antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.06.06 16:28
|
|
|
C4 A6 2.8 (128KW) õlirõhu anduri värv-Korras
Tere. Sooviks teada õlirõhu anduri värvi 2.8 128KW mootoril. Minu omal sai pandud valge otsaga andur. 2.6-sel oli punase otsaga (kiikasin ühe auto
kapoti alla). Probleem on iseensest sellest, et vahel viskab õlitule põlema kummaliselt, lased pöörded 2000 peale kaob ära. Samas sai lastud õlirõhk
eraldi manomeetriga ära mõõdetud (kuna eraldi õlirõhu näidukit autol pole, lühikese kellaga variant). Sooja mootoriga tühikäigul 2,5 ja pööret andes
pea 5. Õli ja filter vahetatud. Arvasime siin kambapeale, et lihtsalt vale andur sai..aga kindel ka pole. Või on õlifilter mingit saasta täis?
Kummaline on see, et sellel pole mingit seaduspära va see, et õlituli hakkab vilkuma siis kui oled pikemalt sõitmas.
Tänud ette,
Antsu
EditLäks valge andur 1.6-2.0 bar..sinist andurit selle masinal polegi (0.25 bar). Asi korras.
|
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 04.06.06 17:17
|
|
|
Sama AAH mootor ja kuna vana lekkis, sai paar kuud tagasi Aavest ostetud uus andur. Valge plastosaga. Anomaaliaid pole.
|
|
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.06.06 17:19
|
|
|
Tundub, et sama andur siis ja sai ikkagi õige andur vahele.
Krt tundub, et peab hakkama õlipumpa vahetama. Saaled ei tohiks läbi olla.
|
|
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.06.06 17:33
|
|
|
Kas õli andureid sellel on ikka üks. Mul on neid mitu ...üks neist läbi siis jamab sammuti. ..
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.06.06 17:35
|
|
|
krt mina ka ei tea..kuna tal kelladel rõhunäitu pole siis peaks olema üks andur.
|
|
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.06.06 18:30
|
|
|
tundub, et andur on vale pandud..peaks olema punane andur
2,5ene peab olema..aga valge on äkki mõne teise rõhuga?
|
|
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 04.06.06 18:30
|
|
|
kui pole rõhunäitu, peab olema 2 andurit, nagu VAG mootoritel ikka. ABC ja AAH mootoril on andurid sinine (0,25 bar) ja punane (2,5 bar)
P.S. valge andur on 1,8 bar
|
|
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.06.06 18:49
|
|
|
Niinii...
Tundub, et lasen selle 0,25 bar anduri ära vahetada ja selle valge anduri (1,8 bar) panna õige (2,5 bar punane) anduri. Pumpa ei tahaks veel vahetama
hakata.
|
|
|
|
|
|
grudge
huviline
Registreerunud 22.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Toyota Avensis 2,0
|
|
postitati 06.06.06 07:19
|
|
|
No nii, oled sa oma andurid ära saanud vahetada? ja said sa veast lahti? Ise ei suuda üles leida kuidagi selle sinise anduri asukohta, millest siin
räägitakse. ja kui teada saad ja abi saad anna mulle ka teada.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 07.06.06 06:50
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: antsu
Niinii...
Tundub, et lasen selle 0,25 bar anduri ära vahetada ja selle valge anduri (1,8 bar) panna õige (2,5 bar punane) anduri. Pumpa ei tahaks veel vahetama
hakata. |
Loogika ütleb muidu, et kui sul juba 1.8-baarine andur madala rõhu signaali annab, siis 2.5-ne teeb seda veelgi kindlamalt. Minu uus andur sai puhtalt
auto (mitte vana anduri) järgi ostetud, usun, et neil seal Aaves on piisavalt targad kataloogid.
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 07.06.06 07:29
|
|
|
Sellel mootoril on esinenud probleeme ka õli tagasivoolu klappides, mis võivad lõpuks ummistuda ja kinni jääda. Olen suht kindel, et ka siis tekivad
õlirõhuga igasugused anomaaliad.
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 07.06.06 08:04
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
| Tsitaat: | Algselt postitas: antsu
Niinii...
hakata. |
Loogika ütleb muidu, et kui sul juba 1.8-baarine andur madala rõhu signaali annab, siis 2.5-ne teeb seda veelgi kindlamalt. Minu uus andur sai puhtalt
auto (mitte vana anduri) järgi ostetud, usun, et neil seal Aaves on piisavalt targad kataloogid. |
1.8 /2,5 andurid mõõdavad alates 2000 rpm pealt.
Hetkel lasen selle 0,25 ära vahetada..eks näis mis edasi saab.
|
|
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 07.06.06 09:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Minu uus andur sai puhtalt auto (mitte vana anduri) järgi ostetud, usun, et neil seal Aaves on piisavalt targad kataloogid. |
Siin on tegu sellise huvitava asjaga, et Audi 80(B4) puhul on ABC/AAH jaoks ette nähtud punane 2,5 bar andur, aga A6(C4) puhul samadel mootoritel
valge 1,8 bar andur - saa nüüd asjale pihta...
|
|
|
|
|
|
grudge
huviline
Registreerunud 22.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Toyota Avensis 2,0
|
|
postitati 07.06.06 12:35
|
|
|
Mina sain kinnitust, et minu 2,6 isendile läheb ikkagi valge andur ja tal sinist ei olegi ning siiamaani oli tegu halbade kokkulangevustega. Igatahes
sai nüüd ka surved mõõdetud ja si korras ning tuluke ka ei vilgu armatuuris
|
|
|
|