Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Külmalt käivitades tuleb vett... (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 5514)
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 07:14 Tsiteeri
Külmalt käivitades tuleb vett...

külmalt käivitades tuleb vett...sumpsist ohtrasti kohe.Mootori soojenedes hakkab enamvähem normilt tööle.jätab nagu vahele mootor.
auto A3 98a 1.6
parandasin teksti ära...hea et tähelepanu pöörati. algselt kirjutasin et benssu tuleb summutist.....
ikka vett tuleb ja ohtralt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 07:16 Tsiteeri

lambda kutu arvatavasti
ja taufi ära mine
mine DIA-sse

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 27.05.06 07:20 Tsiteeri

Külma mootori puhul lamdat ei võeta arvesse, ükskõik mis signaali ta ka ei väljastaks. Kui sumpsist tilgub bentsu, siis peab ikka totaalne jama sees olema ning ei tohiks käivitudagi.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 07:20 Tsiteeri

kas DIA vahetab ka lambdat? või ainult diagnost. sai kuu aega tagasi käidud DIAs ja nad viga ei leidnud. nüüd muidugi asi püsti hulluks läind.see viga ka mul et ei oska ise kuskilt lambdat otsida-enamus netis on inglise või vene k. -mina oskan aint eesti ja soome k. ehk saaks selliselegi autole universaalse lambda või on mõtet esindusest originaal tellida?

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 07:22 Tsiteeri

võibolla pihustid totaalselt peetis. olen 3 korral pihusti puhastust bensupaaki valanud- mõtlen et äkki see keeras jama kokku?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 07:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Külma mootori puhul lamdat ei võeta arvesse, ükskõik mis signaali ta ka ei väljastaks. Kui sumpsist tilgub bentsu, siis peab ikka totaalne jama sees olema ning ei tohiks käivitudagi.

õige tähelepanek külma moto puhul :)
aga tartus peaks olema DIA kõige asisem koht kuhu pöörduda

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 08:59 Tsiteeri

Tsitaat:

kas mootoririhma valesti paigalduse tõttu võivad ka olla sellised nähud nagu mul?

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 08:59 Tsiteeri

Tsitaat:

kas võib olla et mootori hammasrihm valesti peale pandud?mis sellisel juhul juhtuda võib- kas ka sellised nähud nagu mul?

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 27.05.06 10:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
külmalt käivitades tuleb benssu...sumpsist ohtrasti kohe.Mootori soojenedes hakkab enamvähem normilt tööle.Kütuse kulu ka ilmselt suur kui benssu tuleb tagant,jätab nagu vahele mootor.

Oled ikka kindel, et tegu on bensuga? Vee tilkumine summutiotsast on katalüsaatoriga autol samas suhteliselt tavaline...

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 12:14 Tsiteeri

just nimelt ,tegemist pole bensuga vaid veega... eksisin!aga miks seda nii palju tuleb et maa märg...kohe tilgub.? kust see vesi pärit siis on ? mootorist? ja kuidas seda eemaldatakse?
lisan et tegin just eelmine paagitäis kütuselisandiga-pihustite puhastamiseks -Valvoline toode oli -nii 125 kr maksis.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 27.05.06 12:26 Tsiteeri

Tsitaat:
just nimelt ,tegemist pole bensuga vaid veega... eksisin!aga miks seda nii palju tuleb et maa märg...kohe tilgub.? kust see vesi pärit siis on ? mootorist? ja kuidas seda eemaldatakse?
lisan et tegin just eelmine paagitäis kütuselisandiga-pihustite puhastamiseks -Valvoline toode oli -nii 125 kr maksis.

Minu autol tuleb samuti palju vett summutajast, aga kui on soojad ja kuivad ilmad, siis ei tule sealt midagi. Muretsemiseks pole põhjust :P

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 12:36 Tsiteeri

kas võib probleem olla kütuses? olen viimased 3-4 paagitäit pannud Nitrot sisse.uno x tanklas siis.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 12:40 Tsiteeri

Ei olegi mingit probleemi, summutist tuleb vett tänu niiskusele ja midagi halba see ei tee :)

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 12:46 Tsiteeri

mulle tundub et mingi kala seal ikka ujub kuskil sees.masinal jõudu vähe.tegin ühe otsa tartu-tallinn-tartu ja mõõdasõitudega oli ikka tegemist.vahetasin küll alla 4 peale aga ikka mingi hetk lihtsalt juurde enam ei anna.tundub et raskelt läheb.ma muidugi korralikult kirjeldada ei oska -pole tehnikaga eriti kursis.mõtlen et peaks veel õhufiltri ka vahetama-ehk aitab midagi.sai see korra lahti võetud ja kuuriukse vastu ära klopitud aga sest vist vähe.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 12:54 Tsiteeri

Tsitaat:
mulle tundub et mingi kala seal ikka ujub kuskil sees.masinal jõudu vähe.tegin ühe otsa tartu-tallinn-tartu ja mõõdasõitudega oli ikka tegemist.vahetasin küll alla 4 peale aga ikka mingi hetk lihtsalt juurde enam ei anna.tundub et raskelt läheb.ma muidugi korralikult kirjeldada ei oska -pole tehnikaga eriti kursis.mõtlen et peaks veel õhufiltri ka vahetama-ehk aitab midagi.sai see korra lahti võetud ja kuuriukse vastu ära klopitud aga sest vist vähe.

No viga peab kuskil mujal olema... Muidugi vaheta õhufilter ära, see ``kloppimine`` ei loe suurt midagi.
Arvan, et Sul on kõige targem autoga diagnostikasse minna, nagu Tonny juba teema alguses mainis.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 16:50 Tsiteeri

Kui filter on nii must, et "vajaks kloppimist" on ammu aeg uus panna.

Vee kogunemine väljalaskesse pole midagi imelikku, sest katalüsaatoris toimuva reaktsiooni üks produkte ongi veeaur, mis eeskätt külmemate ilmadega sinna kondenseeruma kipub...

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 17:00 Tsiteeri

kas õhufiltrist sõltub ka mootori jõud? kuhugile on kadunud need hobujõud.kui 4 või 5 käiguga järsku gaas põhja siis tahhokas ei tee suurt midagi -hakkab väga vaikselt üles ronima.1,2,3 käiguga on olukord vist parem aga pean maanteel veel testima.
...vesi jah kadus ära sumpsist peale poolt tundi mootori töötamist (sõitmist).
küünlad siis uued (Denso),küünlajuhtmed peaks korras olema-4(d) juhe on vahetatud.mootoriõli panin Valvoline täissünt 5-40.varem on olnud paberite järgi Havoline 5-40 täissünteet ilmselt.
päeval töötas mootor päris ilusti ühtlaselt aint jõudu oli vähe.

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 27.05.06 17:11 Tsiteeri
Vesi

Ka mul tuleb tohututes kogustes vett, kuid kui natuke mõelda, siis arvan, et päris nii öelda, et see midagi halba ei tee, päris ei saa. Kas mitte metallil vee tõttu korrosioon ei teki? Tegelikult aga arvan, et tuleks tänulik olla, et sealt mingit õli või bensiini ei tule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 19:05 Tsiteeri

tegin tiiru tartusse ära ja paistab et enam vett ei tule -vähemalt mõneks ajaks. tühikäigul ka juba stabiilseb-kuigi sumpsist ikka kõhib veidi palju veel.vahetan õhufiltri ära ja siis paistab mis tulemus on....

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.06 21:57 Tsiteeri

Tsitaat:
kas õhufiltrist sõltub ka mootori jõud? kuhugile on kadunud need hobujõud.

otse loomulikult...

Ants6
huviline

Registreerunud 21.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6/95 110kw

postitati 28.05.06 06:36 Tsiteeri

Kui varuosa otsid siis tasub ka minna :
Topauto
Ilmatsalu 28
50412 Tartu
Aivar'i juurde
tel 7425 559, 7384 122
e-mail: aivar.kont@topautotartu.ee

Mees tõega teab mida müüb,ja hinnad ei ole kivist.

..... ja töö võid sisse osta sealt kus odavam.

Remonditöökodade juures olen täheldanud järgmist : Panevad kirve lakke varuosaga - klient lepib paratamatusega ... nii ehk nii tuleb see tükike osta ja siis üllatavad meeldiva tööhindega ... mis enamjaolt ka peale läheb !?

Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 28.05.06 06:50 Tsiteeri
vesi summutist

see on kondents mis tagumisse potti on kogunenud ja see on normaalne ja hea kui ta sealt välja lendab,summutajad ju mädanevadki seestpoolt ..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rafaello
huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 28.05.06 08:45 Tsiteeri

kondens loomulikult, täiesti normaalne nähtus ju. Piisab elementaarsest kooliharidusest et see nähtus lahti seletada.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.06 09:48 Tsiteeri

Lõpupüttidel on tavaliselt isegi selle tarvis pisike auk tehtud kust vesi saaks maha jooksta. Mina selle teema juures küll mingit probleemi ei näe...pigem kui ültse ei oleks auru, vett siis hakkaks katti peale mõtlema...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 28.05.06 11:33 Tsiteeri

ma nagu olen ka aru saandu et katalüsaatori töö üks produkte on vesi ...

aga ka endal, meetri-pooleteisene pikkuselt on maa märg kui mõnda aega auto tühikäigul töötab? seda natuke palju ei ole? Ma saan aru et tilk paar tuleb, aga väga ohtralt ikka tekib sinna taha.

samas, ülevaatusel öeldi et heitgaasid on väga väga head, nii olen siis mõttes KAT-i arvele selle joa kirjutanud.

uimasuse esimene kõige lihtsam põhjus on õhufilter.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.1% - SQL: 75.9%]