drizzle
huviline
Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad C5 TDI
|
|
postitati 14.05.06 18:48
|
|
|
automaatkasti õli vähe?
96a auto.
1->2 käik: laseb pöörded üle 3000 ja siis auto sõna otses mõttes hüppab teise käiku. Ülejäänd käigud oleks nagu ok aga võiks sujuvam olla. Ilmselt õli
väheks jäänud..
-Ehk oskab keegi öelda kuidas saksa keeles on automaatkasti õli- vaataks hooldusraamatust järele millal ja kas vahetatud.
-Kui mitme t/km tagant peaks vahetama?
-Kas on üldse võimalik ise juurde valada kuskilt, kui pole seda auku seal kapoti all?
-Mis maksab õlivahetus teeninduses?
-Kas imelik kummikärsakas võib olla asjaga seotud? Probleem kastiga ja kärsakas ilmusid enam-vähem samal ajal.
PS! Otsingut kasutasin juba 
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.05.06 19:30
|
|
|
mul just maha pidurdades hüppab käigult käigule,ei taha nagu sujuvalt minna.Õnneks mingit kärsakat pole.
|
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
|
Tundmatu99
huviline
Registreerunud 11.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2,6 v6 1996a.
|
|
postitati 16.05.06 07:50
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Audihoolik
mul just maha pidurdades hüppab käigult käigule,ei taha nagu sujuvalt minna.Õnneks mingit kärsakat pole. |
mul ka selline mure, milles võib asi olla??
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.06 21:48
|
|
|
see vist midagi uut nagu paistab 
|
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
|
postitati 18.05.06 08:19
|
|
|
Uvitav mis siis saab, kui natukene üle normi on õli sees?
|
|
|
|
|
|
drizzle
huviline
Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.05.06 12:00
|
|
|
| Tsitaat: |
-Kas on üldse võimalik ise juurde valada kuskilt, kui pole seda auku seal kapoti all? Ei saa ka õlitaset mõõta :-/
-Kas imelik kummikärsakas võib olla asjaga seotud? Probleem kastiga ja kärsakas ilmusid enam-vähem samal ajal.
|
No kellelgi ikka kogemusi on, mida jagada tahaks..
|
|
|
|
einz
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.5 td
|
|
postitati 06.06.06 14:46
|
|
|
õli valatakse juurde sealt samast august kust õlitaset kontrollitakse
|
|
|
|
myrka
huviline
Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 avant 2,5 TDI
|
|
postitati 06.06.06 19:16
|
|
|
täna uurisin ise ka automaat kasti õlivahetuse kohta, sellepärast hakkasin huvi tundma ,et ei leidnud õlivarrast aga, öeldi mulle nii et nii nagu
tehases pannakse (teatud kogus) nii ka jääb niikauaks kuni kastiga midagi juhtub. (ja pealegi ei tea ma automaadist midagi sest alles
esimine.)
Aga mugav on sõita 
|
|
|
|
drizzle
huviline
Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.06.06 18:41
|
|
|
Minu mure põhjus selgunud: kastil tihendid läbi ja igast august voolab õli välja ja sellest ka kärsakas. Juurde valada ise ei saa, sest kapoti all
pole seda auku. Sõidukeeld kuni remondiaja saabumiseni
Soovitan soojalt teistel "hüpikaudidel" ka oma kastid üle lasta vaadata, muidu võib remondirahadele mõni null juurde tulla lõpuks.
|
|
|
|
soobelsoobel
huviline
Registreerunud 27.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 1,8 aut.
|
|
postitati 16.06.06 20:44
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: drizzle
96a auto.
1->2 käik: laseb pöörded üle 3000 ja siis auto sõna otses mõttes hüppab teise käiku. Ülejäänd käigud oleks nagu ok aga võiks sujuvam olla. Ilmselt
õli väheks jäänud..
-Ehk oskab keegi öelda kuidas saksa keeles on automaatkasti õli- vaataks hooldusraamatust järele millal ja kas vahetatud.
-Kui mitme t/km tagant peaks vahetama?
-Kas on üldse võimalik ise juurde valada kuskilt, kui pole seda auku seal kapoti all?
PS! Otsingut kasutasin juba |
|
|
|
|
soobelsoobel
huviline
Registreerunud 27.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 1,8 aut.
|
|
postitati 16.06.06 20:50
|
|
|
automaatkäigukastiga niuke jama et ise teadsin kust õli vahetada ja kui palju sees peab olema aga seda ei teadnud et peale käigukasti tuleb õli panna
ka seal küljes olevale ülekandemehhanismile või reduktorile seda pannakse aint teeninduses. kuna seda ei teadnud lasin reduktori kuivaks ja käigukast
perses nüüd. ja kärsakas ilmutas ka just sellel ajal. aga ma ei oska õelda kas kõik automaadid sellised
|
|
|
|