Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Roolivõim teeb muret (viga leitud)Pump oli õhtal (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 5301)
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 01.06.06 18:11 Tsiteeri
Roolivõim teeb muret (viga leitud)Pump oli õhtal

Loll küsimus aga kas on roolivõimul on ka kuskil mingi filter, mis filreerib õli?
Jubedat ininat teeb peale vahetust! Enne vahetamist töötas vaikselt nii, et ei kuulnudki. Jama tekki siis kui vahetati ära roolivõimu õli (pandi sisse roheline õli) ja see hüdrovoolik mis tuleb pumbast ja jookseb vist rooli latti vms.
Millest võib olla nüüd tingitud see inin, vigin? Kas uus õli pesi sita lahti ja ummistab nüüd kuskil?
Mida arvate?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 02.06.06 07:31 Tsiteeri

See inin kaob tunnikese sõidu järel üldjuhul ära. Mingi elementaarne filter võib olla õlipaagis, aga sellist vahetatavat nagu bensu- või õlifilter seal küll ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.06 10:51 Tsiteeri

Olen peale õlivahetust sõitnud mitu nädalat ja see inin ei kao ikka ära. Alguses mõtlesin ka, et süsteemis on õhk sees ja sellepärast iniseb, aga nüüdseks peaks õhk juba ammu väljas olema. Mis veel võib seda ininat põhjustada (peale õhu)?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 02.06.06 11:01 Tsiteeri

Kas sa õli taset ka peale seda kontrollinud oled?

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.06 11:25 Tsiteeri

õli on üle normigi ja olen küll kontrollinud

Vaarao
huviline

Registreerunud 04.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 95 a.

postitati 02.06.06 11:33 Tsiteeri

Oli sul Mingi põhjus miks vahetasid selle õli ära?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.06 11:38 Tsiteeri

Vahetasin õli selle pärast ära, sest hüdrovoolik oli katki ja ühtlasi vahetasin ka õli ära sest see tundus seal kuidagi väga kahtlane. Ei saanudki aru mis värvi ta oli kui oleks pidanud juurde valama siis...???

priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.06 16:58 Tsiteeri

Uurisin siis asja ja võtsin selle roolivõimu õli topsiku lahti. Seal on küll jah väike traatfiler sees mis filtreerib õli. Seal olid mõned sodid ka aga mitte midagi tapvat. Loodan et inin kaob ära kuid???

priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.06 16:42 Tsiteeri

See inin ei kao ära millest ma eelmistes postitustes rääkisin. Olen nüüd juba mittu kuud sõitnud selle ininaga aga see ei kao. Mul on selline tunne nagu pump oleks koguaeg ülekoormatud aga...? PALUN andke nõu mis võiks aidata. Kas kellelgil on veel sellist ininat teinud. Mis oleks mõistlik ette võtta

Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 10.07.06 17:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priit467
See inin ei kao ära millest ma eelmistes postitustes rääkisin. Olen nüüd juba mittu kuud sõitnud selle ininaga aga see ei kao. Mul on selline tunne nagu pump oleks koguaeg ülekoormatud aga...? PALUN andke nõu mis võiks aidata. Kas kellelgil on veel sellist ininat teinud. Mis oleks mõistlik ette võtta

Kas se inin tuleb pumba juurest. Võimalik et kisub pumba simmerist õhku sisse. Ja see iniseb. Kogemused olemas mitte küll audi jälle aga võib sama viga olla. Õli ei kadunud aga peale selle simmeri vahetust oli kapotiall hulka vaiksem,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.06 15:14 Tsiteeri

Tõesti see inin tuleb minu meelest pumbast ja kui gaasi anda siis on kergem rooli keerata ka kui vaikselt tuksudes.

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 11.07.06 16:18 Tsiteeri

Sul on süsteemis õhk sees, keera rattaid mõlemile poole välja ja vaata kas kaob inin ära, mul oli oma audiga täpselt sama jama peale õli ja pumba vahetust, ga nii õhutades sain sellest lahti,mitte esimese korraga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.06 15:08 Tsiteeri

Kaua see õhutamine sul siis agega võttis?

audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.06 17:16 Tsiteeri

Õhutamine ei tohiks rohkem aega võtta kui 10-15min. Kui kõrgemate pööretega on rool kergem, on võimalus, et kusagilt saab süsteem lisaõhku. Kas õli on paagis normaalne või vahutab? Lisaõhu korral peaks õli vahtu minema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.06 08:33 Tsiteeri

Õli paagis ei vahuta ja õli tase on ka ok. Tundub et lisa õhku ka kuskilt ei saa sest õli ei vahuta. See on lihtsalt kuul pähe üritus. mina aru ei saa miks ta nii iniseb. :mad:

T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 19.07.06 11:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Õli paagis ei vahuta ja õli tase on ka ok. Tundub et lisa õhku ka kuskilt ei saa sest õli ei vahuta. See on lihtsalt kuul pähe üritus. mina aru ei saa miks ta nii iniseb. :mad:

sihuke huvitav küsimus aga ... - õli mille sisse panid oli ikka punast värvi?

jalgratturid jalgrattateele
karolin25
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW

postitati 19.07.06 11:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Loll küsimus aga kas on roolivõimul on ka kuskil mingi filter, mis filreerib õli?
Jubedat ininat teeb peale vahetust! Enne vahetamist töötas vaikselt nii, et ei kuulnudki. Jama tekki siis kui vahetati ära roolivõimu õli (pandi sisse roheline õli) ja see hüdrovoolik mis tuleb pumbast ja jookseb vist rooli latti vms.
Millest võib olla nüüd tingitud see inin, vigin? Kas uus õli pesi sita lahti ja ummistab nüüd kuskil?
Mida arvate?

Kas lasid kusagil õli vahetada või tegid seda ise? Kui teeninduses, siis tasuks ju sinna tagasi minna ja asja uurida, et miks nii on...

priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.07.06 14:30 Tsiteeri

õli vahetasin ise ja panin sisse rohelise, see pidi audile ainu õige olema- just uuematel.
Või on see õige hoopis punane panna- autoks 1997a A4
Kas õlist võib ka see inin tulla???

audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.07.06 15:01 Tsiteeri

Roheline LHM peabki seal olema.

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 19.07.06 18:00 Tsiteeri

ega see õhk sealt esimese korraga välja ei tulegi ,ma õhutasin igal hommikul kui tõõle hakkasin minema nii 3-4 päeva siis lõpetas selle inisemise ära, muidugi mul oli paagist näha et õhk oli sees sest hommikuti õli vahutas paagis. muidugi minu audil oli pumba küljes veel 2 õhutus niplit kust kaudu sab õhku välja lasta

T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 20.07.06 11:37 Tsiteeri

hi,

mainisid et õli üle normi, "imed" äkki natuke ära et saaks normi piiresse.

T.

jalgratturid jalgrattateele
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.06 18:32 Tsiteeri

Ma imesin sealt natti õli juba välja, nüüd on norm piires. Inin on ikka alles. Õhku ei saa ka sees olla sest õli ei vahuta. Olen juba ju mitu mitu kuud selle ininaga sõitnud, kuid see ei kao. Kui olekski õhk sees siis selle aja peale oleks see küll ju välja tulnud...:mad:

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 21.07.06 16:28 Tsiteeri

See inin on sul täpselt pumba juures või kust kohast sa seda üldse kuuled. Kas kumab läbi rooli süsteemi autosse ja kätesse et nii hästi kuuled. Aga see roheline õli on õige. Ise lasin eile selle välja mis suured teadjad sioovitasid Viljandis. Punast ATF automaatkasti õli. See pidavat sobima. Aga samas hiljem kuulsin et punane ei pidavat just roolilatile hästi mõjuma. Igatahes läksin PB-le üle . Hydraulic LHM - roheline õli peaks sobima.

XZN M16
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.06 08:54 Tsiteeri

Raske on täpselt aru saada kust see tuleb aga minu meelest pumbast. Võimalik et tuleb ka roolilatist ja siis kumab salongi aga ise arvan et ikka tuleb pumbast see inin.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 23.07.06 12:26 Tsiteeri

Pumba laager võib siiski ikkagi ära olla. Kas kuskilt ei immitse õli. Samas kui rihm liiga pinges peal on siis võib see olla laagrid ära söönud. Mine võta kinni aga see on ka yx variantidest ehk :o

XZN M16
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.9% - SQL: 71.1%]