L aeglaselt ja edasi väga kiiresti.
Autoks Audi b3 89a. 1.8S.
Milles võib olla asi? Ärge ainult ötelge, et paagis on anduriga kala, sest mul 140 kast sisse ehitatud :mad::(
Tänan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.06 17:19 Tsiteeri

Keegi tark võiks aidata ülaltoodud küsimusele poolepealt. Samuti tahaks teada mis põhimõtega töötab see näidik. St. mis juhtmed peavad baagist tulema ja mis nende ülesanded on.

Tänan

Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.06 15:07 Tsiteeri

UP. Abinõuded ikka vajalikud.

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 07.06.06 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Gert001
Eile, päeva keskel hakkas seier imelikult liikuma 35L peale (aga paagis oli umbes 20L ja seda ka näitas normaalselt). Siis viskas 70L ette ja jälle 20-25L peale. Õhtuks aga oli seier täielikult paremal pool 70L taga (Palju Audi b3-l see näidik seierit paigutada jõuab). Süüdet välja keerates kukkub seier nulli nagu vaja. Süüdet andes tõuseb seier kuni 20-25L aeglaselt ja edasi väga kiiresti.
Milles võib olla asi? Ärge ainult ötelge, et paagis on anduriga kala, sest mul 140 kast sisse ehitatud :mad::(
Tänan.

Ma ei saanud sellest "kasti" jutust päris hästi aru (mingist supakast jutt?) ja kas tõesti on B3-l 70 L paak? Kuid muidu võib viga olla ujuki reostaadis (asub paagis).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.06 15:48 Tsiteeri

b3-l asub paak tagumise seljatoe taga ning ta on tõesti 70L-ne. Bassielement on ehitatud tagumisele aknalauale, seega pagasnikusse jääb woofri kast. Paak on seljatoe ja kasti vahel ning selleni juurdepääs peaaegu puudub.

Kas ujuki reostaat võib ühe päevaga kõlbmatuks muutuda? - st ühe hetkega lõi 70L ette ilma et enne oleks midagi samalaadset märganud.

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 07.06.06 15:52 Tsiteeri

Loomulikult võib reostaad "ära surra" täitsa suvalisel hetkel, kuna toimub ju pidev nühkimine (on sul sellest üldse aimu, milline reostaad välja näeb:D?).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 07.06.06 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänan.

Mul tegi samamoodi ja asi oli selles et genekas laadi üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.06 10:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puristaja
Tsitaat:
Tänan.

Mul tegi samamoodi ja asi oli selles et genekas laadi üle.

Kas Sul oli selline jama ainult auto mootorit käivitades või ka siis kui võtmega keerad süüte sisse? Mul just ongi nii, et enne mootori käivitamist viskab seieri põhja.

puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 08.06.06 10:57 Tsiteeri

A ei mul siis kui mootor käis tegi näidik trikke. Liikus üles ja alla koguaeg.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.06 12:17 Tsiteeri

Nagu aru saanud olen murdus paagist tulev juhe, millega tagajärjel kadus ka näidikusse tulev takistus. Ehk kellelgi leidub Audi 80 88a tahhokaga kella skeemi. See oleks abi murdunud juhtme leidmisel.
Tänan.

Gert001
huviline

Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.06 22:29 Tsiteeri

Teema võib kinni panna.
Asi oli paagist tulevate anduri juhtmetes, mis olid woofrikasti ehitamise käigus vigastatud.

tonut
huviline

Registreerunud 28.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT Coupe Quattro

postitati 16.06.06 21:50 Tsiteeri

mul see seieriga näidik paneb ca 1/3-ga pange.
st näitab 1/3, kui muud asjad ja terve mõistus ütleb, et paak on tyhi. ega see probleem eie tapa - kui tead, siis pole probleem, aga äkki on lihtsasti/odavasti viga kõrvaldatav?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 28.6% - SQL: 71.4%]