lxxl
huviline
Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.05.06 15:03
|
|
|
v6 asendamine 2.2 turboga
Tere
Ei tea kas leidub siin asjakohaseid mehi aga proovida tasub.
Autoks 80 b4 quattro v6 motoga. tahaks teada, et mida peaks ära vahetama et talle peale istutada s2 mootor.
See on selge, et uued juhtmed ja aju ja kast aga kuidas sildadega lood on? s2 moto oleks põhimõtteliselt koos juhtmestikuga olemas. On keegi seda
teinud, kelle käest nõu küsida? Tean et lihtsam on osta kohe s2 või s4 aga need kered ei meeldi lihtsalt.
Jään siis pädevate inimeste arvamusi ootama, niisama ilkujad olgu tasa.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 21.05.06 15:34
|
|
|
Osta siis see ära, tuleb kokkuvõttes kõvasti odavam. See on
samamoodi tehtud.
|
|
|
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: B7 S-Line
|
|
postitati 21.05.06 18:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
samamoodi tehtud. |
SEE auto on küll suht raibe, vähemalt praeguses seisukorras. Sinna läheks ka ikka suht palju raha, tööd ja unetuid öid et sellest autot teha.
Enivei ma ise olen ka seda meelt, et aretamine ei tasu ära, kui sa ise tegija ei ole. Läheb lihtsalt mõttetult kalliks see projekt.
Ja kas sul on see mootor siis niisama juba kuskil vedelemas? et ainult pealetõstmise vaev?
|
|
|
|
lxxl
huviline
Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.05.06 20:50
|
|
|
Mootorit just vedelemas pole aga raha selle ostmiseks oleks nagu olemas. Ise olen aretaja ka kuna isegi autoremondi paberid taskus ja üksjagu kogemusi
ka. olen päris kindel et saan sellega hakkama ja tuttavaid ka päris palju mehaanikuid. Olekski lihtsalt vaja teada, et kas pääsen esialgu, et auto
lihtsalt liikuma saada ainult moto ja juhtmestiku (aju), käigukasti vahetusega. Selge see et bensu pump ja radikas ja nõuke pudi padi ka vaja välja
vahetada. Probleem ongi, et kas praegune gardaan istub r5 kasti otsa ja kas sillad seda kannatavad?
|
|
|
|
Tenks
huviline
Registreerunud 08.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.05.06 21:14
|
|
|
samamoodi tehtud. |
See ongi S2. Sedaan lihtsalt. Muudetud on ainult välimust veidike. Muu on stock.
|
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.05.06 22:19
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Tenks
samamoodi tehtud. |
See ongi S2. Sedaan lihtsalt. Muudetud on ainult välimust veidike. Muu on stock. |
See on audi b4 sedaan millele on audi S2 avandi mootor kast jne peale tõstetud,mitte ei ole tegu stock S2-ga.
Foorumis sellest S2 limost jutt küll
|
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 22.05.06 05:44
|
|
|
See ongi S2. Sedaan lihtsalt. Muudetud on ainult välimust veidike. Muu on stock. |
Meie foorumi kasutaja mellow kunagine auto. Doonoriks oli minu teada ka just V6 konega B4.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=11842
|
|
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
postitati 22.05.06 06:04
|
|
|
Käigukasti ei ole iseenesest vaja vahetada - Audi 5-, 6- ja vanemad 8-silindrilised mootoriplokid on kõik sama poldijaotusega, st. käigukastid on
omavahel vahetatavad. Seega kasti- ja kardaaniprobleem langeb ära. V6 mootorikinnituste koha pealt ei oska kahjuks kommenteerida. V8 omad on igatahes
R5 omadest erinevad...
|
|
|
|
|
|
Tenks
huviline
Registreerunud 08.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.05.06 11:22
|
|
|
Meie foorumi kasutaja mellow kunagine auto. Doonoriks oli minu teada ka just V6 konega B4.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=11842
|
Olgu
|
|
|
|