Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: MIda peaks jälgima audi 200 quattro juures enne ostu? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2328)
TanelV
huviline

Registreerunud 26.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.06 13:56 Tsiteeri
MIda peaks jälgima audi 200 quattro juures enne ostu?

Plaanis siis osta audi 200 quattro, ei teagi praegult kas 20v või mitte aga mida soovitaksite kuidas on lood lagunemisega ja varuosade hindade vahega?
Olen käind siin vaatamas paari 20v ihaldaks nagu rohkem seda aga mõlemad olid väga kehvas seisus, ära ruunatud täielikult.
Mida soovitate vaadata mul endal tunne et eestis korraliku 200 20v leida väga raske ja hind sellise puhul üsna kõrge(70-100k), küll õigustatult aga hetkel pole selliseid summasid võimalik välja käia.
Ja samas suurema summa olemasolus hakkaks vast ka s4 peale mõtlema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 29.05.06 14:25 Tsiteeri

Kasuta teinekord ennem otsingut, kui teed uue teema.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=27618#pid194785

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TanelV
huviline

Registreerunud 26.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.06 14:35 Tsiteeri

Jah aga konkreetselt pole nagu midagi öeldud üheski teemas kuidas teha näiteks kindlaks mootri töökorda jne.
Sammuti tahaks teada mis rõhk peaks olema silindris kui külma mootriga manomeetriga mõõta midagi 10kanti ma arvan ehk targem oskavad rääkida?

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.06 07:53 Tsiteeri

Noh mis ma oakn öelda....s4 on suht paljuks läinud ja minu jaoks on 200 20V müts maha ...au sees masin...Kandilised audid on klassika. S4 suurt lugu ei pea (sest palju on neid ja sõidavad juba mingid kandilised vene rullnokad:( ) aga 20v 200 ei anna võrreldagi...olgugi siis , et s4 on uuem ja parem ja mida iganes:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
TanelV
huviline

Registreerunud 26.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.06 08:24 Tsiteeri

Jah selles suhtes sul õigus küll et 200 20v juba haruldasem auto tänavapildis kui s4.
Aga tahaks kuulda 200 quattro probleemsetest kohtadest mida peaks jälgima, tean et tagasilda peaks hoolega vaatama sest seal suht kallid juppid sammuti mootori korrasolekus veenduma, Kuna ostan esimest audit omale siis oleks abi väga teretulnud :)

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 31.05.06 22:25 Tsiteeri

Ei oska nüüd täpselt midagi öelda aga osta korralik asi kasvõi tiba kallimalt aga mitte sihukest ära trööbatut. Mis seal taga sillas siis nüüd nii kallist on? Parandage kui eksin. Viimasel ajal suht palju juhtund kuulma kus saaled otsad annavas ise siin mõelnud et kui peaks ostma siis tuleks vist alumine ots lahti võtta ja püdinad ära vahetada, peaks plema odavam kui uut mootorit otsida. Enne kõike vaata kas oled valmis autose rohkem raha panema kui see mis Bensiinile kulub. Edu ostmisel ja pidamisel ;)

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.06 18:54 Tsiteeri

Ei ole sell 20 V need silla jupid nii hullu midagi (no jah millega võrrelda)---mina võrdlen oma juppidega:) ), suht odavad kui nüüd võrrelda uuemaid Quattro audisid. Loomulikult on ta kallim sest on ju tegemist neliveduga jne aga see ei puutu asjasse. Aga jah viimasel ajal olen näinud juba 200 20V millel saale ringi tõmmanud ja 1 ühte millel "keps ei hüüa tulles"...seega kui ostad siis kindlasti investeeri sinna väheke ja lase mootoril kõik üle vaadata siis kindlam jne...20 v on natuke odavamad jupid kui mu v8 l ja mõned ka katuvad ja ma ei ütleks , et nad just tapsvad on...kui siis väheke rohkem kui mõnel muul mudelil aga jah eks iga üks teab täpsemalt palju raatsib oma autole kulutada...mina selle kohapealt soovitaks hoolitseda oma masinate eest, sest vanu ilusaid ja korralike audisid hakkab siin eesti maal väheks jääma:(

ellar
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 200 TQ 20V

postitati 06.06.06 08:04 Tsiteeri

kontrolli kas torsenis on lõtk sees. pärast hakkab sul selga peksma kui vahetad käiku, ja kindlasti kontrollida kas käimakastis on õlitase ok. Kui ei ole siis on seda võibolla siduri peale jooksnud peavõlli vahelt, siis kindel mats et sidur pees. Endal oli täpselt selline lugu. korv oli ise kulumise pealt ok aga sinine :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 06.06.06 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Aga jah viimasel ajal olen näinud juba 200 20V millel saale ringi tõmmanud ja 1 ühte millel "keps ei hüüa tulles"...

See on ju nii ahvatlev, kui sellise auto odavalt kätte saab... ja chipi sissepanek ning ühe teatud kruvi keeramine on samuti käkitegu - ja tundubki, et "mida muud veel vaja"...:P

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.06 10:12 Tsiteeri

ei hakka uut teemat tegema aga näiteks selline, kas ka hää pill. pakutakse siis veits odavamalt kui siin kirjas.
http://www.docs.ee/app/car.php?id=8231

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.06 17:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Aga jah viimasel ajal olen näinud juba 200 20V millel saale ringi tõmmanud ja 1 ühte millel "keps ei hüüa tulles"...

See on ju nii ahvatlev, kui sellise auto odavalt kätte saab... ja chipi sissepanek ning ühe teatud kruvi keeramine on samuti käkitegu - ja tundubki, et "mida muud veel vaja"...:P

Jah see mind vihale kergitabki...ostame turboga ja hakkame chippima ja jõud tuleb odavalt kätte samas ei raatsita ennem põhjalikult veenduda mootori sisust:mad:...ja neid tükke lendab....Inimesed ennem veenduge auto võimetes ja korrasolekus kui hakkata sinna olematud jõudu sisse raiuma:mad:...ahh eks igaüks teab kui paks ta rahakott on.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.2% - SQL: 64.8%]